07.05.2010

Unhoon jääneet meikit

Charming Nailsin blogissa oli joskus postaus lähes käyttämättä jääneistä meikkiaarteista. Mäkin ajattelin nyt penkoa esiin ne täysin tai lähes kokonaan käyttämättä jääneet luomivärit. Mulla on myös paljon käyttämättömiä huulipunia, mikä ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä. :)


Unohtuneet_Dior

Dior Amber Plum

Ostin tämän, koska himoitsen kaikkea violettia, ja yhteen aikaan olin aivan erityisen ihastunut kultaisena hohtaviin violetteihin. Kotona huomasin, että Amber Plum on identtinen MACin Traxin kanssa. Ei ole tullut käytettyä, koska käytän Traxia. Pikkuinen rasia on niiiiin suloinen, kuin viisikko-palettien lapsi..! :)

Unohtuneet_Kiko

Kiko 49 ja 26

Joku blogia alkuajoista saakka seurannut saattaa jopa muistaa, kun ostin nämä Barcelonasta vuosi sitten. Eipä ole tullut käytettyä. Miksi? Ei aavistustakaan. Värit ovat kauniit ja toimivat ja pigmenttiähän näissä riittää. Ovat vain unohtuneet.

Unohtuneet_StilaChante

Chantecaille Copper

Tilasin tämän kerran StrawberryNetistä kun etsin sitä täydellistä kuparin sävyä. Kävi ilmi, että Chantecaillen Copper olikin lähempänä vaaleaa persikkaa. Ja niitähän minulla riittää. Olen kokeillut tätä kerran ja sen jälkeen jäänyt käyttämättä. Katsoin juuri StrawberryNetistä että nämähän on vieläpä aika hintaviakin, 31 dollaria...! Mitenkähän mä olen tähänkin halunnut sijoittaa....

Stila Mango

Tilattu myöskin aikoinaan StrawberryNetistä. Ihana oranssinen sävy, mutta jostain syystä jäänyt käyttämättä. Olen tainnut kokeilla tätä 2-3 kertaa, ja siitäkin on varmaan kaksi vuotta. :/ Luin että monet käyttävät tätä myös poskipunana. Voisi kokeilla.

Unohtuneet_Catrice

Catrice Mochaccino, Chili Chocolate ja Mystic Amethyst

Ostin nämä kesällä 2007 Sveitsistä. Catrice on saksalainen halpismerkki, ja meikit olivat puoli-ilmaisia. Luomivärit ovat kuitenkin erittäin laadukkaita; pehmeitä, kauniisti levittyviä ja pigmenttisiä. Ostin näitä neljännenkin, jonka olen antanut äidilleni. Eipä näitä jäljelle jääneitäkään ole tullut kuitenkaan käytettyä muutamia kertoja enempää. Hyvä syy voi olla mm. väri - mitä ihmettä olen ajatellut ostaessani kolme eri ruskeaa...??

Unohtuneet_MACBourjois

MAC Fresh Green Mix

Tämän kaunokaisen käyttämättä jääminen on ehkä suurin mysteeri. Fresh Green Mixin omenainen vihreä on ihan mielettömän kaunis, enkä ole edes mitenkään unohtanut tämän olemassaoloa. Jostain käsittämättömästä syystä en vain koskaan tartu tähän. Jos kaipaan vaaleaa kullanvihreää, käytän lähes aina Grimasin 743:sta. Fresh Green Mix on sitä kellertävämpi. En pysty ymmärtämään miksi en käytä tätä. Ihailen vain.

Bourjois Noir Emeraude

Upean näköinen, syvä smaragdinvihreä sävy. Ja olen käyttänyt tätä maksimissaan kaksi kertaa. Miksi? Koostumus on kova ja kuivahko ja pigmentti huono. Todella harmi että laatu osoittautui niin heikoksi kun sävy on kertakaikkiaan upea eikä tällaisiin törmää meikkikokoelmissa usein.

Unohtuneet_Loreal

L'oreal Starry Night ja Metal Plum

Haalin Lorkun sooloja yhteen aikaan ihan hulluna miettimättä sen kummemmin tarvitsenko sävyä edes tai sopiiko se minulle. Starry Night on harmahtava, kimalteinen sininen ja on ehkä maailman huonoin sävy korostamaan minun silmiäni. Metal Plumissa ei ole mitään vikaa, mutta huomasin sävyn ostettuani että minullahan oli jo yksi identtinen sävy L'orealilta - Natural Taupe. Sävyt ovat niin samanlaiset että luulen Lorkun julkaisseen saman sävyn kahdella eri nimellä.

Unohtuneet_Guerlain

Guerlain Blonde Metal

Aivan ihana punertava, hohtava beige. Sopii silmilleni kuin nakutettu, mutta onko tullut käytettyä? Näistä unohdetuista tätä on kuitenkin käytetty eniten, mutta siltikin alle 10 kertaa. Jotenkin vain ei tule tartuttua tähän, ei pysty selittämään miksi.

Löytyykö teiltä paljon joutilaina lojuvia meikkejä?

Pitää vielä kommentoida eilisen "Keitä te olette?" -postauksen satoa. Olin todella hämmästynyt siitä, kuinka moni ilmoitti ettei oikeastaan edes meikkaa, mutta tykkää silti lukea blogiani. Jotenkin todella hassua mutta tietysti erittäin mukavaa. :) Mun on itse tosi vaikea kuvitella että lukisin vaikka jotain käsityöblogia, kun en kudo enkä ompele enkä muutenkaan harrasta käsitöitä. Olen tosi otettu siitä että joku, joka ei edes harrasta kosmetiikkaa, on silti kiinnostunut mun jutuista.

Oli myös hauska kuulla, että blogia lukee paljon todella nuoriakin ihmisiä. :) Kiva että tällaisen 3-kymppisen jutut jaksaa kiinnostaa 13-vuotiasta. Kun mä olin 13, ei blogeja vielä ollut olemassakaan (enkä edes tiennyt mikä on Internet). ^_^

Kiitos kaikille vastanneille ja itsestään kertoneille! On ollut todella mukava lukea näitä kommentteja, ja tulen varmaan lukemaan niitä uudelleen ja uudelleen, etenkin hetkinä jolloin blogiin menee hermot ja koko homma alkaa epäilyttää. :p

Hei sinä nimetön maatilan emäntä, joka jätit seuraavanlaisen kommentin:

Olen 43-vuotias mielenterveysalan ihminen, kolmen lapsen äiti ja maatilan emäntä. Meikkaan päivittäin,joskus myös sateenkaarivärein, nautin meikkaamisesta suunnattomasti:) Blogisi on yksi niistä, joita luen päivittäin. Paitsi ihanista, värikkäistä meikeistä, pidän blogissasi myös kirjoitustyylistäsi. Et pilkkaa tumpeloita ja osaat vielä oikeinkirjoituksenkin;)

Laitahan sähköpostia niin lähetän sinulle jonkun kivan yllärin! :)

Saatan tulevaisuudessa yllättää lukijoita silloin tällöin tällaisilla random-jutuilla. Kivempi lahjoittaa juttuja näin kuin järjestää synttäriarvonnan kaltaisia suurarvontoja. Perinteisiä arvontojakin tulee varmaan joskus vielä olemaan, mutta mulle jäi tosiaan vähän paha maku suuhun siitä, että viime arvonta oli linkitetty eri sivuille ulkopuolisten voittojen kärkkyjien iloksi.

0 comments on “Unhoon jääneet meikit”

  1. Olisi aivan supermahtavaa, jos joskus blogiisi tulisi sellainen teema, että meikkaisit aina erinäköisiä ihmisiä, eli analysoisit silmän muotoa kuten vaikkapa siinä rajauspostauksessa, ja sitten taas myöskin huomioita silmän väristä ja muistakin meikin valintaan vaikuttavista asioista. Olisi mahtavaa, jos voisit vaikka jonkun asiakkaan meikin kuvata tms.

    Tiedän kyllä, että voi olla paljonkin tekemistä sellaisissa postauksissa, ja toki näistä muistakin postauksista tällainen meikkaustaidoton oppii uutta :) varsinkin tuo erilaisiin rajaustyyleihin perehdyttäminen opetti paljon!

    Vastaa

    0
  2. Ihania meikkejä ihan käyttämättä ;) MAC Fresh green mix on kyllä ihan huippu. Onkohan sullakin syynä se että nuo muutamat ulkomailta ostetut solot on tuntematonta merkkiä ja yksittäisiä? Mulla ainakin jää niin helposti käyttämättä kaikki sekalaiset solot. Aina tartun Dioriin tai Mäkkiin.

