24.07.2018

Tämän vuoksi en käytä misellivettä meikin poistoon

Mitä on kuvassa?

Siinä on läjä vanulappuja jotka kuluvat kun meikin poistaa "tehokkaalla, nopealla ja näppärällä" misellivedellä.

 

"Uskomattoman helppo tapa poistaa meikki ja puhdistaa iho miellyttävällä tavalla ilman huuhtelua".

Just - jos on aikaa seistä hinkkaamassa naamaansa alkaen seitsemän vanulapullisen verran tätä ihmeainetta ja kuluttaa samalla 5 + minuuttia aikaa. (Tämän verran lappuja ja aikaa minulla menee kevyen arkimeikin poistoon, nyt ei vielä puhuta edes kunnon meikistä.)

Itse kyllä keksin nopeampia ja helpompiakin tapoja - kuten nyt vaikka hieroa kasvoihin puhdistusvaahtoa ja huuhtoa iho. Kaksoispuhdistus öljyllä + vaahtoputsarillakin sujuu nopeammin kun misellivesipuhdistus.

En ole koskaan ymmärtänyt miselliveden "nopeutta" ja "tehokkuutta". En puhu pelkästään Garnierin misellivedestä, se sattui vain pääsemään tähän juttuun misellien edustajaksi koska on kaikkien tuntema ja kuuluu varmasti Suomessa suosituimpiin misellivesiin. En ymmärrä misellivettä meikinpoistajana ylipäänsä, oli merkki mikä hyvänsä.

Se ei vain puhdista meikkiä nopeasti eikä todellakaan vaivattomasti.

Tiedän, että en ole kokemukseni kanssa ainoa.

Vedettömyys ja huuhtomiselta säästyvä "vaiva" ei ole niin loistava etu että valitsisin meikinpoistotavaksi tämän aikaavievän ja ihoa mekaanisesti rasittavankin tyylin. Vanulappu lapun jälkeen iholta yhä vain liukenee meikkiä. Postauksen esimerkkipuhdistuksissa olen poistanut erittäin kevyen meikin johon ei edes kuulu pohjustajaa, aurinko- ja poskipunia. Silti kasvomeikin puhdistukseen saa kulumaan kuusi vanulappua. Enkä ollut tuon kuudennenkaan kohdalla ihan vakuuttunut siitä oliko lappu ihan täysin puhdas. Tässä vaiheessa luovutan ja huuhdon kasvot lopuksi vedellä koska iholla ei ole sitä raikasta ja puhdasta tunnetta jota kasvojenpesulla tavoittelen.

Saako joku ihonsa täysin puhtaaksi meikistä ja liasta misellivedellä käyttämällä vain yhtä tai kahta vanulappua? Ilmoittautukaa! :)

Ihmettelen myös tuotteeseen liittyvää ristiriitaista viestintää - markkinointitekstit kertovat tuotteen poistavan kaiken meikin ja lian, mutta aina kun kuulee jonkun ihonhoidon tai meikkitaiteen ammattilaisen puhuvan misellivesistä, tuotteeseen viitataan esimerkiksi tavaratalojen meikkikeikoilla käytettävänä "pikaputsarina" jota voi käyttää satunnaisesti, mutta joka ei sovi ihon säännölliseen puhdistukseen tai ainoaksi puhdistustuotteeksi.

Ymmärrän jos miselliveden tarjoamaan kompromissiin päätyy silloin tällöin tilanteissa joissa vettä ei ole saatavilla  (- paitsi että en ymmärrä ihan silloinkaan, sillä itse valitsisin siinä tilanteessa meikinpoistoliinat :D) mutta onko misellivedellä paljon myös sellaisia ystäviä, jotka käyttävät sitä ainoana putsarinaan päivittäin ja jatkuvasti? Koko meikin poistoon?

Jos ei ole, ja muutkin ovat todenneet miselliveden lupaukset katteettomiksi, miksi valmistajat yhä toitottavat niitä?

"Effectively lifts up makeup" lupaa jopa luonnonkosmetiikan hellävarainen ja kosteuttava misellivesi. Me thinks not.

Ei misellivesi täysin huonokaan keksintö ole. Kyllä se johonkin kelpaa.

Misellivesi on oikein hyvä aamuputsari - siis meikittömän ihon puhdistaja jolla pyyhkäisen iholta hien ja yön aikana pintaan punkeneet rasvat. Siihen se on onnen omiaan. Mutta tähän hommaan käytän mieluummin ainesosiltaan hoitavampaa misellivettä kuin Garnieria, kuten hiljattain esittelemäni erinomaista L300:aa tai luonnonkosmetiikan puolelta Mádaraa tai Estelle & Thildiä.

Ettei nyt Garnier näyttäytyisi pelkästään parjattuna tässä postauksessa, niin kerron, että on se tosi hyvä yhdessä asiassa; silmämeikin poistossa, johon joka tapauksessa käytän erillistä tuotetta vanulapun kautta. Kaikki misellivedet eivät minulla toimi silmämeikin poistossa mutta Garnier toimii, eikä kirvele yhtään. Tässä ominaisuudessa voin ostaa sitä uudestaan ja uudestaan, mutta kasvomeikin puhdistan muilla keinoin, kiitos.
Kuka on samaa mieltä misellivesistä? Kuka on eri mieltä? :)

116 comments on “Tämän vuoksi en käytä misellivettä meikin poistoon”

  1. Mä en käytä meikkiä oikeastaan koskaan, niin misellivesi on mulle hyvä ja helppo tapa putsata kasvot silloin, kun en käy suihkussa. Helpompaa kuin tunkea pää lavuaariin huuhtoa vaahtoja tai geelejä pois kasvoista. Suihkun yhteydessä käytän vaahto tai geeliä.

    Vastaa

    0
  2. Itse kyllä vannon miselliveden nimeen. Käytössä ollut sekä Lumenen (Lähde) että samainen Garnierin misellivesi. Tällä hetkellä testissä Beauty skin caren misellivesi, joka herkälle iholle ja hypoallerginen (haju ei miellyttävin tosin). Miselliveden ansiosta POD pysyy kurissa ja kosteusvoide oikeasti imeytyy kasvoihin. Vanulappuja kuluu arkimeikin kanssa 2 (max 3), mitä en ole kokenut ongelmaksi. Tärkeintä, ettei iho oireile.

    Vastaa

    0
  3. Ompa tänne tullut kommentteja! Mä silloin tällöin putsaan esim reissuilla misellivedellä, yhteen lappuun saan kaiken meikin kun vaan jääräpäisesti työstän :D toinen vanulappu viimeistely ja kolmas varotoimi ja se jää yleensä puhtaaksi. Mutta en koe vanulapuilla tehtävää meikinpoistoa kyllä hyväksi iholle. Nämä siis vain silloin tällöin mutta misellivesi toimii vanulappujen kanssa paljon paremmin kuin normaali silmämeikinpoistoaine.

    Vastaa

    0
    1. Ompa tänne tullut kommentteja!

      Aihe "koskettaa" monia… ^_^ Arvasin/tiesin, että en ole lähellekään ainoa joka ei ymmärrä misellivesien "neroutta".

      Vastaa

      0
  4. Itse ensin ”liuotan” meikin misellivedellä, jonka jälkeen pesen kasvot puhdistusvaahdolla. Pelkkä puhdistusvaahdolla pesu ei pääse ”puremaan” tymäkän meikkivoide-peitevoide-puuteri-pohjan läpi vaan meikkipohjan rakenne täytyy ensin liuottaa misellivedellä (tai öljyllä, mutta en voi käyttää sitä ripsienpidennysten takia). Kumpikaan, puhdistusvaahto tai varsinkaan misellivesi, ei yksinään riitä puhdistamaan ainakaan mun meikkipohjaa. Kaksivaiheiseen puhdistukseen misellivesi on siis mielestäni mainio tuote, enkä keksi sille oikein muuta öljytöntä vaihtoehtoa, mutta olen samaa mieltä siitä ettei se yksinään poista kaikkea meikkiä.

    Vastaa

    0
    1. Hyvä vinkki tämä, että misellivesi sopii tosi hyvin öljyttömäksi ykkösvaiheen putsariksi jos ei voi tai ei halua käyttää rasvapitoista puhdistustuotetta.

      Vastaa

      0
  5. Oon käyttänyt vain Garnierin misellimeikinpoistoliinoja, jotka (pienempinäkin paloina) ovat kyllä hyvin poistaneet meikin, mutta jättäneet ihon punoittavaksi ja ärtyneen oloiseksi. Lisäksi kasvot tuntuvat siltä, että päälle kaipaa vielä vesipesun. Paketissa vielä lukee, että "comforts" ja sensitive skin... Eikä mulla edes ole kovin herkkä iho :/ Suosiolla käytän nykyään vedettömissä olosuhteissa tavallisia meikinpoistoliinoja.

    Vastaa

    0
    1. Mulla ne kirvelevät myös naamaa! Jää tosi epämukava, kiristelevä tunne, pakko päästä pesemään kasvot kunnolla niiden jälkeen. Oon huomannu saman parin muunkin merkin vastaavissa liinoissa, senkään takia en suosi misellivettä ainoana puhdistajana, koska en halua jättää sitä iholleni. LV:n misellivesi on ollut paras tähän mennessä, se ei jätä kuumotusta tai kirvelyä.

      Vastaa

      0
  6. Mä käytän Mossan misellivettä iltaisin ihonpuhdistukseen. Mulle se riittää hyvin, koska käytän meikkinä pelkkää kevyttä sipaisua puuteria (joka on yleensä jo illalla kulunut pois). Pumpulitupponi muistuttaa siis ekan misellivedellä pyyhkimisen jälkeen sun ylimmän kuvan toisiksi viimeisintä vanulappua :D Ymmärrän kuitenkin, että suuremmalla meikkimäärällä misellivesi ei ole kovin toimiva tuote. Olen itsekin välillä miettinyt, mahtaako se todella puhdistaa kaiken meikin - jotenkin ei tunnu yhtä luotettavalta kuin perinteinen puhdistus.

    Vastaa

    0
  7. Samaa olen ihmetellyt, joskus olen esim. kunnollisen putsarin ollessa lopussa puhdistanut meikin misellivedellä, ja se on kyllä kaukana nopeasta ja kätevästä tavasta! Aamuisin käytän lähes aina misellivettä puhdistukseen, paitsi jos esim. kaipaan viileän vesipesun tuomaa virkistystä ja herätystä. :D

    Vastaa

    0
  8. Minäkään en käytä misellivettä meikinpoistoon kuin ihan poikkeustilanteissa. En tajua miten joku saa yhdellä lapulla silmämeikin pois :O Mulla menee jo pelkkään ripsiväriin ja kulmiin kolme tai neljä lappua, enkä käytä vedenkestävää ripsiväriä. Lisäksi silmiä joutuu hankaamaan, etenkin ripsien puhdistus "silmämunan" puolelta on ärsyttävää ja hankalaa. Suosin kaksoispuhdistusta, sillä irtoaa silmämeikki helposti ilman pumpulilappuja. En tykkää käyttää wedenkestävää ripsiväriä, koska sen poistaminen ripsistä vasta hankalaa onkin! Ja käytän ihan siihen tarkoitettua ainetta, ja kastelen vanulaput kunnolla. Mun ripset lienee jotain kummaa sorttia, kun kolmekasitkin irtoavat todella vaikeasti, Sensain 38 oli painajainen irroittaa, vaikka käytin lämmintä vettä.

    Vastaa

    0
  9. Käytän sitä kasvoveden korvaajana. Poimii puhdistusaineen jämät paljon paremmin

    Vastaa

    0
  10. Ja korvaahan misellivesi silmämeikinpuhdistusaineen, on jopa hellempi mutta tehokkaampi. Itse poistan meikit öljyllä ja sitten pyyhin misellivedellä. Jo vuosia näin eikä tule näppyjä. Kasvoveden kanssa ei toimisi millään

    Vastaa

    0
  11. Misellivesi on mulla aina hyllyssä, mutta nimenomaan aamuputsarina, meikittömän kotipäivän välifreesaajana sekä joskus puhdustuksen viimeistelijänä. Kasvovettä käytän aina erikseen. Silmämeikin poistoon ei toimi mulla, koska mulla UDPP vaatii öljypohjaisen putsarin irrotakseen. Ei siis lähde Garnierilla vaikka kuinka hinkkais.

    Vastaa

    0
    1. Nää erot aineiden toimivuudessa on niiiin mielenkiintoisia :) Minulla Garnierin misellivesi irrottaa tosi hyvin kaiken silmämeikin, ja UDPP on aina alla. (Paitsi no, wp-ripsaria ei irrota oikein mikään ;))

      Vastaa

      0
  12. En ole kokeillut yhtäkään misellivettä joka ei jättäisi ihoa tahmaiseksi. Siksi en käyttäisi sitä edes (ja varsinkaan) aamulla. :) on muutenkin vaikea kuvitella tilannetta, jossa ei olisi vettä käytössä. Aina on juomavettä jossain muodossa, eli jos ei ole juoksevaa vettä niin huutelen kasvot pullovedellä. :) Se vedellä huuhtelu on ihanan raikastava rituaali, joten en osaa oikein olla ilman. Hieman kuin kuivashampoon ja normaalin hiustenpesun välinen ero.

    Vastaa

    0
    1. Hieman kuin kuivashampoon ja normaalin hiustenpesun välinen ero

      Hyvin sanottu :)

      Vastaa

      0
  13. Minä käytän nimenomaan vain ja ainoastaan Garnierin misellivettä kasvojen puhdistajana. 4 pumpulilapulla tulee koko naama puhtaaksi vaikka aikamoiset pakkelit laitankin naamaani. Käytän misellivettä myös aina ennen meikin tekemistä.

    Tosin... Juuri katselin leukaani ja huomasin hirvittävän määrän tukkeutuneita ihohuokosia. Taitaa olla aika keksiä joku muu tuote kasvojen puhdistukseen. Ihoni on todella herkkä ärtymään tuotteista ja tämä misellivesi on sopinut sille hyvin.

    Vastaa

    0
  14. Täällä kommentoi yksi, jolla on täysin päinvastainen kokemus :) Eli misellivedellä puhdistan ihon silloin kun olen käyttänyt meikkiä, ja puhdasta tulee joskus jopa puolikkaalla vanulapulla! :) Päivämeikkinä minulla silloin mineraalipuuteri tai CC -voide, aurinkopuuteri, poskipuna, kajaali, luomiväri, ripsari, kulmaväri ja huulipuna. Tykkään kyllä huuhdella kasvot vielä kylmällä vedellä miselliveden käytön jälkeen ennen hoitavien aineiden levittämistä. En tiedä miksi misellivesi toimii minulla näinkin hyvin. Käytän kuitenkin aika kevyen kerroksen meikkiä ja varmaan osa kuluu jo siinä päivän mittaan pois. Olen käyttänyt espanjasta ostamiani ”nevöhööd” misellivesiä, joten ehkä nämä on jotenkin erilaisia? Joka tapauksessa loistava tuote, joka on tullut pysyvästi jäädäkseen puhdistusrutiniini!

    Vastaa

    0
  15. Mulla misellivesi toimii semmosena pikaputsarina ja laiskojen iltojen apuna. Mä koen syvää inhoa naamanpesua kohtaan (hiukset, mm. otsis, tarvii laittaa jotenkin kiinni, vesi valuu pitkin leukaa ympäriinsä, täytyy kumarrella, yms. inhottavaa :D), ja joskus on vaan niin laiska olo, että ei jaksa kaksoispuhdistusta. Misellivedellä tulee myös usein pyyhkäistyä iho esimerkiksi silloin, kun haluan puhdistaa meikin, mutten vielä pestä ihoa yötä varten, esimerkiks työpäivän jälkeen. Ehkä mä sitten käytän mineraalipuuteria tosi niukasti, koska jo toinen lappu on ainakin näennäisen puhdas. Mä en myöskään käytä mitään korostusvärejä kasvoilla, ja silmämeikkiäkin harvoin (ja ne ei kyllä lähde misellivedellä yhtään minnekään), joten koen miselliveden puhdistustehon riittävänä parillakin lapulla. Mutta mäkin rakastan sitä "kunnon pesun" tuomaa raikkautta ja puhtautta iholla, siihen ei misellivesi pysty, ja siks en vois koskaan pärjätä pelkästään miselliveden avulla. Oon myös pitkässä käytössä huomannut ihon tarvitsevan kaksoispuhdistuksen: etenkin sebaceous filamentsit pysyvät sillä paljon paremmin loitolla kuin laiskalla puhdistamisella.

    Vastaa

    0
  16. Käytän Dermosilin herkälle iholle tarkoitettua puhdistusvaahtoa, kuivaan kasvot ja vetäisin loput meikit kaulalta ja kasvoilta Garnierin misellivedellä. Vanulappuja menee kaksi + 1 silmämeikkiin. Taktiikka on kaataa puolikkaaseen lappuun misellivettä, taittaa lappu keskeltä kahtia ja siten imeyttää tuote koko lappuun. Näin voi käyttää molemmat puolet! Näpyt vähentyneet tällä kombolla, puhdistusliinat tukkii ihon välittömästi.

    Vastaa

    0
  17. Käytän misellivettä meikinpoistoon jonka jälkeen teen kaksoispuhdistuksen. Joskus jos laiskottaa putsaan vaan misellivedellä plus kasvovedellä lähtee mahdolliset rippeet ☺

    Vastaa

    0
  18. Ei kävisi mielessäkään poistaa koko meikkiä misellivedellä, mutta sen sijaan käytän sitä silmämeikinpoistoaineen ja kasvojen puhdistusaineen jälkeen puhdistuksen viimeistelyyn. Näppärästi saa silmien altakin ripsarinjämät (eikä kirvele) mitkä ei yhteen silmämeikkivanulappuun tarttuneet sekä hiusrajan jota ei viitsinyt puhdistusaineella jynssätä (jotta hiukset ei menisi likaisiksi).

    Vastaa

    0
  19. Joo ei misellivedet todellakaan riitä ainoaksi puhdistustuotteeksi, sillä niistä jää inha tunne iholle jos ei pese jollain muulla perään. Eli mainonta on todellakin yliampuvaa.

    Mutta mun iltakasvopesuun se on tullut jäädäkseen. Mulla lähtee sillä kunnon aurinkorasvat, ripsarit ja jopa UDPP, huulipunat, tuhdit mineraalipohjat jne. Ja kuluu yksi vanulappu! Eli otan vanulapun ja pikaisesti käytän sen hanaveden alla. Sitten lurisutan vähän Niven lilaa sensitive misellivettä tähän vanulappuun, taitan lapun kahtia ja painelen sitä et vedet sekoittuu. Pyyhin eka silmät, kulmat ja koko naama, lapun kääntö ja naama uudelleen läpi. Lappu on törkyinen, mutta jos tässä kohtaa ottaisin puhtaan lapun, ei siinä olisi about kuin sun toisiks viimeisen lapun verran jäämiä. Nämä pesen pois Erisanin puhdistusgeelillä ja hanavedellä huuhtelu. Ja tunne naamassa on puhdas :)

    Riippuu tosi paljon meikeistä tietysti, mutta toi 7 vanulapun määrä tuntuu tooosi suurelta! Tiedä sitten vaikuttaako tuo hanaveden lisäminen lappuun noin paljon, mutta musta on inhottavampaa hangata naamaa pelkällä misellivesilapulla, eikä se oo ees niin tehokasta, meikki ja lika jää siten mun kokemuksen mukaan lillumaan iholle.

    Vastaa

    0
  20. Käytän sitä isompaa Pirkan vanulappua ja sen molempia puolia ja saan tällä tavalla kyllä kasvot puhtaiksi. Käytän sen jälkeen vielä kasvovettä, joten siihen lappuun saattaa pikkuriikkisen vielä jäädä jotain mutta sen toiselle puolelle enää ei. Nykyisin kuitenkin Foreon mukaan tulo hoitaa sen loppu putsauksen kasvovedellä kostutetun vanulapun sijaan ja voin kasvoveden käyttää suoraan kasvoille essencen tapaan. Huxleytä ei raskisi lappuun tuhlatakkaan. ;)
    Mutta jos olen laiska, enkä käytä Foreota niin kyllä edelleen misellivesi on minun ykkös putsari. Minä vaan en tykkää vedellä huuhdeltavista putsareista, paitsi suihkussa, jossa osa näistä ongelmista ei esiinny, koska aina menee silmiin, saa huuhdella ikuisuuden, silmämeikki ei meinaa lähteä, vesi kuivattaa ja hiuksiin/hiusrajaan menee huuhdellessa meikkistä puhdistusainetta vaikka kuinka olisi panta päässä . Vanulapulla voi hyvin kohdistaa puhdistuksen, jonka takia sitä pyyhkii vain sieltä, mista on tarkoitus.
    Tarpeeksi tehokas vesi toki saa olla, minusta tämä Garnier ei ollut niin hyvä kun esim. Yes To... sarjan vedet. Olen kokeillut monia mutta tässä on huippu annostelusysteemi ja tehokin, että palaan aina tähän.
    Ainut mikä mättää tässä on se, että kyllähän niitä vanuja menee vaikka käyttäisikin vain muutaman ja tuntuu hieman turhalta roskalta mutta tiedän, etten tulisi pesseeksi tarpeeksi joitain kestolappuja tms.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2025 (40)
    • 2024 (124)
    • 2023 (149)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat