31.08.2010

Vihdoinkin tuubissa - UDPP!

Nyt kaikki sanoo JEEE! Jos kuulutte niihin (tuhansiin), jotka tuskailevat Urban Decayn Primer Potionin epäkäytännöllisen pakkauksen kanssa, rukouksiinne on vastattu. Urban Decay on vihdoin ja viimein lanseerannut kulttituotteensa tuubissa. Pakkauksella on kokoa 25 ml ja Urban Decay mainostaa putkilon olevan toistaiseksi vain "limited edition". Tätä ovat niin kuluttajat kuin ammattilaisetkin odottaneet ja toivoneet niin monta vuotta, että eiköhän tuubi pian jää valikoimaan ihan pysyvästi. Jos ei, niin emme käsitä! Hintaa jättikoolla on 29 dollaria, ja tällähän pohjustaa sitten luomiaan seuraavat kolme vuotta. Meikäläinen ainakin laittaa tuubin tilaukseen!

UDPrimerPotiontube

Vielä ei ole tiedossa alkavatko eurooppalaisetkin nettikaupat (esim. LookFantastic ja HQHair) myymään tuubiversiota, joten tarkkailkaa eBayta. Itse tilaan tuubin varmaan Sephoralta jenkkikaverini osoitteeseen. Tilaukseen saattaa sujahtaa myös jompikumpi näistä ihanista syyspalettiherkuista:

UDFall2010palettes

Naked näyttäisi olevan aivan täydellinen kokoonpano kauniita neutraaleja (ai mitä minä sellaisilla? ^_^), ja alempi, Vegan Palette, kuuluu kategoriaan "kertakaikkiaan niin söpö että haluaisin omistaa". Vähän niinkuin Mäyrä-jutut.

urbandecayveganpalettecover

Hei - kanteen on piirretty älyttömän söpöjä eläimiä ja joukossa on jopa chihuahua. Olenko mä myyty? No olen. Mä oon niin helppo.

P.S. Koskahan joku merkki tajuaa julkaista My Little Pony -meikkikokoelman...? MAC? Sitä päivää odotellessa.

0 comments on “Vihdoinkin tuubissa - UDPP!”

  1. Mikä tuossa luomenpohjustajassa on niin upeaa? Ennen käytin lumenen vastaavaa, mutta lopetin senkin ja nykyään laitan joskus valokynää tai meikkipuuteria pohjustukseksi ja kaunis on ja pysyy...

    Onko tuo tuote jotenkin hajustettua.

    Vastaa

    0
    1. Jos sinulla ei ole ongelmia luomivärien pysyvyyden kanssa niin UDPP on sinulle suhteellisen turha tuote. Toki, se tuo luomivärien sävyt esiin paremmin kuin joku meikkivoide + puuteri -pohjustus, mutta parhaiten siitä hyötyvät ihmiset joiden silmämeikki karkailee luomivakoon tai muuten vain varisee mystisesti pois päivän aikana. Mikään tuote ei tietenkään voi toimia joka ikisellä ihmisellä, mutta sanotaanko vaikka näin, että UDPP:llä on markkinoiden korkein tyytyväisyys. Se siis toimii useimmilla ihmisillä, ja luomivärit todella pysyvät.

      UDPP:ssä ei ole lisättyjä hajusteita.

      Vastaa

      0
    2. Miksi varsinainen pohjustaja toisi luomivärin sävyt sen paremmin esille, kuin luomen sävyn tasoittaminen jollain muulla tuotteella(meikkivoide, valokynä, peitevoide, puuteri jne.)? Tekeekö se luomen niin vaaleaksi?

      Vastaa

      0
    3. Pohjustajan koostumus vaikuttaa siihen miten sävyt tulevat esiin. Jauhoinen pohjustus (--> puuterointi) haalistaa päälle laitettavat luomivärisävyt ja voidemainen taas voimistaa. Se, miksi esim. UDPP tuo sävyt esiin paremmin kuin vaikka valokynä tai meikkivoide, on minulle mysteeri, mutta omin silmin todettu fakta. :) Enkä ole yksin tämän havainnon kanssa. Lisäksi meikkivoide hikoilee irti luomiltani puoleenpäivään mennessä, UDPP ei.

      Vastaa

      0
  2. JEEE!

    Ja ekalle kommentoijalle, UDPP:ssä on juuri se mahtavaa, että luomivärit pysyy paikoillaan kauan ihan mahdottomalla rasvaluomellakin :)

    Vastaa

    0
  3. Mulla on ongelma tuon UDPP:n kanssa. SE menee juonteisiin. Mulla ei ikinä ole luomivärien kanssa sitä ongelmaa, että ne karkaisivat silmäluomen "poimuihin", mutta UDPP menee jo itsessään sinne ja sitä myöten luomiväritkin. Todella outoa! Teenköhän jotain perustavanlaatuisesti väärin? Levitän siis UDPP:n paljaalle luomelle ohuelti ja annan hetken kuivahtaa ennen kuin avaan silmän.

    Vastaa

    0
    1. Oho... tuohan on erikoista. Juuri noin se kuuluu levittää, et siis tee mitään "väärin". Ei tuohon oikein osaa muuta sanoa, kuin että ilmeisesti sun ihon ja UDPP:n kemia ei oikein kohtaa...?

      Vastaa

      0
  4. Hitto, en ymmärrä miten muakin on alkanut niin houkuttaa tuo Naked-paletti. Se on taas tätä blogien ja tuubi-kanavien seuraamisen aikaansaamaa aivopesua... Varmasti löytyisi vastaavia sävyjä jo ennestään, mutta olisihan tuo kovin kätevä. Ja jotenkin tuollaiset neutraalimmat sävyt vain ovat alkaneet viehättää.

    Vastaa

    0
  5. Jee! Hyvä UD! UDPP on kyllä ihan parasta. Voi mennä vaikka suihkuun ilman että luomivärit kärsivät :D. Toi Vegan-paletti on kyl niiiin söpö. Tykkään tuosta turkoosista ja sinivioletista ja vaaleanruskeasta. Awww..

    Vastaa

    0
  6. Taidan vihdoin ostaa UDPP:tä, vaikka sitten lohdutukseksi opiskelun jatkumisen takia! :D Paljon sitä ainakin täällä blogi-maailmassa hehkutetaan, kai se sitten on sen arvoista? Vai osaatko vinkata jotain vielä parempaa rasvoittuville luomille?

    Samalla kiitän myös luomivärien laatuvertailusta. Kiva, että on tuollaisia faktoja meikkauksesta, niitä on kiva lukea, ja oppiipa samalla vähän "meikkauksen teoriasta"! :)

    Vastaa

    0
    1. eBaysta saa, ja Sephoraan sitä on vielä tulossa sitä mukaa kun tehtaalta kärrätään uusia satseja.

      Vastaa

      0
  7. Kun sellanen poni-meikki-kokoelma ilmestyy niin soot pulassa! :D Tai ainakin rahaton. :)

    Vastaa

    0
  8. Hihi, juuri haukuin kyseisen pakkausmuodon. :) Sellaiselle ihmiselle, joka käyttää tuotetta vain harvoin, se epäkäytännöllinen mutta ah-niin-söpö vanha malli on se paras. :) Tosin oikeasti tämä on hyvä juttu niille, jotka käyttävät samaa jatkuvasti - odotinkin, että true-fanit sanoo jee. Pelkään, että mulla menis tollasessa isossa tuubissa aine jo vanhaksi/huonoksi, kun ei yleensä pohjusteelle ole tarvetta... Ruma tuubi, nyyh.

    Vastaa

    0
  9. Ihanaa tuubi!!! Vihdoin ovat saaneet pakkauslinjastonsa kuntoon =)

    Naked *sydän*, kyllä pakkaukset on osa elämystä.

    Vastaa

    0
  10. IHANAT värit tuossa Naked-paletissa, mutta hinta Amazonissa; 73$ ( n. 57e)!!! Eli aika kallis meikäläisen budjetille... :(

    Vastaa

    0
    1. Ebayssa halvin hinta (Buy-It-Now'lla) on tällä hetkellä $61.60. Hirveitä hintojahan ne siitä vetää kun on kaupoissa loppuunmyyty, senhän ymmärtää.

      Vastaa

      0
  11. Toi Naked on aivan ihanan värinen, kelpais mullekin. Mahdatko tietää/muistaa miten kallis ko. paletti mahtaa olla?

    Vastaa

    0
    1. 44 dollaria. EBayssa revitään tietysti paljon korkeampia summia. Sephoran sivuilla sanotaan että tehtaalta pitäisi vielä olla tulossa uusia eriä, joten itse aion odottaa siihen saakka kun palettia saa taas Sephoralta.

      Vastaa

      0
  12. Tätä on odotettu! Mulla alkaa UDPP vedellä viimeisiään, muuten olisin jo tilannut uuden, mutta olen odotellut, jos tuota tuubimuodossa alkaisi tulla nettikauppoihin. Ehkä en vaan ehdi enää odotella, ilmankaan en pärjää. Epäilijöille tiedoksi että kyllä toimii! Itse laitan, oli tarpeen tai ei, vielä ohuelti irtopuuteria tuon päälle ennen luomiväriä..

    Vastaa

    0
  13. "tällähän pohjustaa sitten luomiaan seuraavat kolme vuotta"

    Kuinka usein käyttelet tuota? Mietin vain onko professional size omaan käyttööni vähän liian järeää kokoluokkaa. Pienempää tuubia ei ilmeisesti ole tulossa.

    Vastaa

    0
    1. 10 millin normaalikoko kestää mulla noin vuoden, ja käytän sitä vaihdellen Indeliblen voidemaisten luomivärien kanssa. En siis laita Indeliblejen alle enää UDPP:tä vaan ne toimivat yksinään pohjustajana.

      Vastaa

      0
  14. Grr ja murr. Tilasin Naked-paletin, mutta nyt kauppa ilmoittaakin, ettei tuotetta ole saatavilla. Mä odotin sitä kuin kuuta nousevaa. Pitää keksiä jotain muuta sisältöä elämään =D
    Eipä sitä muuten tunnu olevan oikein missään tai jos on, hinta on aika korkea. Voih.

    Vastaa

    0
    1. Mullekin on tullut koko ajan tällaisia viestejä HQ:lta:

      We remain in contact with our suppliers and will keep you updated as soon as we are able to send the item to you.

      Joten vähän näyttäisi siltä, että paletti jää saamatta. Mutta sellaista viestiä he eivät ole laittaneet, että tuotetta ei ole lainkaan saatavilla ja kauppa perutaan. Sulleko on siis tullut sellainen?

      Vastaa

      0
    2. Luin viestin vielä uudelleen ja nyt tarkemmin. Palettitilausta ei ole kokonaan peruutettu eli tulee ehkä jossain vaiheessa. Tiedä häntä. Toisen tilaamani tuotteen osalta kauppa purkautui kokonaan, koska heillä ei ole kyseistä tuotetta (yhdet Tweezermanin pienet pinsetit).

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat