18.05.2022

Urang-kuulumisia

Tänään olisi luvassa viimeisimpiä kuulumisia minimalistiselta lemppari-sarjaltani Urangilta. :) Sarja on mm. saanut uuden, raikkaan ja vähän yllättävänkin perheenjäsenen..!

Disclaimer: olen töissä Urangin maahantuojalla. Tuotteet olen saanut töistä.

Urang on se sarja, joka käytännössä mullisti koko ihonhoitorutiinini. Juuri Urangin ihonhoitofilosofiaan kuuluu seerumien, öljyjen ja kasvovesien sekoitus, ja perehtyessäni Urangiin hurahdin täysin tähän tapaan hoitaa ihoa. Se toimii minulla, ja löysin ikäänkuin "ihonhoitokotiini". Muutama viikko sitten minulla oli suuri ilo tavata sarjan luoja Jina Lee, kun hän oli Suomessa lyhyellä vierailulla. Olin kuin fani joka tapaa idolin... ☺️🤩

Jina Lee on taustaltaan aromaterapeutti ja eteerisillä öljyillä ja niiden komponenteilla onkin vahva rooli Urangin ihonhoitotuotteissa. Lisäksi Jina suhtautuu muihinkin käyttämiinsä ainesosiin intohimolla, jollaista en ole vielä minkään muun brändin kohdalla todistanut. Jinalle jokainen Urang-tuote on todella henkilökohtainen ja hän hioo reseptiä hartaasti ja pieteetillä kuin mestarikokki gastronomisia taidonnäytteitään. Löytääkseen tuotteisiin kaikkein parhaat raaka-aineet Jina kiertää henkilökohtaisesti ympäri maailmaa tutustumassa eri viljelijöihin ja tuottajiin. Löytäessään jotain aivan erityistä, Jina on valmis suojelemaan tuotteen kokoonpanoa poikkeuksellisella tinkimättömyydellä, josta kerron lisää tuonnempana.

Tämä on jotain jopa vähän kreisiä, mutta lopulta hyvällä tavalla kreisiä, rakastan tällaista intohimoista suhtautumista asiaansa..! Intohimoiset ihmiset inspiroivat minua. 🔥

Mennään sitten varsinaisiin uutisiin :)

SERTIFIKAATTI

Urangin tuotteet ovat viime vuodesta saakka käyneet läpi luonnonkosmetiikan sertifiointiprosessia, ja suurella osalla tuotteista on nyt Cosmos Organic - tai Cosmos Natural -sertifikaatti. Osa on vielä läpikäymässä prosessia ja muutama tuote ei tule sertifikaattia saamaan - mutta tämä ei liity mitenkään niiden luonnollisuusasteeseen joka on kaikissa Urang-tuotteissa 100%.

Tällä hetkellä sertifioidut tuotteet ovat:

CLEANSING OIL - Cosmos Organic
CREAMY BUBBLE FOAM CLEANSER - Cosmos Natural
ORGANIC ROSE MIST - Cosmos Organic
PEFRECT DAILY MIST - Cosmos Organic
CICA SOOTHING AMPOULE - Cosmos Organic
YUJA VITA AMPOULE - Cosmos Organic
TRUE ROSE REPAIR ESSENCE - Cosmos Natural
VITAMIN OIL SERUM - Cosmos Organic
GLOW OIL SERUM - Cosmos Organic
SOS MULTIBALM - Cosmos Organic
LOVE CICA OPUNTIA MASK - Cosmos Natural
LOVE ROSE HIBISCUS MASK - Cosmos Organic
CACTUS OASIS CREAM - Cosmos Organic

Mun lemppari-anti-age-seerumi #1

Tämän vuoden aikana sertifikaatin saavat vielä Pink Everlasting Ampoule (Cosmos Organic) sekä Rose Ceramide Cream (Cosmos Natural).

Sertifioinnin myötä tuotteet lanseerattiin myös Sokoksiin ja Sokos Emotion -myymälöihin, Urangiin voi siis käydä tutustumassa nyt myös näissä liikkeissä :)

Sitten ovat ne kolme tuotetta, jotka eivät saa sertifikaattia. Yksi niistä on tässä kuvassa, ja kaikki kolme kuuluvat "siniseen perheeseen": Blue Oil Serum, Blue Power Ampoule ja Clarifying Blue Mask.

Nyt päästään siihen erityislaatuiseen, suojeltavaan reseptiin.

Blue-tuotteet jäävät ilman sertifikaattia, koska Jinan löytämä ja tuotteissa aktiiviaineena käytetty kamomillaöljy on laadultaan niin erityistä, että Jina ei kilpailullisista syistä halua paljastaa öljyn tuottajaa. Kaikkien raaka-aineiden tuottajat tulee ilmoittaa sertifiointitaholle sertifikaattia hakiessa. Jina ei halua arvokkaan kamomillansa tuottajaa paljastaa, mikä saattaa tuntua kummalliselta, mutta Etelä-Korean kosmetiikkamarkkinat ovat erittäin kilpaillut ja tehokkaat raaka-aineet tuotekehittäjien ylpeys ja kilpailuvaltti.

Näin ollen Blue-tuotteet jäävät vaille sertifikaattia. Tuotteiden sininen sävy muuten tulee nimenomaan kamomillaöljystä ja sen sisältämästä kamatsuleenista. Kamatsuleeni vaikuttaa tulehduksia ehkäisevästi ja parantaa vahingoittuneita kudoksia.

UUTUUSTUOTE CACTUS OASIS CREAM

Urangin minimalistinen valikoima kasvaa harvoin, ja tänä vuonna joukkoon liittyi yksi uusi tuote: Cactus Oasis Cream. Voidemaisena tuotteena tämä oli yllättävä tulokas Urangin öljy & seerumi -vetoiseen ihonhoidon lähestymistapaan, mutta toisaalta voiteiden käyttäjät ovat kuluttajaryhmä, joka ei katoa mihinkään. Voiteillekin on tarpeensa ja tilauksensa, ja Cactus Oasis Cream täydentää upeasti Urangin jo olemassaolevia voiteita. Se tuo valikoimaan viimein raikkaan, vesivoittoisen voiteen - tämä on ihan erilainen kuin Rose Ceramide Cream ja SOS Multibalm.

Tässä voiteessa on nyt kuulkaas luonnonkosmetiikassa erittäin harvinainen, geelivoidemainen ja lähes sorbettimainen koostumus. Koostumus on niin harvinainen, että olen toistaiseksi kohdannut sellaisen vain yhdessä ainoassa tuotteessa (Laveran Hydro Sensation).

Cactus-voide tuntuu iholla aivan ihastuttavalta: se on viileän raikas ja vesimäisen kevyt ja jättää iholle todella virkistävän ja ihanan kosteutetun tunteen. Kuin lähdeveden pirskahdus kasvoille, kera ihoa pehmentävän ja mukavasti ravitsevankin vaikutuksen.

Raikkaan voiteen pääaktiiviaine on kaktusviikunauute, jota voiteessa on peräti 71,6%. Samaa Opuntia Humifusa -lajikkeen kaktusviikunauutetta on myös Blue Power -ampullissa (eli seerumissa, Koreassa ampulli tarkoittaa tehokkaampaa seerumia). Kaktusviikunauute kosteuttaa, rauhoittaa ja Opuntia Humifusan tapauksessa myös vahvistaa ihoa ja korjaa vaurioitunutta suojamuuria. Lisäksi kaktusviikuna on erittäin antioksidanttinen.

Voiteen hienossa ainesosakattauksessa on myös skvalaania, aloe veraa, jojobaöljyä, centella asiaticaa, fermentoitua papu-uutetta, vihreää teetä ja keramideja. Vaikka koostumus on äärimmäisen raikas ja vesivoittoinen, tarkkaan harkittu pitoisuus tehokkaita lipidikosteuttajia kuten keramideja tekee voiteesta hoitavamman tuntuisen kuin "perusemulsio".

Voide sopii ihanteellisesti kosteusköyhälle ja ikääntyvälle iholle, myös rasvoittuvalle iholle. Urangin mix & match -filosofian mukaisesti voiteen voi tuunata oman ihon tarpeiden mukaan: kuivalle iholle voiteeseen sekoitetaan pari tippaa Urangin öljyseerumia, oikein kuivalla iholla toimii sekoitus Cactus-voidetta ja SOS Multibalmia.

Kertaan tässä vielä omaksi - ja ehkä teidänkin iloksi - mun Urang-ihonhoitorutiinin. :) Toki käytän muidenkin merkkien tuotteita ja yhdistelen Urangia muihin merkkeihin, mutta jos hoitaisin ihoani pelkästään Urangilla, rutiinini olisi kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä:

AAMU: PERFECT DAILY MIST -kasvovesi // sekoitus VITAMIN OIL -kasvoöljyä ja CICA SOOTHING AMPOULE -seerumia

ILTA: ROSE MIST -kasvovesi // sekoitus VITAMIN OIL -kasvoöljyä ja PINK EVERLASTING AMPOULE -seerumia

Puhdistus Natural Cleansing Oil -öljyputsarilla.

Aamu- ja iltakombon ero on lähinnä se, että iltaan valitut tuotteet ovat anti-age-vaikutteisempia. Toisaalta, jos ihoni tuntuu kuivemmalta, käytän illalla mieluummin Glow Oil'ia koska se on Vitamin-öljyä ravitsevampaa ja kosteuttavampaa. Glow Oil sopii iltaan koska se sisältää sitrusöljyjä, jotka taas eivät ole ihanteellisia päiväsaikaan (sitrusöljyt herkistävät ihoa auringolle).

Perfect Daily Mist -kasvovedessä on hieman voimakkaampi ja aromaattisempi tuoksu kuin ruusuvedessä, siksi tykkään siitä juuri aamuisin. Vitamin Oil Serum -kasvoöljyssä on Rosa Rubiginosa -laadun ruusunmarjaöljyä, mikä tekee siitä erinomaisen tehokkaan öljyseerumin ryppyiselle iholle --> meikäläinen. Muutenkin Vitamin Oilin koostumus on upea, erityisesti meille, joiden nassu on ikääntynyt ja jotka rakastamme eteerisiä öljyjä: se sisältää laventelia, mirhamia, frankinsensia ja ruusuöljyä, fantastinen cocktail joka uudistaa ja korjaa ihoa.

Aijoo, tällainenkin päivitys on tapahtunut: Perfect Daily Mist on saanut uuden pakkauksen ja on nyt mielestäni tyylikkäämpi kuin aikaisempi metallinen. Sisältö on pysynyt samana.

VINKKI: Joliella on parhaillaan synttärikampanja 29.5. asti ja kaikki Urang-tuotteet alkaen -20% alennuksessa. Myös postikulut ovat ilmaiset kamppiksen ajan.

Urangin tuotteet ovat arvokkaita, joten alennukset ovat aina kiva juttu 👍

Ja vielä extravinkki: Urangin öljyjä saa myös matkakokoisina. Itselläni on täällä Ahvenanmaalla mukana nämä kaksi :) 14 ml koko maksaa Jolien kamppiksessa 28€, täysikokoiset öljyt 49,60€.

Jos saisin suositella yhtä öljyä Urangilta, se on ehdottomasti Vitamin Oil! 🙏🏻 Seerumeista ilman muuta Pink Everlasting. 💕

Kun kerroin Jina Lee'lle, että Pink Everlasting on ihan kaikkein suurin suosikkituotteeni Urangilta Jina vastasi, "Tiedätkö, kehitin tämän tuotteen itselleni, kun lasteni syntymän jälkeen katsoin peiliin. Tajusin, että naamani ei enää näytä entiseltä ja halusin tehdä asialle jotain. En kuitenkaan halunnut surra vanhenemistani. Ajattelin: haluan luoda tuotteen, joka auttaa minua ikääntymään arvokkaasti. Ja niin kehitin Pink Everlasting -seerumin. Sen filosofia on: Age gracefully."

 

💕

31 comments on “Urang-kuulumisia”

 1. Ei liity tähän, vaan hyaluronihappoon. Oli aiemmin puhetta, että esim. Mossan juice jellyn alle on hyvä laittaa kasvovettä, jotta hyaluronihappo saa siitä kosteutta. No entäs esim. Bybin mega mist? Sen ohjeissa käsketään vaan suihkuttamaan kasvoille. Mistä se repii tarvittavan kosteuden, ihostako? Silloinhan se ei ihan aja asiaansa?

