08.03.2022

Tash Sisterhood - inspiroivaa luonnonkosmetiikkaa Ruotsista

Kaupallinen yhteistyö: Tash

Oijjoi, nyt pääsen vihdoin kertomaan tästä ihkauudesta sarjasta joka lanseerataan Suomessa tänään naistenpäivänä: Tash Sisterhood. 😍

Tash on ylellistä luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa Ruotsista, ja tässä sarjassa on monia juttuja jotka tekevät siitä poikkeuksellisen luonnonkosmetiikkakentällä.

Tash Sisterhood tuotteetYksi: no heti se, että sarja on Ruotsista! :) Ruotsista tulee hyvin vähän aitoa luonnonkosmetiikkaa eikä luonnollinen kauneudenhoito ole ylipäänsä trendannut maassa samaan tapaan kuin muualla, sillä länsinaapurimme tuntuvat yhä pitävän normikosmetiikkaa tehokkaampana kuin luonnonkosmetiikkaa. Tash on aitoa ja todella korkean standardin tinkimätöntä luonnonkosmetiikkaa mikä tekee siitä virkistävän erottujan kuten myös ekologisen suunnan äänenkannattaja naapurimaamme kauneusmarkkinoilla. 👏

Kaksi: sarjalla on Natruen luomu-sertifikaatti ja se on selektiivistä kosmetiikkaa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kohtaan tällaisen yhtälön. Natrue on eurooppalaisista sertifikaateista tiukimpia ja yleensä ylellisyyttä tavoittelevat brändit valitsevat sallivamman Ecocertin. (Ecocert sallii mm. sellaisia manipuloituja luonnon ainesosia joita Natrue ei salli.) Valitsemalla Natrue-sertifioinnin yritys valitsee tietyiltä osin vieläkin ekologisemman ja kompromissittoman tien luonnonkosmetiikassa.

Kolme: tuotteet ovat poikkeuksellisen hienostuneita ja ihotuntumaltaan ei-luonnonkosmetiikan tuntuisia. Myös tuoksumaailma on aivan erilainen kuin missään muussa tuntemassani luonnonkosmetiikkasarjassa.

Bonus:

Neljä: sarjassa on tuote, jollaiseen en ole ikinä aiemmin törmännyt, en normi- enkä luonnonkosmetiikan puolella: putsari, joka toimii myös iholle jätettävänä seerumina..!

TASHIN ARVOT

Vuonna 2019 lanseeratun Tashin filosofia pohjaa kolmelle ydinarvolle joita ovat vastuullisuus, "female empowerment" eli naisten vaikutusmahdollisuuksien parantaminen sekä puhdas kauneus. Jälkimmäinen toteutuu Tashin Raw Plants -konseptilla, johon kuuluu ihonhoitotuotteiden mahdollisimman korkea luomupitoisuus sekä kasviraaka-aineiden käsittely siten, että ravintoaineet säilyvät maksimaalisella teholla. Tash ei esimerkiksi lainkaan käytä kuivattuja kasviuutteita, vaan kaikki kasviuutteet valmistetaan kylmämenetelmin maseraatiolla, jossa käytetään koko kasvi. Maseroidut uutteet ovat paljon tehokkaampia kuin kuivatusta kasvista valmistetut uutteet.

Kasviraaka-aineiden luomupitoisuus tuotteissa on poikkeuksellisen korkea: 95-98%. Lähes kaikki Tash-ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet tulevat samalta italialaiselta luomuviljelmältä. Tuotteet kehitetään Ruotsissa ja valmistetaan Italiassa. Tuotteet ovat vegaanisia.

Female empowerment näkyy yrityksen toiminnassa monin tavoin, Tash mm. tekee aktiivisesti yhteistyötä toisten naisten perustamien ja naisomisteisten yritysten kanssa, nostaa esiin naisten ääntä ja naisvaikuttajia yritysmaailmassa sekä tukee naisten oikeuksia ja hyviä oloja ajavia kansalaisjärjestöjä kuten UN Women'ia ja Water Aidia. Tash toimii ainoastaan tasa-arvoon ja työehtosopimuksiin sitoutuneiden alihankkijoiden kanssa ja ostaa raaka-aineet eettisiltä tuottajilta, esimerkkinä mica, jonka tuotantoon ympäri maailmaa liittyy paljon eettisiä epäkohtia kuten lapsityövoimaa. Tashin mica tulee valvotulta yhdysvaltalaiselta kaivokselta.

Tash Sisterhood seerumitMiksi olen niin innoissani Tashista?

🌿 Löysin sarjasta uuden hyaluronihapposeerumisuosikin!

🌿 Sarjassa on upea ja uniikki suojakertoimellinen sävytetty seerumi..!

🌿 Tashin tuotteet ovat virkistävällä tavalla uudenlaisia ja koostumukset tuoksuineen erottuvat kilpailijoista.

🌿 Sarjassa on kaikkein ohuin ja silkkisin kasvoöljy jota olen koskaan käyttänyt. 👌

Alalla näkee nykyään hyvin harvoin mitään aidosti ja kiinnostavasti kilpailijoista erottuvia tulijoita, ja silloin kun sellainen osuu kohdalle, olen todellakin innoissani! Tashin formulointiporukka on tehnyt hienoa työtä näiden kanssa ja luulen, että nyt ollaan taas askeleen verran lähempänä sitä, että myös normikosmetiikan selektiivisiin koostumuksiin tottuneet kuluttajat löytävät luonnollisten vaihtoehtojen puolelta jotain, joka miellyttää.

Tash Sisterhood Retinoil BakuchiolEntä Patyka? (Joku ehkä kysyy.) "Miten vertaat Tashia Patykaan?"

Patyka on myös selektiivistä luonnonkosmetiikkaa hienostuneilla luomua hyödyntävillä koostumuksilla. Tash on tietysti kahdeksan tuotteen valikoimallaan paljon pienempi sarja kuin Patyka, mutta selkeimpänä erona heti kättelyssä pidän tuoksumaailmaa, joka Tashissa on neutraalimpi. Patykan tuoksut ovat naisellisen kukkaisparfymoituja, Tashin hienovaraiset tuoksut ovat miedompia ja niin neutraaleita, että sopivat mielestäni miehillekin. Kuvailisin Tashin tuoksusuuntaa sanoilla "neutraali, puuterinen, hyvin vienosti kukkainen ja unisex". Tuoksut eivät ole vihreitä, eivät yrttisiä eivätkä makean parfymoituja.

Tashin seerumit ovat myös eri tyyppisiä kuin Patykan ja mielestäni iholla vielä hienostuneemman tuntuisia. Lisäksi Tashin luomupitoisuus on huomattavasti korkeampi kuin Patykalla, juuri mikään muu tuntemani sarja ei voi kehuskella Tashin kaltaisilla luomuprosenteilla.

Tash Sisterhood Prep BHA Cleanser

PREP BHA CLEANSER 26,50€ / 125 ml

Tämä on nyt se erittäin persoonallinen 2 in 1 -tuote: kevyesti kuoriva putsari ja kosteuttava seerumi samassa..! Kuka on kuullut aiemmin mistään tällaisesta tuotteesta..?

Kyseessä on geelimäinen, hyvin miedosti vaahtoava sulfaatiton puhdistustuote jossa on aloe veraa, salisyylihappoa, hyaluronihappoa ja glyserolia. Puhdistava pinta-aktiivinen ainesosa on kookos-glukosidi.

Tuote syväpuhdistaa huokoset kiitos salisyylihapon ja irrottaa lian kookos-glukosidin toimesta. Meikin poistoon BHA Cleanser ei sovellu, tai kenties siinä tapauksessa, jos iholla on vain hyvin kevyesti puuteria. BHA Cleanser sopii kaikille ihotyypeille paitsi oikein kuivalle iholle. Erityisen hyvin se sopii herkästi tukkeutuvalle, epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.

Kun olet pessyt kasvot, voit lisätä BHA Cleanseria vielä uuden pisaran kasvoille ja jättää sen iholle kosteuttamaan. Aloe veran, glyserolin ja hyaluronihapon tiimi sitoo ihoon kosteutta, samalla kun salisyylihapon puhdistava ja rauhoittava vaikutus tehostuu sen saadessa myös jäädä iholle. Tällainen tuote sopii fantastisen hyvin myös miehille rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen. Aloe vera viilentää ja BHA eli salisyylihappo ehkäisee ja lievittää punaisia karvatuppia. Tuote sopii miehille myös hyvin unisex-tyyppisen tuoksunsa puolesta.

"Eikö iholle jäävä kookos-glukosidi ärsytä ihoa..?" Ei. Sen pitoisuus on niin mieto, ja se on jo itsessään hyvin mieto ainesosa.

Tash Sisterhood Hyaluronic Serum

EMPOW HYALURONIC SERUM 46,50€ / 30 ml

❤️ Mun uusi hyaluronihapposuosikki! For the record: useimmat hyaluronihapposeerumit ovat perusolemukseltaan hyvin samantyyppisiä eivätkä mitenkään "hurvittele" erityisraaka-aineilla, ne tuovat ihoon hyaluronihappoa öljyttömässä ja usein aika yksinkertaisessa koostumuksessa. Poikkeuksiakin on, mikä näkyy hinnassa (esim. Patykan arvokas Advanced Plumping Serum). Erot hyaluronihapposeerumien välillä tulevat yleensä ihotuntumasta toisten ollessa lirun ohuita, toisten hyytelömäisen paksuja ja osan ollessa tahmeita, osan ei.

Tashin hyaluroniseerumin vaaleaksi sävytetty koostumus on erityisen miellyttävän tuntuinen iholla. Se on fluidimainen ja liukuu iholla silkkisen liukkaasti, kuin siinä olisi aavistus silikonia - mitä siinä ei tietenkään ole. Ollakseen humektanteille perustuva öljytön fluidiseerumi, koostumus on yllättävän hienostunut. Humektantit, joihin hyaluronihappokin kuuluu, ovat luonnostaan tahmeita, siksi niin moni hyaluronihapposeerumi tuntuu iholla tahmealta. Tashin ei tunnu. Taitavat kemistit saavat formuloitua tahmeuden pois.

Seerumi tuntuu ihanan raikkaalta, kosteuttavalta ja silkkiseltä. Aloe vera muodostaa seerumin pohjan, saaden seuraa glyserolista, hyaluronihaposta, betaiinista ja ksylitolista. Vaalea sävy tulee titaanidioksidista, jota tarvitaan vain ripaus sävyttämään tuote maidon sävyiseksi.

Empow-seerumi on mun tämänhetkinen suosikkipohja öljy & seerumi-sekoituksille. Sen silkkisyys tekee öljysekoituksista aivan erityisen ylellisen tuntuisia..!

Tash Sisterhood kosteusvoide

EMPOW HYDRO GLOW MOISTURISER 46,50€ / 50 ml

Tässäpä vallan ihastuttava kasvovoide kosteuttamaan ihoa ja hoitamaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä kuten hienoisia juonteita. Silkkinen emulsio sisältää vakuuttavan liudan ihoa hoitavia kosteuttavia, ravitsevia, rauhoittavia ja antioksidanttisia hyviksiä kuten aloe veraa, oliiviuutetta, manteliöljyä, jojobaöljyä, sheavoita, hyaluronihappoa, granaattiomenan siemenöljyä ja kaktusviikunaöljyä.

Koostumus on aivan ihana! Levittyy todella silkkisesti ja imeytyy jättäen himmeän pinnan. Koostumus on semitäyteläinen mutta ei yhtään rasvainen. Tämä sopii kevyiden koostumusten ystäville ja iholle joka ei ole kovin kuiva, tämä olisi ollut just mun voide ennen kuin ihoni alkoi huudella öljypitoisempien koostumusten perään. Empow-kosteusvoiteesta saa helposti tuunattua ravitsevamman lisäämällä siihen pari tippaa Retinoilia (Retinoilin esittely alempana).

Hydro Glow Moisturiser todella henkii selektiivisyyttä. Pullokin on niin kaunis ja siro!

Tash Sisterhood Epic kosteusvoide
EPIC DEEP NOURISHING GLOW MOISTURISER 84,50€ / 50 ml

Epic-linjan kosteusvoide sopii sinulle, joka haet täyteläisempää koostumusta ja/tai selvästi anti-age-vaikutteisempaa voidetta. Epic-linjan tuotteissa on Empow-linjan tuotteita tiiviimmät aktiiviainekoostumukset sekä arvokkaampia raaka-aineita.

Tätä voidetta kehittäessä Tashilla oli vaatimattomana tavoitteena luoda The Voide. Silkkisen täyteläinen voide kehitettiin tarjoamaan ultramiellyttävä sensorinen käyttökokemus samalla kun se sisältää korkean pitoisuuden uudistavia, korjaavia, rauhoittavia ja antioksidanttisia ainesosia. Voide lupaa kiinteyttää, kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta. Se on Tashin kuningatar-voide.

Mitä kuninkaallinen sitten on syönyt? Kultaisen kannen alta löytyy mm. ihoa korjaavaa ja uudistavaa merifenkoliuutetta, harvinaista antioksidanttirikasta tupakkauutetta (!), arganöljyä, granaattiomenan siemenöljyä, kaktusviikunaöljyä sekä kamomilla- ja kehäkukkauutteita. Tupakkauute on minulle täysin uusi ainesosa ja se onkin harvinainen - nettiä kaivelemalla löytyy kyllä tutkimustietoa sen sisältämistä antioksidanttisista polyfenoleista sekä polysakkarideista. Tashin tupakka on sekin luomuviljelmiltä ja yrityksen mukaan sarjan kallisarvoisimpia ainesosia.

Aloe vera ja sheavoi muodostavat voiteen kosteuttavan ja ravitsevan pohjan.

Deep Nourishing -voide sopii myös yövoiteeksi, jos päivällä käytät Empow Hydro Glow -voidetta.

Tash Sisterhood seerumit

Epic-linjaan kuuluu myös kaksi seerumia. Niissä on samoja hoitavia ainesosia, mutta aivan erilaiset koostumukset ja toisessa on lisäksi suojakerroin sekä ihon sävyä heleyttäviä ja tasoittavia pigmenttejä. Todellinen wow-tuote minulle!

Tash Sisterhood Epic Deep Nourishing Glow Serum

EPIC DEEP NOURISHING GLOW SERUM 84,50€ / 30 ml

Tämä seerumi on Epic-voiteen pari ja sarjan kuningatar-seerumi. (Niitä voi tietenkin käyttää myös erikseen!) Deep Nourishing -seerumissa on kaikkein tiivistetyin aktiiviainepitoisuus kaikista Tashin tuotteista. Epic-seerumi on Tashin "La Mer".

Seerumissa on samoja aktiiviaineita kuin voiteessa: tupakka-uutetta, merifenkoliuutetta, argania, granaattiomenaa ja oliivia. Jos ihmettelette, miksi Epic-linjan tuotteissa ei ole hyaluronihappoa, yksi selitys löytyy siitä, että hyaluronihappo ei toimi optimaalisesti kaikkien öljyjen kanssa eikä sitä esimerkiksi pysty ihanteellisesti formuloimaan oikein ravitseviin koostumuksiin. Siksi hyaluronihapposeerumit ovat lähestulkoon aina öljyttömiä. Tashilla on tehty valinta formuloida hyaluronihappo Empow-linjan tuotteisiin ja Epic-linja puolestaan keskittyy ravitsevien öljyainesosien ympärille. Epic-seerumikin on ohuesta koostumuksestaan huolimatta ihanan pehmentävän tuntuinen ja nimensä mukaisesti nourishing, ravitseva.

Mitä seerumin ihotuntumaan tulee, mitä tästä voi jälleen todeta: niin silkkinen ja todella miellyttävän tuntuinen. Koostumus on maitomaista fluidia ja jättää iholle pehmeän, kosteutetun ja ravitsevan tunteen.

Tash Sisterhood DD Glow Serum SPF 15

EPIC DD GLOW SERUM SPF 15 54,50€ / 30 ml

❤️ Suosikki! Ihana tuote, enkä ole koskaan käyttänyt vastaavaa tuotetta miltään muulta luonnonkosmetiikkamerkiltä. Korennon seerumimeikkivoide tulee hieman lähelle, mutta se on öljyisempi eikä sisällä suojakerrointa.

DD Glow Serum on sävytetty seerumi jossa on suojakerroin SPF 15. Siinä on kevyesti kuivaöljymäinen tuntuma ja saattaisin jopa luulla tätä sokkotestissä täysin öljypohjaiseksi, mutta seerumissa on ykkösenä aloe vera -uutetta.

DD Glow Serumin väri- ja hohdepigmentit tuovat iholle hehkua ja ihan aavistuksen sävyä. Pigmentti ei peitä mutta tasoittaa ihon sävyä ja kaunistaa ihon pintaa. Iho näyttää heleämmältä ja viimeistellymmältä kuin ilman seerumia. Seerumi jättää iholle samettisen pinnan. Puuterimaiset mineraalipigmentit, silica ja riisitärkkelys tekevät ihosta himmeän, kuin hyvin kevyesti puuteroidun.

Sävy on hyvin läpikuultava mutta ei välttämättä sovi ihan Lumikin vaalealle iholle. Minun medium-vaalealle iholleni se on täydellinen.

DD-seerumia voi käyttää yksinään, hyaluronihapposeerumin päällä tai voiteen päällä. Sen voi ajatella kevyenä, viimeistelevänä ja suojaavana kauneushuntuna iholle.

Superihana ja uniikki tuote..! 😍 Olen käyttänyt tätä paljon talven aurinkoisina päivinä, matalampi suojakerroin sopii hyvin talveen jolloin UV-indeksi Suomessa ei ole korkea.

Tash Sisterhood Invisible City SPF 30

EMPOW MOISTURISER INVISIBLE CITY SPF 30 36,50€ / 50 ml

Tashin valikoimaan kuuluu toinenkin suojakertoimellinen voide, ja se on tässä: Invisible City SPF 30.

Tämä on jännä voide, sillä... uskokaa tai älkää, tämä tuntuu minusta kosteuttavammalta kuin Empow-linjan "perus"kosteusvoide Hydro Glow Moisturiser. Yleensä suojakertoimellinen voide on väkisinkin vähemmän kosteuttava kuin kertoimeton, sillä UV-filtteri vie koostumuksessa paljon tilaa hoitavilta ainesosilta. Tashin Invisible City -voiteessa tätä (epä)tasapainoa UV-filtterin ja hoitavien aineiden välillä on korjattu tekemällä voiteesta hieman öljypitoisempi ja ravitsevampi kuin Hydro Glow'sta. Koostumus on todella ohut, itse asiassa jopa ohuempi kuin Hydro Glow'ssa, mutta se tuntuu ainakin minun ihollani selvästi ravitsevammalta = sisältää korkeamman pitoisuuden lipidiainesosia.

Tällainen ratkaisu on tuttu joidenkin muidenkin valmistajien mineraaliaurinkovoiteista, sillä öljyillä pyritään myös lievittämään mineraalipartikkelien luonnollisestikin jauhemaista tuntumaa. Mineraalipohjainen UV-suoja on jauhemaista.

Invisible City SPF 30 -voide on yksi miellyttävimpiä mineraaliaurinkovoiteita joita olen kokeillut. Se on ohutta ja ihanan kosteuttavan tuntuista. Jos levitän tätä runsaasti, iholle jää aavistus vaaleaa kajoa. Ohuemmalla kerroksella iholle ei jää vaaleutta. Kuten tunnettua, harva kuluttaja joka tapauksessa käyttää aurinkovoiteita sitä (aika suurta!) määrää, mikä niitä tulisi levittää jotta luvattu suojakerroin toteutuu. Suosittelisinkin ajattelemaan kasvojen UV-suojatuotteiden kertoimen noin puolikkaana siitä, mitä etiketissä lukee. Ohuemmallakin kerroksella saa toki suojaa - mutta ei ilmoitettua suojaa.

Huom: Tashin Invisible City -voide on kehitetty vain ns. city-käyttöön eli se ei ole vedenkestävä. Uimarantaolosuhteisiin, sporttaukseen tai muihin hikoilua ja kosteutta sisältäviin olosuhteisiin tämä ei ole paras vaihtoehto. Invisible City on kehitetty ympärivuotiseen käyttöön ennen kaikkea suojaamaan ihoa UV-säteilyn ennenaikaisesti vanhentavilta vaikutuksilta.

Lopuksi... sarjan tähtituote:

RETINOIL 59,50€ / 30 ml

Kekseliäästi nimetty Retinoil on maailman ensimmäinen ekosertifioitu bakuchiol-ihonhoitotuote! Retinoidien kaltaista, ihoa uudistavaa bakuchiolia on muissakin luonnonkosmetiikkatuotteissa, mutta Tashin kasvoöljy on ensimmäinen, joka on saanut sertifikaatin.

Tämän tuotteen myötä on ainakin mun kirjoissa saavutettu kasvoöljyjen aivan uusi taso ja referenssi kuivaöljyille: Retinoil on niin juoksevan ohutta ja iholla "painotonta", että tuntuu melkein kuin levittäisi iholleen nestettä. Kerta kaikkiaan kuivimman ja ohuimman tuntuinen öljy jota olen koskaan käyttänyt. Termi 'liquid silk' saa uuden merkityksen.... Nestemäistä silkkiä, sellaiseksi Retinoilia kutsuisin.

Tässä ollaan myös niin lähellä normikosmetiikassa käytettyjen syklisten silikonien ilmavan silkkistä tuntumaa kuin olla voi, ja kuitenkin resepti on autenttista luonnonkosmetiikkaa. Wow mitä työtä! En voi kylliksi ylistää tätä, ihan mieletön!

Retinoilissa on bakuchiol-uutetta manteliöljypohjassa. Runsaasti E-vitamiinia sisältävä manteliöljy on rauhoittava, kosteuttava ja ravitseva öljy joka sopii herkällekin iholle. Manteliöljyn tuntevat tietävät, että se ei kuulu kuiviin ja ohuisiin öljyihin, ja Tashin tuotteessa manteliöljy onkin kevennetty estereillä. Näin on saatu aikaiseksi äärimmäisen hienostunut ja ihoon sujahtava kuljetin tuotteen tähtiraaka-aineelle bakuchiolille (bakuchiol on rasvaliukoinen ja imeytyy parhaiten vedettömästä pohjasta).

Retinoilin muita vaikuttavia aineita ovat Epic-linjan tuotteista tutut tupakkauute, granaattiomena, argan ja merifenkoli sekä monipuolisesti antioksidantteja ja rasvahappoja sisältävä moringa-uute.

Voisin suunnilleen kirjoittaa esseen tästä tuotteesta, olen niin inspiroitunut sen koostumuksesta :D Mutta jätetään pidemmät öljyfiilistelyt vaikka omaan erilliseen "parhaat kasvoöljyt" -postaukseen. ❤️ Lisäänpä vielä sellaisen havainnon, että tätä jos mitä voi kutsua seerumimaiseksi öljyksi, niin ohutta se on. Aiemmin minua on hieman vaivannut, kun jotkut kasvoöljyt on nimetty seerumeiksi. Tätä ei ole nimetty seerumiksi, mutta itse käytän sitä seerumin tai boosterin tavoin: laitan iholle yksinään tai vesimäiseen seerumiin sekoitettuna voiteen alle, tai sekoitan voiteeseen. Yksinään Retinoil ei riitä ihollani.

Tash Sisterhood -tuotteet lanseerataan Suomessa tänään naistenpäivänä ja ovat saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:

🌿 Sokos ja Sokos Emotion -myymälät ja verkkokauppa

🌿 Jolie-verkkokauppa ja myymälä (Tash-tuotteet ovat Joliessa -15% lanseeraustarjouksessa)

45 comments on “Tash Sisterhood - inspiroivaa luonnonkosmetiikkaa Ruotsista”

 1. Hei! Mistä johtuu se, että tuotteissa käytetään noita pipettipulloja nykyään niin usein? Erityisesti ihmetelen sitä (meikki)voidemaisissa tuotteissa, koska tavaraa on mahdotonta saada pullosta sen jälkeen, kun pipetti ei siihen enää yllä. Lisäksi pipetti on hyvin epähygieeninen: pipetillä saa sekä ylimääräistä likaa pulloon että joka kerta avatessa ilmaa. Pipettipulloja on vaikea käyttää, siihen tarvitaan aina alusta ja lasipullon rikkoutumisvaara on ilmeinen.

  Vastaa

  0
  1. Itse en myöskään kuulu pipettien ystäviin joten ymmärrän sua..! Kuitenkin, pipetti toimii parhaiten kun kyseessä on hyvin nestemäinen tuote jota kuuluu käyttää todella vähän kerrallaan. Pipetillä saa annosteltua kaikkein pienimmän määrän tuotetta, paljon vähemmän kuin pumppumekanismilla.

   Mä ymmärrän sua ja kuulun myöskin leiriin, joka mieluummin aina käyttäisi pumppua pipetin sijaan, ja ennen kuvittelin, että valmistajat käyttävät pipettiä lähinnä sen luoman ylellisemmän vaikutelman vuoksi. Sitten mulle on "rautalangasta väännetty", kuinka pipetin perusteet liittyy hyvin usein myös tuotteen käyttömäärään, ja lopulta ymmärsin sitten senkin perusteen.

   (Itse käyttäisin siltikin mieluummin pumppua, vaikka tuotetta tulisi liikaakin ja sitä menisi hukkaan.... Osittain samoista syistä joita sinäkin mainitsit. Mutta ymmärrän, että toiset taas haluavat yhtä ehdottomasti pipetin..! Meitä kuluttajia on monenlaisia.)

   Vastaa

   0
  2. Tuo annostelumäärä olisi muuten hyvä selitys, mutta aikana jolloin avaruusmatkailu ja äärimmäisen monimutkainen hermo- ja aivokirurgia ovat mahdollisia, on vaikea kuville ettei sellaista pumppumekanismia osattaisi kehittää, joka annostelee tarpeeksi pienen määrän yhdellä painalluksella. :D

   Vastaa

   0
  3. Okei :D :D You got a point..!

   Voihan olla, että tuollaisen hyvin tarkasti annostelevan pumppumekanismin valmistaminen on silti vaikeampaa tai vie enemmän resursseja kuin pipettipullo, jolloin valmistajat päätyvät valitsemaan pipetin jo kustannussyistä = se on halvempi.

   On myös olemassa niin nestemäisiä, lähes vesimäisiä seerumeita (esimerkiksi The Ordinaryn Argireline), että pipetti on todella ainoa vaihtoehto niiden annosteluun. Ainoastaan tällaisten tuotteiden kohdalla ymmärrän pipetin 100-prosenttisesti.