    Vastaa

    0
  3. Löytyy kyllä käyttämättä jääneitä meikkejä.. ja paljon! Varsinkin luomivärejä, mutta jonkun verran myös poskipunia, hohtotuotteita ja huulijuttuja. Ehkä pitäis tehdä myös esittely niistä omaan blogiin. :) Hulluinta on se, että koko ajan tekee silti mieli lisää, vaikkei mitään enää tässä vaiheessa varsinaisesti tarvitse..

    Vastaa

    0
  4. Mulla on kanssa tuo Bourjoisin Noir Emeraude. Ei sitä tosiaan tule kauheesti käytettyä, kun pitää aina laittaa sitä kosteana, että jotain jää luomellekin. :/ Musta on jännää että tuo Guerlainin Blonde Metal on jäänyt sulla vähälle käytölle (jos värikin on hyvä), kun tuo pakkaus on niin hieno. :D

    Vastaa

    0
    1. Se on kyllä kaunis! Kuului Guerlainin Terracotta-kokoelmaan joskus 2-3 vuotta sitten. Vaahtomuoviapplikaattori kätkeytyy tuonne kuvun sisään ja sen pää on tuo "nuppi". :)

      Vastaa

      0
    2. En osannut oikein kuvitella, että miten se siis oli, joten menin googleen ja onpa jännä systeemi. Ei kenties ole se kaikista parhain rasia säilytyksen puolesta, mutta on ainakin erilainen!

      Vastaa

      0
  5. Mulla on kanssa Fresh Green Mix, ja ainoastaan pari kertaa käytetty se on mullakin :D
    Väri on ihana ja kiva ja nätti, mut jostain syystä ei vaan tule ikinä käytettyä :D

    Vastaa

    0
  6. Kyllä itseltä löytyy muutamia tuollaisia luomivärikokoelmia (vai paletteja, siis kun on monta samassa rasiassa?) joita tulee käytettyä paljon vähemmän. Mutta nyt mä oon ollutkin ostamatta enää mitään yksittäisiä luomivärejä.
    Mutta aina on ne jotkut suosikit, joista niitä meikkejä mieluiten tekee, mutta nykyisin oon kyllä koittanu monipuolistaa ja ottaa mukaan niitä vähemmällekin jääneitä :)

    Vastaa

    0
  7. Laatikoista löytyy ehkä 4 lumenen luomiväripalettia missä on kahta väriä. Ovat niin tylsän värisiä joten ei ole ikinä tullut käytettyä. Joitain huulikiiltoja löytyy myös, jotka kaveri on antanut ja minä ihmetellyt et miksi hän mulle niitä antaa kun en koskaan semmoisia käytä.

    Vastaa

    0
  8. Mullakin on törkeesti kaikkia ihania meikkejä, joita en vaan tajua tai jaksa käyttää. Manly 120 on käytössä maksimissaan kerran kuussa, vaikka päätin sen hommatessani, että alan tekemään värikkäämpiä meikkejä tyyliin päivittäin. Jostain syystä kuitenkin mulla on aina harmaa tai ruskea meikki.
    Luomivärien lisäksi mulla on ihan hirveesti käyttämättömiä siveltimiä, koska mä meikkaan just esim. luomet aina sormilla jos vaan mahdollista. Oonkohan jotenkin kieroutunut :D Varmaan 20 luomivärin levittämiseen tarkoitettua upouutta välinettä lojuu vaan laatikon pohjalla...

    Vastaa

    0
  9. Yleensä soolot jää unholaan, mutta kyllä monet paletitkin. Cliniquella en ole meikannut aikoihin tai Lorkun trioilla. Oonkin tehnyt niin että jos en pariin vuoteen ole käyttänyt kiikutan ne siskolle.

    Vastaa

    0
  10. Et varmaan sattumoisin ole halukas myymään MAC Fresh Green Mixiä etiäpäin ^^? Rakastuin aivan totaallisesti tuohon sävyyn <3

    Vastaa

    0
    1. Valitettavasti en.... ^_^ Rakastan sitä itsekin, vaikka en käytäkään. :D Sickness.

      Vastaa

      0
  11. Nö höh siu kanssas ;< :D. Ja toinen kysymyspommitus heti perään, tuleeko Fyrinnaen putiikista sampleja tilatessa luomivärit pienissä purkeissa vai minigrippipusseissa? Onko heillä ollut kuinka nopeita nuo toimitukset :)? Mikäli postit eivät ole kalliita muutamille sampleille niin meinasin tehdä testitilauksen ^^.

    Vastaa

    0
    1. Purkeissa on tullut mulle ainakin. Ja sivuilla näköjään lukeekin että "1/3 teaspoon in a jar". Nyt on sanottava että en muista kuinka kauan toimitukseen meni, mutta varmaan ihan "normaalin" verran kun siitä ei ole jäänyt mulle mitään muistikuvaa. Eli parisen viikkoa.

      Vastaa

      0
  12. Täällä yksi joka lukee blogiasi vaikka ei meikkaa! En osaa, mutta haluaisin osata. Luen mä paria koirablogiakin vaikka en erityisemmin pidä koirista enkä edes haluaisi koiraa! ;) Ovat kuitenkin näyttelypainotteisia, seurailen ohimennessäni koirien menestystä.

    Kosmetiikkablogeja näyttää olevan niin pilvin pimein nykyään että blogissa täytyy olla Sitä jotakin että sitä jaksaa lukea. Sinun blogissasi on! Ja tosiaan se, että teksti on suoraan julkaisukelpoista, auttaa huimasti!

    Kysymyksen aiheeseen: tietysti minultakin löytyy vähälle käytölle jääneitä meikkejä, kaikki minun meikkinihän ovat sellaisia. :´( Kun ei osaa niin ei osaa.

    Vastaa

    0
  13. Oi, toi fresh green mix on oma lempparini. Levittyy kuin unelma varsinkin kostealla siveltimellä, ja yleensä kun en jaksa tehdä "kunnon" meikkiä, vedän sitä vaaleaa ensin liikkuvalle luomelle kosteana ja sitten häivytän kuivalla siveltimellä ja teen nopean banaanin sillä tummemmalla puolella. Erittäin nopeaa ja helppoa, ja omasta mielestäni toimii.. tosin en usko, että sinä olet yhtä paha nukkumatti kuin allekirjoittanut.. :D tekisin mielelläni värikkäitä näyttäviä meikkejä päivittäin, mutta aika ei riitä kun snooze-nappula on paras ystäväni :p

    Vastaa

    0
  14. Olipa ihana toi maatilan emännän kommentti! Sai oikein hyvälle tuulelle. :) Kunpa itsekkin olisi yhtä viitteliäs ja muistaisi iloita väreistä useammin.

    Ja kylläpä eläimiäkin varmasti riemastuttaa kun oma emäntä on koreana! :D Hauskaa kevättä niin maatilan kuin bloginkin emännälle! :))

    Vastaa

    0
  15. Vaikka sanoit,että jäi kilpailun linkittämisestä huono fiilis,niin ota huomioon,että ilman linkkiä esim. minä en olisi koskaan törmännyt sivullesi.Mahtavan kiva saitti.Kunpa olisi varaa ostaa noin paljon ja noin kallista kosmetiikkaa.Noh,minä ostelen halpamerkkejä ja joskus investoin vähän kalliimpaankin.

    Vastaa

    0
    1. Jos jäät vakkarilukijaksi, niin huomaat että mä ostan itse asiassa erittäin harvoin meikkejä! :) Ja kaikki kalliimmat merkit tilaan ulkomailta halvemmalla, eli mulla menee kosmetiikkaan aika vähän rahaa.

      Vastaa

      0
  16. Aivan ihania meikkejä <3 Oon kyllä niin MAC fani, ainoo meikkisarja joka todella antaa rahoille vastinetta. Huono puoli on vaan ettei macia taida myydä muu kuin Stockmann :( Ja ne on siellä tosi kalliita. Pelkkä rajauskynä saattaa olla kolmekymppiä.. Oon kyllä ite tilanne esim Strawberrynetistä kiinasta suoraan meikit ja Tigin tuotteet, ei oo jääny ees tullii :D

    Vastaa

    0
    1. Mun mielestä MACin meikit ei ole erityisen kalliita. Hintaluokka on sama kuin Make Up Storen, eikä MUSia kukaan miellä kalliiksi. Suomen hintoja en tosin siltikään viitsi maksaa, kun niin helpolla saa Jenkeistäkin. :)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat