25.10.2013

Ihanat voidemaiset poskipunauutuudet!

Taas olen täällä ihan repeilemässä innosta! :) Ei hitsi että tänä syksynä onkin kaikkea ihanaa meikkiraportoitavaa!

Kun olin tuossa viikko sitten kosmetiikkaosastoilla scouttaamassa ruskeita eyelinereita, silmiini sattui Rimmelin hyllyssä uutuustuote. (Olin siitä saanut sähköpostiin maahantuojan tiedotteenkin mutta se oli hukkunut massan sekaan lukematta...) Voidemaisia poskipunia! Ja vieläpä ihan älyttömän kauniissa, toimivissa sävyissä!

RimmelStayBlushed1

Kuten on tullut monesti voivoteltua niin töissä kuin täällä bloginkin puolella, Suomen kosmetiikkamarkkinat eivät varsinaisesti pullistele voidemaisia poskipunia. Olen aika lailla tottunut myymään ei-oota kun Max Factorin Creamy Blushitkin hävisi taannoin meidän liikkeen valikoimasta. Toisaalta ymmärrän markkinoiden tilanteen, sillä suomalainen nainen käyttää mieluummin puuterimaista poskipunaa. Voidemaisellakin laadulla on kuitenkin ystävänsä, ja useamman soisi uskaltava kokeilla sen käyttöä.

Voidemainen puna on oivallinen valinta esimerkiksi kuivaihoiselle, ja sopii puuterimaista paremmin myös "BB-naiselle" joka tykkää käyttää meikkipohjana pelkkää BB-voidetta ilman puuteria. Puuteriposkipuna BB:n päällä voi jämähtää ja näyttää epäluonnolliselta, kun taas voidelaatu levittyy BB-pinnalle ihanteellisesti.

Nyt Rimmel ilahduttaa meitä voidemaisella Stay Blushed -triollaan, ja kerrankin kaikki sävyt ovat todella helppoja, kauniita ja melkeinpä kaikille sopivia!

Tilasin poskipunat maahantuojalta kokeiluun ja tässä teille trio esittelyssä meikkikuvien kera. :)

RimmelStayBlushed_lookit

.

RimmelStayBlushed_swatch1

RimmelStayBlushed_swatch2

RimmelStayBlushed_swatch3

Sunkissed Cherryn koostumus oli vähän kuivunut, kuten kuvasta näkyy. Mutta se levittyi iholle yhtä hyvin kuin muutkin.

Sävyt ovat heleitä eikä yksikään ole sellainen tumma ja tunkkainen. Yleensä poskipunakokoelmien joukkoon mahtuu aina joku oudon ruskea tai luumuun taittava joka ei sovi pohjoismaalaiseen ihonsävyyn, mutta nämä ovat yllättävän raikkaat.

Punaa on levitetty swatch-kuviin paksu kerros ja pigmentti näyttää siksi niin tummalta. Ohutkin kerros näyttää ensin tosi tummalta poskille levittäessä, mutta haihtuu pian imeytyessään ihoon ja päälle saa lisätä 2-3 kerrosta selvästi näkyvään tulokseen. Minulla on kaikissa jutun kuvissa 3 ohutta kerrosta Stay Blushed -punaa.

idRimmelStayBlushed_PopOfPink1

Kuvassa paljas iho jolla poskipunaa.

Voidemaiset poskipunathan levitetään aina puuterin alle. Jos siis käytät nestemäistä meikkivoidetta ja puuteria, voidemaisen poskipunan paikka on meikkivoiteen ja puuterin välissä. Jos käytät meikkipuuteria tai mineraalimeikkipohjaa, voideposkipuna tulee paljaalle iholle (tai primerin päälle) ja jää meikkipohjan alle.

RimmelStayBlushed_PopOfPink2

Tässä kuvassa päälle levitetty mineraalipohja. Poskipuna kuultaa kauniisti ja luonnollisesti läpi.

Sävy 001 Pop Of Pink on ihanan tyttömäinen korallipinkki, aika neutraali sävyltään eli sopii mielestäni niin viileälle kuin lämpimällekin iholle.

RimmelStayBlushed_TouchOfBerry1

Sävy 002 Touch Of Berry on viileä roosapinkki.