  Vastaa

  0
  1. Mistä se repii tarvittavan kosteuden, ihostako?

   Se repii sen kasvovedestä :) Bybin Mega Mist sisältää suurimmaksi osaksi vettä, kuten kaikki kasvovedet. Kasvovesien koostumuksesta jopa 90% on vettä ja varsinaisia aktiiviaineita on hyvin vähän suhteessa veteen. Kasvovesien humektantit käyttävät hyödykseen kasvoveden sisältämiä vesimolekyyleja, se on sitä kosteutta, jonka ne sitovat ihoon.

   Toki seerumeissa ja jellyissäkin on vettä, mutta ei yhtä paljon kuin kasvovesissä. Hyaluronihappo tarvitsee runsaasti vesimolekyylejä, koska sen reppu, jonne se vesimolekyylejä jemmaa, on niin suuri ☺️ Se haluaa täyttää reppunsa ahnaasti :) Siksi sille on hyvä tarjota matskua tähän 🤗💦

   Vastaa

   0
 2. Sopiiko Urang herkälle iholle? Olen täysin luovuttanut uusien tuotteiden kokeilun, kun tuntuu että aina menee rahat hukkaan kun iho ei siedäkään. Tähän mennessä ainoa toimiva luonnonkosmetiikka omalle iholle on ollut laponie of scandivania. Kiitos tästä suosituksesta muuten sinulle! Luin tuotteista täältä ja uskalsin ostaa alennuksesta kokeiluun.

  Vastaa

  0
  1. Sopiiko Urang herkälle iholle?

   Ei välttämättä, jos sinulla on yhtään herkkyyttä eteerisille öljyille. Oikein herkälle iholle ei suositella eteerisiä öljyjä, sillä ne ovat hyvin aktiivisia aineita. Niillä on siis paljon enemmän vaikutuksia kuin vain tuoksu.

   Lähes kaikissa Urangin tuotteissa on eteerisiä öljyjä ja kasvovesissä eteeristen öljyjen osia (kukkaisvedet ovat eteeristen öljyjen tislauksen sivutuote).

   Parhaiten herkälle iholle sopivat Rose Mist ja Cica Soothing -seerumi (tässä tuotteessa ei ole lainkaan eteerisiä öljyjä). Öljyistä Brightening Blue sopii parhaiten, jos sinulla ei ole mykerökukkais-allergiaa (tuote sisältää kamomillaa). Kamomilla on jännä ainesosa, sillä se tunnetaan rauhoittavasta ja ihoärsytystä lievittävästä vaikutuksestaan, mutta mykerökukkais-allergikoille vaikutukset ovatkin päinvastaiset. Toisaalta, jos on allerginen, tietää toki varoa tuotteita joissa on allergiaa aiheuttavia aineita.

   Oikein herkkäihoisena välttäisin kyllä todennäköisesti kaikkia eteerisiä öljyjä. Tällöin Urangilta ainoastaan Cica Soothing Ampoule -seerumi saattaisi toimia.

   Vastaa

   0
  2. Voin lämpimästi suositella turkoosia Cica soothing ampullia, oma herkkä,ohut ja couperoottinen iho suorastaan rakastaa sitä! Ihoni piti siitä enemmän kuin Laponien rauhoittavasta seerumista.

   Vastaa

   0
 3. Kysyn mielipidettäsi ihan asian vierestä, anteeksi! Olen päättänyt tehdä kaikkien kampaajien kauhistuksen: vaalentaa hiukseni kotona. Minulla on ohut, kihara, maantienvaalea tukka, jossa on muutama harmaa hius, muttei vielä paljon. Kerroit joskus Korres-hiusväreistä. Ovatko ne hellempiä tai muuten "kiltimpiä" kuin markettien kestovärit? Haen muutaman asteen vaalennusta, mutten vitivalkoista tai varsinkaan (nyt niin muodikasta) harmahtavaa valkeaa. Sori tämä "asiaton kysymys"! :)

  Vastaa

  0
  1. Korresin hiusvärien etu marketin hiusväreihin on ainakin se, että niissä ilmoitetaan hapetteen pitoisuus, mikä on tärkeä tieto värin voimakkuutta arvioidessa. Lisäksi Korresin hiusvärit ovat hoitavia, kiitos mm. arganöljyn, mutta nykyäänhän on myös markettivärejä, joissa käytetään öljyä. En tiedä mainitaanko hapetteen pitoisuus nykyään joissain markettiväreissäkin...?

   Kotivärien ongelmana kampaampovärjäykseen liittyen pidetään nimenomaan sitä, ettei hapetetetta voi räätälöidä hiusten kunnon ja tavoitellun tuloksen mukaan, vaan olet tuotteen sisältämän hapetteen armoilla. Etkä ylipäänsä voi tietää, minkä vahvuisen hapetteen tuote sisältää. Kampaaja taas valitsee hapetteen asiakkaan hiusten tilan mukaan. Liian voimakas hapete voi kärtsäyttää hiuksia.

   Kampaaja osaisi paremmin avata tätä. Kampaaja osaisi sun hiuksia katsoessa sanoa, onko esim. Korresin vaalentavan hiusvärin hapete 8% (sävyt 8-10) tai 10% ( kaikkein vaalein sävy 12) sinulle liian stydi. Sävyissä 6 ja 7 on 6% hapete, mutta niillä ei saa kovin vaaleaa sävyä vaikka ne Blonde-tason sävyiksi luokitellaankin. Jos haet muutaman asteen vaalennusta, sävy 9 varmaan on se mitä tavoittelet. :)

   Vastaa

   0
  2. Kiitos! Muistelen, etten löytänyt hapetteen vahvuutta ollenkaan markettiväristä (Nutrisse), jota käytin, kun aikanaan vaalensin säännöllisesti. Varmaan menen ihan Korresin liikkeeseen ja katselen siellä. Vähän pelottaa koko projekti, mutta toisaalta himoitsen pientä muutosta ja kirkastusta kesäksi. Mukavaa päivää Sinulle! :)

   Vastaa

   0
  3. Varmaan menen ihan Korresin liikkeeseen ja katselen siellä.

   No sitten heitän tämän vinkin: vielä huomenna lauantaina 21.5. on Korresin Lasipalatsin myymälän muuttomyynti, eli kaikki normaalihintaiset tuotteet -30%. 👍 :) Myös hiusvärit. Myymälä muuttaa Lönnrotinkadulle.

   Vastaa

   0
 4. Kiitos mielenkiintoisesta esittelystä! Olisin kiinnostunut itsekin siirtymään seerumi+öljy rutiiniin mutta öljyn valinta tuottaa päänvaivaa. Olen atoopikko eikä iho siedä aromaattisia öljyjä.ja bonuksena olen allerginen kamomillalle 😅 Olen käyttänyt Essen sensitive sarjaa pitkään mutta nyt tuntuu että se ei "tee enää mitään". Aloitin sarjan käytön kun iho oli hirveässä kunnossa viime syksyn jälkeen ja nyt kun iho on kunnossa tarvitsisin jotain muuta, hehkeyttävää 😄 Olisiko antaa vinkkiä?

  Vastaa

  0
  1. Laponien Face Oil. Se on hajusteeton (ei aromaattisia öljyjä eikä muitakaan "hajuja") ja ihan älyttömän laadukas ja koostuu vain neljästä öljystä: argan, kaura, ruusunmarja ja vadelmansiemenöljy. Ihan huikea! 🙌

   (Toisaalta - jos olet "tottunut" Essen Protect Oiliin kaikki muut öljyt tuntuvat varmaan melkein vedeltä, koska Protect Oil on niin mielettömän tuhti ja pehmentävä. Se on myös yksi mun suosikkeja!)

   Vastaa

   0
 5. Ai niin ja vielä lisäksenä aiempaan kommenttiini, oon 42 vee ja iho on pintakuiva. Ja vielä kysymys, kumpi on tärkeämpi seerumi vai öljy? Toki ymmärrän että molemmat, mut jos pitää panostaa vaan toiseen. Tällä hetkellä itellä käytössä Essen Protect öljy, eli nyt haussa seerumi sen kanssa ja jatkossa Essen öljyn tilalle joku helpommin, tavaratalosta tms. kivijalkakaupasta ostettavissa oleva öljy. Saisi olla vielä nopeasti imeytyvä jotta aurinkosuojan saa ripeästi päälle, olisiko sinulla tiedossa sellaista? 😅😅

  Vastaa

  0
  1. vielä kysymys, kumpi on tärkeämpi seerumi vai öljy?

   Öljy, sanoisin. Koska vettä saat raanastakin, mutta jos iho on lipidiköyhä, lipidit on melkeinpä pakko saada kosmetiikasta. Ja öljyllä voit sitoa raanaveden sisältämää kosteutta ihoon :) Toki ravinnon sisältämät rasvat myös auttavat ihoa, mutta eivät yhtä nopeasti ja "täsmällisesti" kuin kosmetiikka.

   jatkossa Essen öljyn tilalle joku helpommin, tavaratalosta tms. kivijalkakaupasta ostettavissa oleva öljy.

   Damn, sitten Laponie-suositukseni ei toimi. En muista itse nähneeni Laponieta missään kivijalkaliikkeissä (mikä on kieltämättä outoa, koska sarja on tosi suosittu).

   Heitän sitten toisena suosituksena Mádaran Custom Actives -mansikkaöljyn (Strawberry Vitamin Blend), sitä saa Ruohonjuuresta. Se on hyvin ohut, melkein kuivaöljymäinen, ja imeytyy todella sukkelaan. Se sopisi siis hyvin kesään aurinkosuojan alle :)

   Edit. ...paitsi että Mádarassa on hajusteita. Ei kokonaisia eteerisiä öljyjä, mutta e.öljyjen komponentteja joita eristetään hajusteiksi. Täysin hajusteettomia kasvoöljyjä on todella vähän. :/ Ainoa mikä tulee mieleen Laponien ohella on Pure Papaya Care'n Papaya Glow -öljy, mutta sitäkin saa vain netistä. PAITSI. Hehe, nyt näitä alkaa vyöryä mieleen... Haut-Ségalan..! Ja niitä saa mm. Sokokselta! :) Mun testaamat Segalan öljyt eivät ole kuivaöljymäisen ohuita mutta kuten todettua, jos olet tottunut Essen Protect Oiliin, melkein kaikki muut öljyt tuntuvat varmaan ohuilta ja nopeasti imeytyviltä :) Haut-Ségalalta suosittelen ruusunmarjansiemenöljyä tai arganöljyä jos toivot anti-age-tehoja tai jojobaöljyä jos haet kosteuttavaa perusöljyä.

   Vastaa

   0
  2. Aa, okei, hyvä tietää! Mä luulin että kaikki Ruohiksen brändit jotka on myynnissä liikkeissä on myös Ruohiksen verkossa, ja kun heidän verkkokaupassa ei ole Laponieta niin ajattelin ettei liikkeissäkään.

   Vastaa

   0
 6. Hetkonen, kuinka tämä korealaissarja kuittaa aurinkosuojan puuttumisen ( ja miten perustaja suhtautuu koko kysymykseen..) ? Olin ymmärtänyt auringolta suojautumisen okevan keskeistä korealaisessa ihonhoitofilosofiassa..

  Vastaa

  0
  1. Ihan varmasti Jina suosittelee kaikille aurinkosuojan käyttöä. Se vain ostetaan toisesta sarjasta. Aurinkovoiteiden valmistus luonnonkosmetiikan keinoin on äärimmäisen haastava osaamisalue, minkä vuoksi moni luonnonkosmetiikkasarja ei edes lähde tähän yritykseen. Se vie valtavasti resursseja ja vaatii todella pitkän tuotekehityksen - eikä lopputulos välttämättä siltikään ole onnistunut. Whamisa on hyvä esimerkki. Whamisalla on hallussaan korealainen osaaminen ja brändi edustaa luonnonkosmetiikan aatelia, mutta se ei onnistunut aurinkovoiteissa. Aurinkovoiteiden valmistus on niin vaikeaa, että sitä ei voi verrata mihinkään muihin ihonhoitotuotteisiin, se on täysin oma tieteensä.

   On ymmärrettävää, että pienemmät luonnonkosmetiikan valmistajat eivät kovin helposti lähde aurinkovoiteiden tuotekehitykseen. Urang on hyvin nuori sarja, se on perustettu vasta muutama vuosi sitten, joten silläkin pohjalla voi ymmärtää, ettei panoksia ole alussa lähdetty viemään niin spesifiin ja vaativaan alaan kuin aurinkovoiteisiin. Urangin sydän on aromaterapeuttisessa ihonghoidossa. Luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden valmistajat ovat joko täysin alalleen omistautuneita aurinkobrändejä kuten Biosolis ja Alga Maris, tai pitkän linjan suuria sarjoja joilla on vuosikymmenten osaaminen ja ison yrityksen taloudelliset mahdollisuudet sijoittaa aurinkovoiteiden kehitykseen, kuten Lavera, Patyka, Mádara ja Cattier.

   Vastaa

   0
  2. Joo, ymmärsin kyllä formuloinnin olevan haastavaa. Olen lukenut postauksesi luonnonkosmetiikan aurinkosuojista tarkoin. Jostain syystä vain oletin itsestäänselvyytenä näin tärkeän tuotteen kuuluvan brändin kuin brändin valikoimaan.. kun kerran idea on koostaa ihonhoitorutiini Urangin eri vaihtoehdoista, tuntuu hassulta ajatus 'lähteä vieraisiin' etsimään aurinkosuojaa 😃.. vaikka en itse toki paheksu sekakäyttöä .. jos tajuat mitä sjan takaa.

   Korealaisilta jos keneltä voisi odottaa luonnonkosmetiikan aurinkovoiteenkin onnistuvan 😊

   Vastaa

   0
  3. Jostain syystä vain oletin itsestäänselvyytenä näin tärkeän tuotteen kuuluvan brändin kuin brändin valikoimaan.

   Luonnonkosmetiikassa on yhä monia sarjoja, joilla ei ole aurinkotuotteita, ja silti suositus on toki käyttää aurinkosuojaa jos auringossa oleskelee. Aurinkosuojan ollessa kyseessä kaikki eivät vain pysty suosittelemaan omaa aurinkovoidettaan. Ei rajoitu vain Urangiin :)

   Valtavirrasta poikkeaviakin näkemyksiä on, kuten Novexpertilla. Kerron tästä lisää tulevassa "Novexpertin kesäihonhoito" -postauksessa.

   Korealaisilta jos keneltä voisi odottaa luonnonkosmetiikan aurinkovoiteenkin onnistuvan 😊

   Niinpä. Ja silti... Whamisa ei onnistunut. Tämä on minusta jollain tapaa jopa kiehtovaa ja kertoo, kuinka spesifi osaamisala aurinkovoiteet ovat. Voit osata täydellisesti kaiken muun ja silti et onnistu luomaan miellyttävästi levittyvää aurinkovoidetta. Taito saada mineraalipartikkelit sekoittumaan voidepohjaan tavalla, joka luo luotettavan ja tasaisesti levittyvän UV-suojan iholle - vieläpä niin, että voidepohja tuntuisi ja näyttäisi miellyttävältä, vaatii niin erityistä osaamista (ja aurinkotuotteiden vasta-alkajalta hyvin pitkää harjoittelua ja tuotekehitystä), ettei parhainkaan seerumi- tai voideosaaminen siihen yksinään riitä.

   Vastaa

   0
 7. Hei, Essen öljyistä puheen ollen; Mikä oleellinen ero on Sensitive Protect Oililla ja Repair Oililla?
  Itselläni on viisikymppisen ikääntynyt mutta normaali iho. Osaatko suositella jompaakumpaa? Tai kenties jotain muuta sopivaa öljyä? Kiitos etukäteen!

  Vastaa

  0
  1. Mikä oleellinen ero on Sensitive Protect Oililla ja Repair Oililla?

   Protect Oil suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä ja on superantioksidanttinen sekä SUPERtäyteläinen, sopii siis myös erittäin kuivalle iholle. Repair Oil on ohuempi ja anti-age-vaikutteisempi, se sisältää mm. ruusunmarjaöljyä joka on paras kasviöljy lievittämään ikääntymisen merkkejä.

