03.02.2015

Estelle & Thild BioHydrate

Ennenkuin siirrytään matkatunnelmiin, heitetään tähän vielä tovin vuoroaan odotellut tuotearvostelu jonka sain eilen vihdoin naputeltua kasaan (yksi tapa kuluttaa kentällä 8 tuntia koneen vaihtoa odotellessa ;)):

esittelyssä Estelle & Thildin BioHydrate -ihonhoitolinja.

"Biohydrate - Total Moisture". Näin E&T kiteyttää BioHydraten ajatuksen. Kyseessä on siis ennen kaikkea peruskosteuttava linja, mutta tuotekuvaukset lupailevat hieman anti-age-vaikutuksiakin.

      EstelleThildBioHydrate

BioHydrate on korvannut aiemman normaalille iholle kehitetyn Neroli Bergamot-linjan, ja on E&T:n uuden suuntauksen mukaisesti laajentunut sisältämään myös erityistuotteita kuten seerumin ja sävyttävän päivävoiteen. Estelle & Thild on kasvamassa erikoistuneemmaksi, yhä vain useamman eri ihotyypin tarpeisiin vastaavaksi sarjaksi, joka haluaa profiloitua alkuaikojen simppeliä imagoaan ylellisemmäksi "luksus-luonnonkosmetiikaksi".

BioHydrate sopii normaalille iholle ja kaikenikäisille.

Sain testiin koko linjan, johon kuuluu päivä- ja yövoide, silmänympärysgeeli, seerumi ja sävyttävä päivävoide.

EstelleThildBioHydrate_voiteet

Päivä- ja yövoide ovat mitä miellyttävimpiä. Ne ovat alkoholittomia, kuten kaikki Estelle & Thildin kosteustuotteet (incistä löytyvä cetearyl alcohol on rasva-alkoholi joka ei kuivata vaan päinvastoin pehmentää ihoa). Tuoksu on tuttu SuperBioactivesta, hyvin samantyylinen ja kukkainen. Myös puhdistustuotteet tuoksuvat tälle, eli vahva kukkaisuus lienee E&T:n uusi "trademark"-tuoksu, poislukien tietysti hajusteeton BioCalm-linja.

Päivävoiteen koostumus on nimensä mukaisesti lotionia eli ohutta ja vesimäisen raikasta. Imeytyy nopeasti ja tuntuu kevyeltä ja - anteeksi toisto - raikkaalta. Koostumusta, kuten koko BioHydrate-linjaa, buustataan vahvasti hyaluronihapon voimalla. Tämän trendiainesosan mediaseksikkyys ei himmene..! ^_^

Yövoide on täyteläisempää, mutta silti yllättävän kevyttä. Ehkäpä kevyimmän tuntuinen yövoide mitä olen käyttänyt, sopii oikein hyvin päiväkäyttöönkin. Itse huomasin tykkääväni yövoiteen koostumuksesta jopa päivävoidetta enemmän, vaikka yleensä kohdallani vallitsee mitä kevyempi, sitä parempi -mieltymys. Sanoisin, että päivävoide saattaa jäädä liian kevyeksi pintakuivalle iholle. Jos olisin myymässä näitä voiteita, ja asiakas haluaisi vain yhden 24-h-voiteen, niin möisin yövoiteen.

EstelleThildBioHydrate_voidetekstit

Hyaluronihapon lisäksi BioHydraten pääaktiiviaineina mainostetaan pomeloa ja lakritsiuutetta. Tartun taas pikkiriikkiseen lillukanvarteen toteamalla, että pomelo-hedelmän latinankielinen nimi on citrus maxima, kun taas incissä listataan citrus paradisi eli greippi. Kenties pomelo kuulostaa E&T:n markkinointitiimin mielestä kiinnostavammalta hedelmältä kuin tavallisempi greippi...? :P

Pomeloon liittyy myös toinen, suurempi lillukanvarsi. Nettisivulla tai pakkauksissa tätä ei mainita, mutta lehdistömateriaalissa pomelon kerrotaan "accelerates cellular renewal by 13,7%" eli vauhdittavan solujen uusiutumista 13,7%:lla. Tällaisia mitattavissa olevia tosiasiaväittämiä tehtäessä on aina viitattava tutkimukseen, johon tulos perustuu. E&T ei kuitenkaan kerro mistä tieto on peräisin.

EstelleThildBioHydrate_seerumi

Thirst Relief Vitamin Serum on kevyt kosteusseerumi, josta tylsästi joudun taas toteamaan, että tykkään. :) Se ei kuitenkaan päihitä SuperBioactive-linjan Age Control -seerumia. Age Control -seerumi on vielä kosteuttavamman tuntuinen iholla. Nuoren ihon "ensiseerumiksi" BioHydrate on mitä loistavin, tai kenelle tahansa normaali-ihoiselle lievittämään pintakuivuutta.

Tarkkoja hintoja en tiedä, mutta BioHydrate lienee SuperBioactivea edullisempi linja, joten Thirst Relief -seerumi voi olla jollekulle Age Controlia mielekkäämpi valinta jo hinnankin perusteella :)

EstelleThildBioHydrate_EyeGel

Silmänympärysgeelistä en osaa sanoa paljon, sillä geelimäiset silmänympärystuotteet eivät ole henkilökohtaisia suosikkejani. Minä haluan silmänympäryksilleni voidemaisen koostumuksen, geelimäiset eivät tunnu tarpeeksi kosteuttavilta.

Geelimäinen sy-tuote sopii ennen kaikkea turvonneista silmänalusista kärsiville, sillä sen viilentävä koostumus auttaa lievittämään turvotusta. Biohydrate-geeli lupaa myös "eliminoida tummat silmänaluset ja poistaa silmänalustulehdusta", mutta näihin väitteisiin minun on aina yhtä vaikea uskoa. En ole vielä toistaiseksi kuullut tuotteesta, joka autenttisten käyttökokemusten mukaan oikeasti vaalentaisi kroonisesti tummat silmänaluset. Meikkituotteet ovat tietenkin asia erikseen ;)

EstelleThildBioHydrate_TintedMoisturiser

All-in-one Tinted Moisturiser on mielestäni erinomainen sävyttävä päivävoide.

Miksi? Sen peittokyky on yllättävän hyvä (ollakseen kosteustuote, ei meikkituote) ja jälki tasaista ja kaunista. Kosteustehokin on oikein kiitettävä. Koostumus on kevyt ja helposti liukuva, ja sanalla sanoen yllätyin voiteen peittokyvystä.

Sävyttävä päivävoide -nimellä kulkevat tuotteet ovat yleensä BB-voiteita läpikuultavampia, mutta BioHydraten tarjokas on enemmän BB-voiteen tyylinen. Pintakin jää aavistuksen puuteriseksi.

Sävyjä on kaksi, minä sain testiin vaaleamman.

EstelleThildBioHydrate_Tinted_ennenjalkeen

Katsokaas miten hyvin BioHydrate tasoitti ihon pientä kirjavuutta yhdellä kerroksella.

Laveran CC-voide ja Terre D'Ocin BB-voide ovat minusta olleet myös oikein hyviä luonnonkosmetiikan sävyttäviä päivävoiteita, ja jos vertaan Estelle & Thildiä niihin, niin E&T:n koostumus on ohuempi, peittävyyden ollessa kuitenkin samaa luokkaa ellei jopa hitusen parempikin. E&T:ltä löytyy myös kilpailijoita vaaleampi sävy, 01 Ivory on paljon vaaleampi kuin Laveran BB- ja CC-voiteet, Terre D'Ocin BB-voiteet ja Dr. Hauschkan hoitava värivoide. Mádaran Moon Flower on sävysyvyydessään suunnilleen yhtä vaalea, mutta ei omaa samaa peittokykyä kuin E&T.

Tuoksusta kiinnostuneille - BioHydrate Tinted Moisturiser ei tuoksu samalle kuin muut BioHydrate-tuotteet, en oikein osaa kuvailla tuoksua mutta se on paljon neutraalimpi kuin muissa tuotteissa eikä niin kukkainen.

*

Mukavaa päivää teille sinne, itse odottelen täällä että talon muu väki herää ja saan aamukahvia. :D Kello on täällä 07.20.

45 comments on “Estelle & Thild BioHydrate”

  1. Huomio kiinnittyy taas UV-suojan puuttumiseen... Varsinkin sävyttävässä päivävoiteessa. Sen alle/päälle ei liene tarkoitus tunkea aurinkovoidetta...?
    Huomaan taas selailleeni aasialaisia kosmetiikkatuotteita esitteleviä sivuja, kun katson tällaisia asioita ;)

    Vastaa

    0
    1. Hihi, itse taas kun olen edelleen vasta "opettelemassa" säännöllisen UV-suojan käyttöä, en ikinä tule kiinnittäneeksi tuotteissa huomiota UV-suojan olemassaoloon tai puuttumiseen... Minulle UV-suoja on ollut asia, jolla on merkitystä vain kesäisin, enkä muulloin edes ajattele asiaa. Siluetti Spa'n ihoanalyysin jälkeen olen yrittänyt muuttaa asennetta, mutta epäilen, etten Suomen talvi-olosuhteissa edelleenkään tule käyttämään mineraalimeikkipohjaa kummoisempaa UV-suojaa. Suomessa UV-säteilyn vahvuus on kuitenkin talvella niin heikko. Mutta, tietenkään UV-suojasta ei koskaan ole haittaa ;)

      Vastaa

      0
    2. Paitsi että hankien heijastamana UV-säteilyn määrä talvella ei suinkaan ole mikään vähäinen ..

      Vastaa

      0
    3. Lasketaanko myös pyöräily lumisella pyörätiellä hangiksi? :)

      Ajattelin juuri kysyä sinulta samasta asiasta eli tuosta aurinkosuojajutusta. Nyt olen siis laittanut kasvoilleni useampana päivänä tuota Laveran ihanaa meikkivoidetta (joka kylläkin on aavistuksen liian tumma sävyltään) ja mineraalimeikkiin tottuneena mietin, että miten tähän saisi lisättyä city-aurinkosuojan. Jos kasvoille haluaisi siis lisäksi vähän suojakerrointa esim. kevääksi? Mitä suosittelisit?

      Vastaa

      0
    4. Mun mielestä on taas hyvä, ettei voiteissa tai meikkivoiteissa ole uv-suojaa. Tuntuu, että sitä laitetaan nykyään joka paikkaan, ja se kyllä välillä ainakin muuttaa tuotteen tuntumaa iholla. Itse olen aika tarkka aurinkosuojan inci:stä, ja suojan voikin valita monesta vaihtoehdosta, mutta voiteen suoja on se minlä voiteen valmistaja päättää. Ainakin Dermalogicalla on sellainen aurinkosuojaboosteri, josta tipautetaan pari tippaa voiteen sekaan ja sillä luodaan muistaakseni 30 suojakerroin per levityskerta. Eli halutessaan sitä suojaa voi laittaa ja halutessaan ei.
      En siis väheksy suojan merkitystä jos oleskelen auringossa, silloin käytän voimakkaitakin suojia, mutta keskellä pimeistä talvea kun hankiakaan ei ole, ei suojaa tarvita:)

      Vastaa

      0
    5. Lasketaanko myös pyöräily lumisella pyörätiellä hangiksi? :)

      Jos pyöräily kestää kauan ja aurinko paistaa, niin kyllä mä suojaisin ihoni :)

      Miten tähän saisi lisättyä city-aurinkosuojan. Jos kasvoille haluaisi siis lisäksi vähän suojakerrointa esim. kevääksi? Mitä suosittelisit?

      Mikä tahansa suojakertoimellinen päivävoide :) Itse kun en mitään sellaisia käytä, niin en koostumuksen puolesta osaa mitään tiettyä voidetta suositella. Lumenella on, Cliniquella, Estee Lauderilla... Selektiivisellä puolella käytännössä kaikilla merkeillä.

      Vastaa

      0
    6. Kyllä, pyöräiltyä tulee paljon ja haluaisinkin suojata ihoni. Mineraaleilla se onnistuu mutta entä jos käytän tuota Laveran meikkivoidetta, niin mikä sille kaveriksi, jos haluaa päivävoiteensakin olevan meikkivoiteen tavoin luomua? Nyt käytössä Laveran Neutral-linjan päivävoide.

      Vastaa

      0
    7. Tiedossani on vain kaksi suojakertoimellista luonnonkosmetiikan päivävoidetta; Neal's Yard Remediesin ja Green Peoplen. Ainakin tällaiset on ennen ollut olemassa, tämän hetken tilannetta en osaa sanoa.

      Vastaa

      0
    8. Voisiko suojakertoimettomien kosteusvoiteen ja meikkivoiteen yhdistelmään lisätä vielä aurinkosuojaa esim. jollakin Jane Iredale -irtopuuterityyppisellä ratkaisulla?? Voisiko toimia? Pitäisikö se laittaa kasvoille viimeisenä vai sotkea meikkivoiteeseen? Luulen kuitenkin käyttäväni Flow'ta koko kesän, kun se on niin helppo eikä sula pois kasvoilta kuumallakaan ilmalla.

      Vastaa

      0
    9. Voisiko suojakertoimettomien kosteusvoiteen ja meikkivoiteen yhdistelmään lisätä vielä aurinkosuojaa esim. jollakin Jane Iredale -irtopuuterityyppisellä ratkaisulla?

      Totta kai :)

      Pitäisikö se laittaa kasvoille viimeisenä vai sotkea meikkivoiteeseen?

      Viimeisenä.

      Vastaa

      0
  2. Nämä kuulostaa kaikki kokeilemisen arvoisilta tuotteilta! Tuo Sävyttävä Päivävoide kiinnostaa eniten. Mun tämän talven luottotuote on ollut Iroisien BB-voide. Voisin hehkuttaa sitä maasta taivaisiin :)

    Vastaa

    0
  3. SuperBioactive-linjan yövoide vs. päivävoide on vähän sama kuin tuo kuvailemasi. Yövoide tuntuu (tai tuntui) jopa vähemmän kosteuttavalta kuin päivävoide, mutta jo viikon käytön jälkeen iho tuntui muuttuneet kosteutetummaksi ja tarvitsi huomattavasti vähemmän voidetta. Eli tuolla erikoisen kevyellä ja matan pinnan jättävällä koostumuksella oli tosi voimakas kosteuttava vaikutus aamulla. Itse tykkään siitä todella paljon. Ihan mahtavaa, että kerrankin oikeasti kunnolla kosteuttava yötuote joka ei ole rasvainen tai saa ihoa kiiltelemään. :) Yövoidetta käytin itse myös päivällä kunnes ostin myös päiväversion.

    Hinnoista: SuperBioactive-linja on lähes kaksi kertaa kalliimpi kuin tuo kosteuttava.. Esimerkiksi kostetuutava seerumi oli muistaakseni jotain 29€ kun SuperBioavtiven seerumi oli 54€, voiteissa samat luvut. Ikävä kyllä.

    Vastaa

    0
    1. Kiitos hintatiedoista :)

      Mua nolottaa, kun niin harvoin pystyn tuote-esittelyjen yhteydessä kertomaan hintaa. Hullua kyllä, harvan testituotelähetyksen mukana tulee tuotteiden hintatietoja.

      Vastaa

      0
    2. Joo, hintatietojen metsästäminen on kyllä hankalaa! Yleensä googletan pari nettikauppaa ja laitan noin-hinta-arvion postauksen loppuun. Se kuitenkin on sellainen, mikä itseäni kiinnostaa tuotteessa todella paljon.

      Ihanaa reissua! :)

      Vastaa

      0
  4. Mainitsit ohimennen, että postauksen tuotteilla olisi myös anti age -vaikutuksia ja se sai minut miettimään, että missä iässä anti age -tuotteita olisi hyvä alkaa käyttää? Voiko tuotteista olla jotain haittaa nuorelle iholle?

    Olen kaksikymppinen ja ihoni on pikku hiljaa muuttunut teini-ikäisen rasvoittuvasta ihosta pintakuivaksi sekaihoksi. Ostin viime syksynä Lumenen silmänympärysvoiteen, jonka ajattelin olevan hyvä kuivalle sy-iholleni ja heleyttämään tummia silmänalusia. Vasta myöhemmin kotona huomasin voiteella olevan anti age -vaikutuksia. Suositusikä oli kuitenkin reilusta 20 vuodesta ylöspäin, joten ihan tyytyväisenä olen voidetta käyttänyt. Voiko siitä silti olla jotain haittaa?

    Vastaa

    0
    1. missä iässä anti age -tuotteita olisi hyvä alkaa käyttää? Voiko tuotteista olla jotain haittaa nuorelle iholle?

      Iho alkaa ikääntymään noin 25-vuotiaana, mutta on kiinni oman ihon kunnosta milloin anti-age-tuotteita "kannattaa" alkaa käyttää. Kirjoitan "kannattaa" lainausmerkkeihin, sillä minusta ihan perus-ihonhoitokin suojaa ihoa ulkoisilta, ikääntymistä vauhdittavilta tekijöiltä. (Biologiseen ikääntymiseenhän kosmetiikka ei juuri voi vaikuttaa, tai tämä on ainakin minun henkilökohtainen mielipiteeni.)

      Kun ihoa kosteuttaa ja suojaa auringolta, siinä on jo anti-age-hoidon kaksi kulmakiveä, niin epähohdokkaalta kuin se kuulostaa. Aurinko on suurin ulkoinen tekijä joka vanhentaa ihoa, joten siltä suojautumalla tulee tehneeksi "anti-age-työtä". Kosteutettu, pehmeänä pidetty iho taas vastustaa paremmin mekaanista rypistymistä, sillä kosteutettuun ihoon juonteet juurtuvat hitaammin kuin kuivaan ihoon.

      Anti-age-tuoteryhmä kattaa laajan skaalan erilailla vaikuttavia tuotteita ikääntymistä hidastavista (suojaavista) ikääntymisen merkkejä korjaaviin. 25+ -ikäiselle riittävää anti-age-hoitoa on mielestäni antioksidanttisten kosteustuotteiden käyttö sekä ihon suojaus UV-säteilyltä. Mutta kuten sanottua, ihon kunto ratkaisee. 23-vuotiaallakin voi jo elintavoista ja perimästä johtuen olla ikääntymisen merkkejä jolloin voi olla paikallaan muun kuin peruskosteuttavan tuotteen käyttö, esimerkiksi sameaa ihoa kirkastavan voiteen. Eräs konsulentti sanoi kerran, keskustellessamme ihonhoitotuotteiden "ikärajoista", että ei kannata tuijottaa tuotteiden ikäsuosituksia vaan ottaa lähtökohdaksi ihon kunto ja tarpeet. Minusta tämä oli viisaasti sanottu ja kävi omaan järkeeni. Joskus 2-kymppinenkin voi jo hyötyä ryppyvoiteesta ja 3-kymppinen kiinteyttävästä.

      Siitä, voiko anti-age-tuotteista olla haittaa nuorelle iholle, on monia mielipiteitä. Suojaavista kuten antioksidantti- ja UV-voiteista ei varmastikaan, mutta toisten mielestä korjaavat, jo olemassa oleviin ikääntymisen merkkeihin pureutuvat voiteet voivat olla "tarpeettoman aktiivisia" nuorella iholla ja saada ihon reagoimaan esimerkiksi näpyillä. Minä olen saanut sellaiset opit, joiden mukaan iho vain jättää hyödyntämättä kosmetiikasta ne aineet joille sillä ei ole käyttöä. Eli jos vaikkapa napakalle 20-vuotiaalle iholle laittaa kiinteyttävää voidetta, hyödyntää iho siitä vain kosteuttavat ominaisuudet ja kiinteyttävät "palikat" eivät vaikuta ihoon mitenkään, kun ei ole mitään kiinteytettävää. Tämä käy jälleen minun maalaisjärkeeni, mutta mikä on lopulta totta, en pysty sanomaan.

      Henkilökohtaisesti en usko, että vaikkapa ostamasi Lumenen sy-voide tekee mitään hallaa ihollesi.

      Vastaa

      0
  5. Tämän merkin tuotteet houkuttelisivat minuakin :) Taidanpa ostaa seuraavaksi näitä! Siihen tosin saattaa taas mennä aikaa että olen kasvovoidekaupoilla, välttelen nimittäin purnukoiden kerryttämistä viimeiseen asti ja käytän aina ensin loppuun edellisen voiteen ennen uuden ostamista :) Tästä poikkean vain jos tuote menee vanhaksi tai on huonoa :) olisin surkea kosmetiikkabloggari!

    Vastaa

    0
    1. olisin surkea kosmetiikkabloggari!

      Niin minäkin, jos kirjoittaisin vain itse ostamistani ihonhoitotuotteista ;D Minun käytössäni kun kuluu hädin tuskin yksi kokonainen 50 millin kasvovoide vuodessa, enkä normaalisti käytä kuin noin kahta voidetta kerrallaan, niin aika hiljaista olisi täällä ihonhoitoarvostelujen suhteen jos kirjoittaisin vain tarpeeseen käytetyistä ihonhoitotuotteista. :D

      Vastaa

      0
  6. Osaisitko vinkata, mistä näitä löytäisi helposti? :) hakusessa ollut hyvä seerumi ja tätä voisin mielelläni kokeilla

    Vastaa

    0
    1. Kicksit ja Stockmann myyvät Estelle & Thildiä ja Yliopiston Apteekeissa on (ainakin ennen ollut) suppeampi valikoima. En löytänyt enää E&T:tä YA:n nettisivuilta joten kenties apteekki on luopunut sarjasta.

      Vastaa

      0
    2. YA on luopunut sarjasta.. Sain sen selville vähän aika sitten kun kävin siellä kysymässä voiteita. Ei kuulemma myynyt tarpeeksi.

      Vastaa

      0
    3. Kiitos molemmille! Sillä mietinkin, kun olen käynyt YA:ssa ihmettelemässä, enkä ole löytänyt vaikka muistan sinun joskus aikaisemmin kirjoittaneen, että siellä on ainakin ollut :) mutta minäpä käyn kurkkimassa Stockalla seuraavaksi, kun Kicks ei ole vielä löytänyt tietään tähän kaupunkiin...

      Vastaa

      0
    4. Löytyy myös eleven.se ja bangerhead.fi nettikaupoista, kannattaa vertailla hintoja näiden välillä ja odottaa kampanjaa / tarjousta ( joita on aika usein ).

      Vastaa

      0
  7. Aivan loistava postaus jälleen kerran! Minulla laajeni silmät hämmästyksestä, kun kerroit, että Estelle & Thildin kosteustuotteissa ei ole alkoholia. Aivan mahtavaa, jos näin on, ja nyt on lopultakin pakko ottaa tuo sarja kokeiluun, vaikka sitä onkin keskimääräistä hankalampi löytää. Tiedätkö, mitä he käyttävät säilymisen turvaamiseksi?

    Vastaa

    0
    1. Tiedätkö, mitä he käyttävät säilymisen turvaamiseksi?

      Ainakin natriumbentsoaattia ja kaliumsorbaattia, mutta myös pakkaustekniikka eli vakuumipumppupullot lisäävät säilyvyyttä. Seerumissa tosin ei ole vakuumipumppua, mitä vähän ihmettelen.

      Vastaa

      0
  8. ...eli tuotetta markkinoidaan sellaisen aktiiviaineen "tehoilla", jota se ei edes sisällä? ompas metkaa...:D

    Vastaa

    0
    1. Niinpä :) Markkinoinnin maailma on ihmeellinen... ^_^ Hassua kyllä, useimmiten markkinointi luottaa siihen ettei tavallisella kuluttajalla ole hajuakaan siitä mitä mitkään uutteet ja öljyt ja kasvit tai polymeerit ja kvatit jne tekevät, joten he voivat vapaasti käyttää mitä vain ilmaisuja jotka kuulostavat asiaan vihkiytymättömän korvaan hienolta ja tieteelliseltä.

      Vastaa

      0
  9. Jolie-verkkokauppa myy myös näitä tuotteita. Siellä esim. sävyttävän päivävoiteen hinta on 29,90€. Tuo on noista kyllä tuote, joka minuakin kiinnostaa.

    Vastaa

    0
  10. Tuntuu jotenkin väärältä kysellä sinulta turhanpäiväisiä kun olet jossain matkoilla, mutta etköhän vastaile vain silloin kun ehdit joten kehdannen kysyä :D

    Elikäs: minulla on jäänyt kaappiin pyörimään vajaa pullo parafiiniöljyä ajalta jolloin minulla oli vielä kani. Meinasin kaataa jo sisällön viemäriin, mutta aloin miettimään että josko tuota voisi käyttää vielä vaikka hiusnaamiona. Googletin asiaa, ja joitan yksittäisiä ulkoiseen käyttöön suosittelevia kommentteja löysin, mutta olen sen verran lähdekriittinen että en vielä ala sillä kutrejani läträämään.

    Tiedän ettet sinäkään ole asiantuntija, mutta luotan enemmän sinun sanaasi kuin anonyymien nettikommentaattoreiden :D Eli onko tuosta parafiiniöljystä jotain hyötyä (tai haittaa), jos läträän loppupullon hiuksiini?

    Niin ja kivaa reissua! En tiedä missä olet, etkä ilmeisesti sitä halua paljastaa, mutta jostain syystä epäilen että olisit siskosi luona käymässä ja eikös hän ollut Etelä-Amerikassa, muistelen. Jos näin on, ja kohteena vielä Uruguay/Argentiina niin toivottavasti tulee jotain matkapostausta, itse kun olen niillä nurkilla kolmen viikon päästä. :)

    Vastaa

    0
    1. Hei Liena!

      Valitettavasti en osaa sanoa mitään parafiiniöljyn käytöstä hiuksiin :/ Kyllähän sitä näkee raaka-aineena hiustenhoitotuotteissa, mutta se ei imeydy toisin kuin tietyt kasviöljyt, joten en osaa oikein sanoa mitä se hiustenhoitotuotteessa tekee. Varmastikin jollain tapaa pehmittää hiusta, mutta koska kasviöljyt tekevät sen niin paljon tehokkaammin, en keksi syytä miksi valita siihen tehtävään parafiiniöljy. Kenties se on edullisempaa..? En henk.koht. usko että sen hyöty on kovin kummoinen hoitoaineeseen sekoitettuna, mutta ei sekoitus ei varmastikaan myöskään ole hiuksille haitaksi. :)

      Siskoni on muuten tällä hetkellä Suomessa :) Vielä ei ollut Etelä-Amerikan vuoro mulle...!

      Vastaa

      0
  11. Tämä merkki on jäänyt itselle melko tuntemattomaksi mutta kehujen perusteella taitaa olla kokeilun arvoinen! :)

    Ja ai että jännityksellä odotan reissupostauksia! Kreikan reissu kuvat ja kirjoitukset oli aivan ihanaa luettavaa! :)

    Vastaa

    0
  12. Ei liity kyllä kommentti nyt mitenkään tähän postaukseen, mutta onko sinulla kokemusta L'Orealin uudesta tuotesarjasta EverPure shampoosta ja hoitoaineesta? Se ei kuulemma sisällä ollenkaan sulfaattia, ja tuli mieleen että ehkä sitä voisi kokeilla jos se on muidenkin mielestä hyvä.

    Vastaa

    0
    1. Olen kuullut EverPuresta jo vuosia sitten, se on käsittääkseni ollut pitkään USAn markkinoilla, mutta en ole kokeillut.

      Minulla ei itselläni ole mitään sulfaatteja vastaan, joten en varsinaisesti etsi sulfaatittomia hiustuotteita.

      Vastaa

      0
  13. Suosittelisitko tuota sävyttävää päivävoidetta hyvin kalpeaihoiselle?

    Vastaa

    0
    1. En aivan kalpealle Lumikki-iholle. Todella vaaleaan BB-voiteeseen / sävyttävään päivävoiteeseen en ole tainnut vielä Suomen markkinoilla törmätä.

      Vastaa

      0
  14. Käyttäisitkö tuon sävyttävän kosteusvoiteen päällä puuteria vai tarvitseeko siihen vielä?

    Vastaa

    0
    1. Mä käytän mielelläni aina sävyttävän päivävoiteen (ja meikkivoiteenkin) päällä puuteria, vähintään nenällä (koska kiiltää) ja poskilla (koska poskipuna ei levity nätisti voiteesta nahkealle pinnalle).

      Vastaa

      0
  15. Moikka!
    Tästä ja muista Estelle and thild postauksistasi innostuneena ostin testiin tämän postauksen seerumin ja päivävoiteen! Sain kuitenkin niistä allergisen reaktion ja mietin olisiko sulla ollut suositella mitään sekaihoiselle herkälle iholle tuotetta mikä ei olisi täynnä huonoja ainesosia? :)

    Vastaa

    0
    1. Olipa oudosti aseteltu kysymys :) "Mikä ei olisi täynnä huonoja ainesosia". Ei ole olemassa mitään universaalia listaa "huonoista ainesosista", on vain erilaisia ihoja (allergiat, ihotyypit, kansalaisuus), mieltymyksiä (pitääkö liukkaista, paksuista, vesimäisistä, tuoksuvista jne. koostumuksista) ja ideologioita (esim. halu välttää synteettisiä ja suosia luonnollisia ainesosia).

      Ainesosien "huonous" riippuu siis täysin yksilön itsensä lähtökohdista :) Ikävä kuulla että BioHydrate ei toiminut ihollasi, mutta en valitettavasti osaa sanoa, mikä voide ei olisi täynnä juuri sinun ihollesi "huonoja ainesosia".

      Itse en esimerkiksi pidä yhtään silikonista ihonhoitotuotteissa, mutta moni muu rakastaa sen tuomaa silkkistä tunnetta. En voi sanoa että silikoni on "yleisesti huono ainesosa" vain koska itse en pidä sen tuomasta liukkaudesta. Samoin esimerkiksi hajustekemikaaleja ei voi nimetä yleisesti huonoiksi - ne ovat huonoja hajusteallergikoille, eivät muille.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (88)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)