   Vastaa

   0
  4. Onhan se noinkin, tuo kommenttini oli lähinnä heitto. :)

   Hyvin nestemäisten tuotteiden kohdalla pipetti on hyvä, mutta kiinteiden ja geelimäisten tuotteiden kohdalla tosi hankala. Aikoinaan myös Evolven hyaluronihapposeerumi oli pipettipullossa, mutta käyttäjien vaatimuksesta vaihdettiin pumppupulloon. Itselläni on tällä hetkellä eräs hiusseerumi, joka on pipettipullossa, ja se on ihan mahdoton. Sieltä ei saa käytännössä mitään ulos, koska tuote on tiivistä geelimäistä ainetta. Pullo on myös hyvin sotkuinen, kun geeliä tarttuu pipetin ulkopintaan ja pullon suuaukko on kapea.

   Vastaa

   0
  5. Onhan se noinkin, tuo kommenttini oli lähinnä heitto. :)

   Okei... 😄

   Mutta jes, geelimäinen tuote + pipetti on jotain todella rasittavaa. Ei pelkästään annostelun vaan myös tuon sotkevuuden takia jonka mainitsit. Tämä on sarjassamme valintoja, joiden kohdalla mun tekisi suunnilleen mieli ravistella valmistajaa ja vaatia selitystä huonolle käyttökokemukselle...! :D Ei vain pysty ymmärtämään, miksi joku valitsee huonon käytettävyyden kun toimiviakin on tarjolla. Kustannuskysymys ei mielestäni voi mennä tällaisessa edelle, jos tuotteen pakkaus ei toimi hyvin, kuluttaja kyllä jättää tuotteen ostamatta, vaikka se olisi kilpailijoita edullisempi.

   Vastaa

   0
 2. Mielenkiintoisia tuotteita todellakin! Taidan napata ostoskoriin nuo suojakertoimelliset seerumin ja voiteen. Voiko niiden päälle vielä halutessaan laittaa meikkivoidetta?

  Vastaa

  0
 3. Käyttäisitkö Retinoilia vain iltaisin tai vaatiiko päivisin ainakin suojakertoimellisen tuotteen päälleen?

  Entä voisitko kuvitella tuon putsarin toimivan vanulapulla ihoa pyyhkiessä vai vaatiiko vettä aktivoituakseen täyteen pesutehoonsa?

  Mielenkiintoisia tuotteita, ja ihan varmasti vähintään tuo DD lähtee testiin meikittömille päiville.

  Vastaa

  0
  1. Käyttäisitkö Retinoilia vain iltaisin tai vaatiiko päivisin ainakin suojakertoimellisen tuotteen päälleen?

   Bakuchiol ei herkistä ihoa auringolle joten käyttäisin (ja käytänkin) aamuin illoin. Tuote ei vaadi päälleen suojakertoimellista voidetta, mutta suojakerrointahan olisi joka tapauksessa fiksua käyttää joka päivä... (itse en todellakaan tee niin, mutta fiksut varmasti tekevät....)

   Entä voisitko kuvitella tuon putsarin toimivan vanulapulla ihoa pyyhkiessä vai vaatiiko vettä aktivoituakseen täyteen pesutehoonsa?

   En usko että toimii vanulapun kanssa, pinta-aktiiviset aineet vaativat vettä aktivoituakseen kunnolla (toki tuotteen itsensä sisältämä vesi myös aktivoi niitä iholle hieroessa vähäsen, mutta ei riittävästi).

   Vastaa

   0
 4. Kiinnostavaa, miten salisyylihappo on nykyään päässyt luomukosmetiikan raaka-aineiden listaan..?
  Olin luullut, että kemiallisesti kuorivia aineita ei oteta mukaan..
  Naapurimaamme kemistit osaavat suunnitella innovatiivisia sarjoja :)

  Vastaa

  0
  1. miten salisyylihappo on nykyään päässyt luomukosmetiikan raaka-aineiden listaan..?

   Salisyylihappo ei tietenkään voi olla luomua. BHA-putsarin ainoa luomuraaka-aine on aloe vera, mutta sitä onkin sitten se 95% tuotteen raaka-aineista (vettä ei lasketa) :)

   Olin luullut, että kemiallisesti kuorivia aineita ei oteta mukaan..

   En tiedä viittasitko tällä luomulaatuiseen vai yleisesti luonnonkosmetiikkaan, mutta happoihin ja entsyymeihin perustuvat kuorivat aineet ovat aina olleet sallittuja luonnonkosmetiikassa. Usein AHA ja BHA tai entsyymit tulevat tuotteisiin kasvi- tai hedelmäuutteiden mukana, mutta nykyään näkee paljon myös eristettyjä puhtaita happoja (maitohappo, salisyylihappo ja glukonolaktoni tyypillisinä esimerkkeinä).

   Vastaa

   0
  2. En tiennyt eristettyjen happojen olevan sallittua sertifioidussa luonnonkosmetiikassa, oletin niiden olevan vastoin luonnollisuusideologiaa :)
   (itse en vastusta happoja ihonhoidossa, mutta olen tietoinen eri filosofioista..)

   Vastaa

   0
  3. OK. :) Salisyylihappoa näkee hyvinkin paljon luonnonkosmetiikassa, ennenkuin se alkoi trendata kuorivana ainesosana sitä näki luonnonkosmetiikkatuotteissa myös säilyvyyttä parantavana aineena. Luulen, että vaikka hapot ovat olleet sallittuja, moni luonkos-sarja varoi käyttämästä niitä kuorivina pitoisuuksina ihan vain jo luonnonkosmetiikkaan liitetyn hellävaraisuus-assosiaation puitteissa. Esim. Mádaran tuotteissa on aina ollut salisyylihappoa, mutta vasta uuden Acne-sarjan myötä sal.happo nostettiin pääaktiiviaineeksi kunnon järeällä 2% pitoisuudella.

   Myös Lavera käytti ennen miedompaa sal.happoa pajunkuoriuutteen muodossa, mutta uudistetussa Pure Beauty -sarjassa on puhdasta salisyylihappoa. Tähän muutokseen on varmaan vaikuttanut valtayleisön tottuminen happoihin ja niiden uusi trendaus ylipäänsä. Nyt moni kuluttaja kokee ne vetovoimaisina ja vähemmän "ronskeina" aineina. Siksi luonkos-bränditkin varmasti nostavat happoja nyt enemmän framille :)

   Vastaa

   0
 5. Retinoil: tykkään tosi kyttyrää, kun nykyään brändit ovat alkaneet viljelemään tuotteissaan retinoliin viittavia nimityksiä, vaikka ainesosaluettelon mukaan tuotteessa ei ole lainkaan retinolia. Bakuchiol ole sama kuin retinol ja ymmärtääkseni bakuchiolista on vielä hyvin vähän vankkaa tieteellistä tutkimusta, jonka perusteella sen voitaisiin katsoa yhtä tehokkaaksi anti-age-ainesosaksi kuin retinol. Minusta tuo on asiakkaan harhaan johtamista.