   Suosittelisin sinulle Repair-öljyä :)

   Upeita kasvoöljyjä on vaikka kuinka paljon. Omiin lemppareihin ikääntyneelle iholle kuuluvat mm. Laponien Face Oil ja Urangin Vitamin Oil. Jos etsit oikein kevyttä öljyä, suosittelen sellaista, jonka rasvarakenne on kevennetty esteröidyillä eli hajotetuilla öljyillä. Tällöin öljy ei ole ihan yhtä hoitava kuin pelkästään kokonaisia öljyjä sisältävä öljy, mutta se imeytyy huomattavasti nopeammin ja on "kuivemman" tuntuinen. Lempparini tämän kategorian öljyistä ikääntyneelle iholle on Evolven Miracle Oil.

   Vastaa

   0
 8. Hei! Olen ihan vastikään löytänyt Urang-merkin ja nyt olen hankkinut useampia tuotteita heiltä. Ikää on jo 41 vuotta ja ihoni on kuiva, herkkä ja pukkaa vielä tässäkin iässä välillä näppyä enemmän tai vähemmän. Katsoin tuota omaa ihonhoitorutiinisia tämän sarjan tuotteilla ja olisin kysynyt hieman siitä. Pesetkö myös aamuisin kasvot öljyputsarilla? :)

  Vastaa

  0
  1. Moikka Satu!

   Onpa kiva kuulla, että olet löytänyt ihanan Urangin ☺️

   Mun aamupuhdistus tapahtuu pelkällä vedellä. Joskus harvoin, jos iho on oikein hikinen ja "möhnäinen" yön jäljiltä, saatan puhdistaa ihon misellivedellä - mutta silloinkin huuhdon runsaalla vedellä.

   Nyky-ymmärryksen mukaan puhdistustuotteita ei enää juurikaan suositella aamuisin, ellei iho todella vaikuta selvästi likaiselta, mitä se ehkä harvemmin on nukutun yön jälkeen, - elleivät meikit ole unohtuneet naamaan. Viime vuosina on kunnolla alettu ymmärtää yhteys lisääntyneen ihon herkkyyden sekä ylipuhdistuksen välillä: käytämme ihan liikaa (ja liian vahvoja) puhdistustuotteita. Iholle on parempi, ettei sen pinnasta jatkuvasti pestä pois sen omia suojaavia rasvoja.

   Siksi minäkään en puhdista ihoa aamuisin puhdistusaineella. Raanavesi riittää huuhtomaan iholta hien ja esimerkiksi tyynystä kertyneet nöyhdät :)

   Vastaa

   0
 9. Hei!
  Olen nyt jokusen aikaa lukenut eri blogeja ja selaillut tuotesivuja korealaiseen kosmetiikkaan liittyen.
  Taustalla itsellä PCO ja siihen liittyvät iho-ongelmat :aikuisiässä puhjennut ruusufinni (johon söin n 5v sitten Roacutan-kuurin, joka luojan kiitos auttoi!), tähän liittyen itseä häiritseviä arpia etenkin poskien ja poskipäiden alueella, "couperosa-taipumusta" ja ilmeisesti melko kuiva iho, joka herkästi reagoi näppylöillä.... Käytössä on ollut Lumenen kasvovesi ja kasvorasva, joku 24h moisturizer (Lumene sen kotimaisuuden, helpon markettisaatavuuden, huokean hinnan sekä eläinkokeettomuuden vuoksi) aamuin illoin. Ikää alkaa olla 30 huonommalla puolella, eli nyt alkaa tuntumaan siltä, että ihosta pitäisi pitää parempaa huolta. Ei sillä, nyt se on oikeasti parhaassa kunnossa pitkään aikaan...
  Tän pitkän ja sekavan alkusepostuksen jälkeen kysyisinkin, mitä Urangin tuotteita suosittelisit minulle, vai onko tuotesarja liian voimakas?

  Vastaa

  0
  1. Moikka Elina! Olen parhaillaan lomalla ja palaan blogin pariin elokuussa :) Vastaan sulle elokuun alussa.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (67)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)