  Samaa on tehnyt Lumene,joka mainostaa tuotteitaan "pre-retinol"-yhdisteellä. Muistaakseni tarkistin, että ainesosaluettelossa ei ollut lainkaan retinolia. Jotain a-vitamiinia kaiketi oli, mutta se ei ole sama asia kuin retinol.

  Vastaa

  0
  1. Retinoil: tykkään tosi kyttyrää, kun nykyään brändit ovat alkaneet viljelemään tuotteissaan retinoliin viittavia nimityksiä, vaikka ainesosaluettelon mukaan tuotteessa ei ole lainkaan retinolia.

   Ymmärrän kyllä tämänkin näkökannan. On ihan totta, että retinoli ja bakuchiol ovat aivan erilaisia molekyylejä, vaikka niillä tutkimusten mukaan onkin samankaltaisia vaikutuksia. Bakuchiol on itse asiassa eristetty jo vuonna 1966, ja vaikka sen kosmeettinen käyttö on saanut kulta-aikansa vasta viimeisen 10 vuoden aikana, käsitykseni mukaan sitä on jo tutkittu sen verran, että vaikutukset ovat aika kiistattomat (tai ainakin hyvin lähellä retinoidien osoitettua tehoa). Se, että lääkefirmatkin (kuten Orion) käyttävät bakuchiolia ja markkinoivat sillä ihoa uudistavia tuotteitaan, kertoo minusta, että bakuchiol on tätä nykyä hyvin uskottava ainesosa. En usko, että Orionin kaltainen firma lähtisi formuloimaan tuotteitaan jollain tehoiltaan kyseenalaisella ja vähän-tutkitulla hype-ainesosalla.

   Mutta jep, bakuchiolia ei voi kaiketi väittää yhtä tehokkaaksi kuin retinoidit. Minulla riittää silti ymmärrystä retinoideihin viittaavien tuotenimien suhteen, sillä tavallinen kuluttaja tietää heti mistä on kyse, kun nimessä lukee 'retinoli', kun taas bakuchiol ei välttämättä sano kaikille vielä mitään. Tavallaan olen sun kanssa samoilla linjoilla että se on kuluttajan harhaanjohtamista, mutta samalla ymmärrän myös tarpeen nimetä tuote niin, että kuluttaja ymmärtää millaisista vaikutuksista on kyse.

   Vastaa

   0
 6. oisko mahdollista saada swatchia tuosta suojakerroinseerumista? sopiiko lumikille? 😆

  Vastaa

  0
  1. Voisin huomenna lisätä swatch-kuvan :) Ei tämä ehkä ihan "lumikille" mielestäni sovi vaikka onkin läpikuultava.

   Vastaa

   0
 7. Oi, tuo SPF 15 seerumi kuulostaa ihanalta! Onko koostumus siis enemmän mattainen, kuin öljyinen? Eli sopisiko myös rasvoittuvalle iholle? Talvella tulee käytettyä niin huonosti suojakertoimellista voidetta, mutta tuollainen seerumihan voisi toimia :)

  Vastaa

  0
  1. Onko koostumus siis enemmän mattainen, kuin öljyinen?

   Se on sekä mattainen että vähän öljyinen..! :D Vaikea kuvailla... Selvästi seerumissa on paljon öljymäisiä ainesosia ja tuntuma on todella hyvin kuivaöljymäinen. Kuitenkin, paino sanalla _kuiva_... Minkä lisäksi seerumin sisältämät silica ja riisitärkkelys vähentävät öljymäisyyttä ja tuovat puuterimaista tuntua. Iho jää mattaiseksi mutta samalla myös ravitun tuntuiseksi. Tosi vaikea sanoa miten tämä sopisi rasvoittuvalle iholle. Tashin oman kuvauksen mukaan seerumi soveltuu parhaiten normaalista kuivalle iholle.

   Vastaa

   0
 8. No jopas kuulostaa hyvältä. Hjälp.. Nyt pitää liimata joku Post-It -lappu näytölle, jossa lukee Älä osta! :) Olen nimittäin ihan vastikään täydentänyt kosmetiikkavarastot kevättä ja kesää varten, eli en todellakaan tarvitse nyt mitään uutta. :D :D

  (Mutta siis ihanan kuuloisia kuvailun perusteella.)

  Vastaa

  0
  1. Nyt pitää liimata joku Post-It -lappu näytölle, jossa lukee Älä osta! :)

   🙈🙈

   No, tuotteet odottavat :) Tutustut sitten vaikka syksyllä..! ☺️

   Vastaa

   0
 9. Viime kesän ensimmäisten maksaläiskien pelästyttämänä: osaisitko suositella kasvoille sopivaa, täysin tahmatonta 50-50+ sk aurinkovoidetta jokapäiväiseen käyttöön? Kokeilin viime kesänä apteekista ACO:n "mattapintaista" tuotetta, mutta naama oli inhottavan limainen sen jälkeen.

  Vastaa

  0
  1. osaisitko suositella kasvoille sopivaa, täysin tahmatonta 50-50+ sk aurinkovoidetta jokapäiväiseen käyttöön?

   Valitettavasti en. Täysin tahmaamatonta SPF 50 -voidetta en ole koskaan kokeillut, tai sanotaan, että Cliniquen Dark Spot Defense (nykyään Darphin-brändin alla) tulee lähimmäs. Minulla on tuo Cliniquen/Darhinin tuote käytössä huultenympäryksillä ehkäisemässä hyperpigmentaatiota, ja siinä hommassa se on vallan mainio, ja tuntuu ohuimmalta ja "olemattomimmalta" SPF 50 -voiteelta jota olen itse koskaan käyttänyt. Mutta jos sitä levittää isommalle ihoalueelle kuten koko kasvoille, voi olla, ettei se enää tunnu yhtä olemattomalta. Ohut se todellakin on, mutta tuo "täysin tahmaamaton" on lupaus, jota en uskalla liittää mihinkään tuntemaani SPF 50 -voiteeseen.

   Sen verran osaan sanoa, että kaikkein tahmaamattomimmat korkean suojakertoimen aurinkovoiteet tulevat Aasiasta, erityisesti japanilaiset aurinkovoiteet ovat kuuluisia supermiellyttävistä koostumuksistaan. Esimerkiksi Biorén Aqua Rich SPF 50 Watery Essence on kulttiasemassa oleva japanilainen aurinkovoide. Se on kuulema todellakin vesimäisen ohut eikä tippaakaan rasvainen. Kannattaa tutustua näihin aasialaisiin (tosin joutuu tilaamaan ulkomailta). Itse en ole Bioré'ta tai muitakaan näitä ylistettyjä aasialaisia aurinkovoiteita kokeillut.

   Bioré Amazonissa:

   https://www.amazon.com/Biore-Aqua-Watery-Sunscreen-Count/dp/B07NGP9F4H

   Jos kiinnostuit Darphinista, sitä myydään esim. Sokoksella ja tuotteen nimi on Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50. Cliniquen vastaava on lopetettu.

   Vastaa

   0
  2. Itsekin aloin tutkimustyön seurauksena epäilemään, ettei noilla suojakertoimilla täysin tahmatonta tuotetta saa. Kävin paikallisessa luontaistuoteliikkeessä, josta minulle myytiin Alga Maris spf 50 kasvoille tarkoitettu voide. Kokeilun jälkeen siitä jää kevyt tahma, mutta naama ei kiiltele eikä ainakaan itsellä ole valkoinen. Ehkäpä tällä pärjää ainakin aluksi, sen jälkeen voin kokeilla noita suosittelemiasi tuotteita :)

   Vastaa

   0
  3. 👍 :)

   Mulla tuo Alga Mariksen SPF 50 tuntuu rasvaisehkolta, mutta jättää vain hyvin vähän vaaleaa sävyä ihoon. Tykkään itse niistä sävytetyistä versioista enemmän, ne on myös jostain syystä "kuivemman" tuntuisia kuin nuo sävyttämättömät.

   Vastaa

   0
  4. Voisin vinkata tähän tämän La Roche Posayn kasvojen aurinkovoiteen, joka on miellyttävin mitä olen kokeillut: https://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/LA-ROCHE-POSAY-ANTHELIOS-FLUIDE-EXTREME-AURINKOSUOJA-SK50-50-ML. Minun kasvoilla lähes kaikki aurinkosuojat tuntuvat liian paksuilta ja tahmaisilta, mutta tämä on hämmentävän ohut ja miellyttävä ollakseen SK50. Arvioiden perusteella moni muu on samaa mieltä 😊

   Olen yrittänyt käyttää luonnonkosmetiikan aurinkosuojia, mutta viime kesänä luovutin kyllästyttyäni niiden tahraavuuteen ja tahmaisuuteen. Nyt taas kun olen raskaana niin haluan palata fysikaalisten suojien pariin (kemiallisia ei suositella raskausaikana), joten tuo viime kesän löytö ei sovikaan. Aion kokeilla seuraavaksi kehuttuja Patykan SK30 voiteita. Toivon että tuoksut eivät ole liikaa näissä.

   Vastaa

   0
  5. Nimetön: La Roche-Posay Anthelios SPF 50+ Invisible Fluid (litteä purkki) saattaisi sopia kuvaukseesi! Paras itse kokeilemistani. Apteekista saa.

   Vastaa

   0
 10. Onko sinulta tulossa esittelyä Laveran uusista meikeistä ? Olisin kiinnostunut sävyttävien huulivoiteiden väreistä ja sävyttävästä päivävoiteesta. Siinä näkyi olevan neljä eri väriä. Onko se samanlainen, kun Laveralla oli joskus 10-vuotta sitten se BB-voide. Meikinkiinnitys suihke vaikutti myös mielenkiintoiselta.

  Vastaa

  0
  1. Onko sinulta tulossa esittelyä Laveran uusista meikeistä ?

   On tulossa :) Seuraavien viikkojen aikana, ehkä jo ensi viikolla.

   Sävyttävien huulivoiteiden sävyt näkyvät tosi hyvin tässä Emmin esittelyssä:

   https://www.instagram.com/p/CanCVbCN6dj/

   (Jos jaksat katsella/selata videoklippejä, Emmi on esitellyt sävyt myös videolla, löytyy Uutuudet-palluran alta kohokohdista 🙂)

   Mä en varmaan tule tekemään meikkikuvia kaikilla noilla sävyttävillä huulivoiteilla, joten Emmin kuvista näet ne parhaiten.

   Sävyttävä päivävoide eli Mineral Skin Tint ei mun mielestä ihotuntumaltaan hurjasti eroa Laveran Tinted Moisturiserista, joka nyt jää pois tuon uutuuden alta. Näissä on kyllä erilaiset incit eli kyseessä on eri tuotteet, mutta mun iholla tuntuma sekä tulos on hyvin samankaltainen. Tuote tuntuu hieman "nahkealta" ja peittävyys on niin läpikuultava, että itse en löydä käyttöä näin "olemattomalle" meikkituotteelle. Mun makuun sävyttävä kosteustuote saisi kuitenkin näkyvästi tasoittaa tai kaunistaa ihon pintaa, kuten nyt vaikka tässä jutussa esitelty Tashin DD Glow -seerumi tekee. Mun iholla Mineral Skin Tint tuntuu vain kevyeltä, hieman nihkeältä kosteusvoiteelta. Se on aivan erilainen kuin Laveran ikivanha BB-voide. BB-voiteessa oli jotain peittävyyttäkin ja koostumus oli muistaakseni ilmavan kuohkea, Skin Tint on hyvin ohutta.

   Meikinkiinnityssuihke on upea! Ja erittäin yllättävä: se on alkoholiton ja todella kosteuttavan tuntuinen. Laveran tuotekoostumuksista 99% sisältää alkoholia, siinä mielessä siis erittäin poikkeuksellinen ja odottamaton koostumus..!

   Vastaa

   0
 11. Melkein jo ostin tuon spf 30 voiteen, mutta sitten totesin, että mulla on vielä monta purkkia DSD:ä jemmassa ja myös yksi Yves Rocherin spf 30 voide. Siinä tosin on päiväys jo paukkunut viime vuonna, mutta josko se vielä suojaisi.

  Miten muuten on luonnonkosmetiikan säilyvyys, jos tuotteessa ei ole päiväystä? Mulla on esim. Bybiä jemmassa ja mietin, että ehtivätkö pilaantua...

  Vastaa

  0
  1. Miten muuten on luonnonkosmetiikan säilyvyys, jos tuotteessa ei ole päiväystä?

   Niissä on varmaan kuitenkin PAO eli period after opening -merkintä...? Purkki-logo, jonka sisällä tai vieressä numero ja M, esim. 12 M, 6 M, 18 M. Tuo merkintä on pakollinen tuotteessa jossa ei ole päiväystä. Luku kertoo kuukausissa ajan, jonka tuote säilyy avattuna kun sitä säilytetään asianmukaisesti eli suojattuna valolta ja lämpötilan vaihteluilta. 6M = 6 kk, 12 M = 12 kk jne. :)

   Vastaa

   0
  2. Joo, on niissä se. Mutta kun ne on avaamattomana jemmassa, niin sitä pohdin, että kuinka kauan säilyvät siellä :D Mutta olen kyllä oppinut läksyni: ei enää jemmoja (ainakaan tässä laajuudessa!)

   Vastaa

   0
  3. Oman kokemuksen perusteella avaamaton luonnonkosmetiikka säilyy noin kaksi vuotta, erojakin on suuntaan ja toiseen mutta tuo on aika hyvä keskiarvo. Etenkin nuo PAO-merkityt säilyvät yleensä ainakin kaksi vuotta avaamattomina.

   Vastaa

   0
 12. Kiitos vinkistä, tuo DD glow serum on IHANA! Sokoksella sen hinta oli niinkin korkea kuin 62 euroa, josta tosin sai vielä viikonloppuna 20%:n alennuksen.

  Vastaa

  0
  1. Kiitos vinkistä, tuo DD glow serum on IHANA!

   Onpa kiva kuulla..! 🙏🏻🤗

   Mutta onpas Sokos laittanut korkean hinnan... Jolien hinta on pienemmällä alennuksellakin (-15%) alempi. Tietyst postikulut tulee vielä päälle, jolloin Sokoksen hinta on lopulta samaa tasoa.

   Vastaa

   0
 13. Tiedätkö, minkälainen juttu kiinnostaisi? Tässä vihje tulevaisuuteen:

  Jonkinlainen kysely / tutkimus siistä, ketkä ovat tämänkaltaisen luksus-luonnonkosmetiikan käyttäjiä.
  Mieleen tulee muutkin hintavammat sarjat, kuten Patyka, Absolution, Kjaer Weis, Purodore...
  Läheskään kaikkia ei näy somessa niin paljon, mutta oletan, että niillä on oma asiakaskuntansa.

  Keitä he mahtavat olla? Pari-kolmekymppisiä, nousujohtoisessa uraputkessa olevia, tiedostavia ja trendien tasalla leijailevia city-naisia? Vaiko jo keski-ikään ennättäneitä, vauraita leidejä?

  (Itse olen keski-iässä, epävarakas, ihonhoidosta jo vuosia kiinnostunut ja siihen paneutunut. Silti 70€ kasvoöljystä tuntuu aivan liialliselta... kun tiedän suuren siivun menevän imagoon ja ulkoasun suunnitteluun.. Suurin osa budjetista menee lisäravinteisiin ja sitä myöten sisäiseen ihonhoitoon..)

  En halua tässä ketään arvostella, tai kenenkään henkilökohtaisia asioita udella, mutta jos joku luksussarjoista innostunut haluaisi avata mieltymyksiään, lukisin mielenkiinnolla :)

  Vastaa

  0
  1. Kuulostaa tosi kiinnostavalta :) Ehkä toteutan tällaisen kyselyn joskus..!

   Vastaa

   0
 14. Tilasin Retinoilin ja Glow serum 15 spf:n. Jälkimmäinen on aivan ihana ja sulautuu ihoon täydellisesti! Siitä on tullut suosikkituotteeni.
  Retinoilin korkkasin viime sunnuntaina, ja ainakaan minun iholleni ei näytä sopivan. Olen ilmeisesti jollekin ainesosalle allerginen, kasvot edelleen punaiset, kuumat ja turvoksissa. Ja pientä valkoista näppyä täynnä 😅 täytyy kokeilla jos voi käyttää muualla kuin kasvoilla. Varmasti tehokas öljy, vaikkei itselle sopinutkaan.

  Vastaa

  0
  1. Kivaa kun jaoit kokemuksia :) Hups, kuulostaapa Retinoilin aiheuttama reaktio ikävältä..! Luulen että Tashin tyypit lukevat näitä kommentteja, mutta laitan heille joka tapauksessa tämän palautteen.

   Hienoa että Glow Serum kuitenkin toimii ja sopii sinulle..! 🙏🏻

   Vastaa

   0
 15. Siis tämä öljy!
  Tilasin jolielta täydennyksiä ja pari testeriä tästä öljystä.
  Siis jos djusien öljy hulahtaa ihoon ja tekee ihosta pehmeän, niin tämä! On vielä ohuempi,vielä sulavampi, silkkinen,ohut ei yhtään öljymäinen koostumus (mutta ei myöskään vesimäinen,ei geelimäinen,ei nestemäinen) ja iho ei jää yhtään kiiltelemään vaan tekee ihosta samettisen.
  Toki tuosta näytepussista öljyä hulahti aika suuri määrä illalla, mutta ei se jäänyt mihinkään pyörimään (levittelin huolella kaulalle ja dekolteelle).
  Ihoni oli aamulla niin kirkas,tasainen,pehmeä (ja kalpea) ja kuulas.
  Ainoa miinus on tuoksu. Joka on siis ihan hyvä,ylellinen.. mutta todella voimakas. Vaikka djusiekin tuoksuu, niin tuoksu hälvenee nopeasti, tämä tuoksui vielä aamullakin ja juuri äsken poika tuli kysymään, että mikä täällä haisee 🤭
  Lilylolon mineraalimeikkikin asettui päälle kuin sulaen. Iho on pehmeä,silkkinen..
  Että jos joku tuote on luksus, niin tämä.
  Voi kun tuota tuoksua vaan saisi vähemmäksi, niin hankkisin heti putelin.

  Vastaa

  0
  1. Ooo, ihan mahtavaa kuulla! 😍

   Mutta huh tuo tuoksukokemus..! Uskomatonta, miten eri lailla tuoksut voivatkaan sekä tuoksua eri ihmisille, mutta myös asettua eri ihmisiin..! Mä en huomaa Retinoil Bakuchiol -öljyn tuoksua enää minuutti öljyn levityksen jälkeen.

   Vastaa

   0
  2. No mulla,ehkä vähän turhan reippaasti sitä öljyä lörähti sieltä pussista (oi miksi ne näytepussukat on niin vaikeita käyttää).... joten,kun tuotetta on reilusti,niin arvaten myös tuoksuakin 🤭 toisella ja kolmannella kerralla tuoksu ei häirinnyt enää niin paljon(koska tuotetta tuli vähemmän), mutta en tiedä uskallanko hankkia kokonaista pulloa. Mulla on taustalla kuitenkin herkistymistä tuotteille ja tuoksuille, niin en halua tarkoituksella ärsyttää ihoa.

   Suosittelit mulle flown ruusunmarjaöljyä,onko siinä koostumus tämän tashin tyyppinen ?(vai selkeästi öljyisempi,kuten oletan esim haut-segalan ruusunmarjaöljyn olevan)

   Vastaa

   0
  3. Suosittelit mulle flown ruusunmarjaöljyä,onko siinä koostumus tämän tashin tyyppinen ?(vai selkeästi öljyisempi,kuten oletan esim haut-segalan ruusunmarjaöljyn olevan)

   Flow'n Ruusunmarjaöljyssä ei ole estereitä, eli se ei "voi" olla kuivaöljymäinen. Kuivaöljykoostumuksen voi saada aikaan vain käyttämällä estereitä osana koostumusta (tai jopa ainoina öljyinä). :) Flow's Rosehip Treatment Oil on ohutta ja vähemmän rasvaista kuin Haut-Ségalan ruusunmarja, mutta ei kuivan tuntuista. Flow'n Lingonberry-öljy puolestaan on kuivaa, siinä on käytetty estereitä :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (20)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)