RimmelStayBlushed_TouchOfBerry_2

Täydellinen pari Benecosin Pink Rose -huulipunalle. <3

RimmelStayBlushed_SunkissedCherry1

Sävy 004 Sunkissed Cherry on jännä sävy jota minun on vaikea kuvailla enkä oikein osaa edes sanoa onko tämä enemmän lämmin vai viileä. Mutta kuten kuvasta näkyy, tosi heleä ja luonnollinen sekin on kasvoilla!

RimmelStayBlushed_SunkissedCherry2

"Luonnollinen ruusuinen puna"... jotenkin näin Cherrystä voisi sanoa. Onko kirsikka sitten tämän sävyinen..? En osaa sanoa. :) Mutta tykkään!

RimmelStayBlushed2

Vaikea valita suosikkia mutta ehkäpä sanoisin Pop Of Pink... Touch Of Berry on selkeän viileä ja sen yhdistäisin aina viileänsävyisten silmien tai huulien kanssa, mutta Pop Of Pink ja Sunkissed Cherry sopivat sekä lämpimien että kylmien sävyjen seuraan.

Stay Blushed -punien ovh on 7,20€.

Vinkkejä voidemaisen poskipunan käyttöön:

* Jos poskipuna tuntuu "jämähtävän" iholle, kokeile levittää se heti päivävoiteen jälkeen kun ihon pinta on vielä kostea. Jämähtäminen voi johtua ihon kuivuudesta.

* Jos voideposkipunasi tuntuu liian pigmenttiseltä tai koostumus liian kuivalta, sekoita sitä kämmenellä pieneen määrään kasvovoidetta.

* Ota kerrallaan vain nuppineulan pään kokoinen pisara ja levitä poskipään korkeimmalta kohdalta aloittaen, pyörittäen pisara ensin "ompuksi" ja häivyttäen siitä ylös ohimoa kohti (tapoja on tietysti monia, itselleni on vakiintunut tämä tapa). Odota hetki kunnes voide on imeytynyt ja näet iholle jäävän sävysyvyyden. Lisää sitten uusi kerros mikäli kaipaat enemmän väriä.

Mikä lookeista on eniten teidän mieleen? Mitä tykkäätte yleisesti voidemaisista poskipunista?

38 comments on “Ihanat voidemaiset poskipunauutuudet!”

 1. Hirmu kivan näköisiä! Itse en oikeen osaa poskipunia käyttää, kun jotenkin tuntuu sen oikean paikan etsiminen olevan hakusessa...

  Vastaa

  0
 2. Sunkissed Cherry näyttää minun silmiini kiinnostavimmalta. Tekisi melkein mieli ostaa, kun ei ole paha hintakaan. Nestemäisistä poskipunista olen kokeillut vain Benefitin Posie Tintia, joka on ilmeisesti jonkinmoinen kulttituote. Minä en vaan harmikseni osaa sitä käyttää! Teen kuten pakkauksen ohjeessa; laitan poskelle pikkuisen pisaran ja alan heti levittää/häivyttää nestettä sormin. Puna jää ihooni pistävänä laikkuna, siihen kohtaan mihin pisaran laitan. Viimeksi jouduin pesemään koko meikin pois, koska en saanut punaa enää irtoamaan. Saman valmistajan High Beamia olen käyttänyt erinomaisella menestyksellä, siksi tuon Posie Tintin ostin. Mitä mä teen väärin? Vinkkejä?

  Vastaa

  0
  1. Puna jää ihooni pistävänä laikkuna, siihen kohtaan mihin pisaran laitan.

   Kuulostaa, että ihosi saattaa olla kuiva. Nestemäinen/voidemainen poskipuna jämähtää helposti jos iho on yhtään kuiva. Kannattaakin siis kokeilla Benefitin levitystä heti päivävoiteen levityksen jälkeen, jos vain mahdollista. :) Itse en ole nestemäistä poskipunaa kokeillut, joten voihan olla että se koostumuksena imeytyy paljon nopeammin kuin voidemainen ja jymähtää siksi. Yksi kikka voisi olla myös sekoittaa Benefit kämmenellä pieneen määrään kasvovoidetta ja levittää se sitten kasvoille.

   Vastaa

   0
  2. Itselläni oli sama ongelma Posie Tintin kanssa, joten laitan sen sormien kautta: siveltimestä tippa sormeen ja siitä levitys. Tulee paljon parempaa jälkeä :)

   Vastaa

   0
  3. Kiitos Sanni avusta! Lauantaiaamuna onkin sopiva hetki testata vinkkejäsi. Arkiaamuina ei uskalla, jos meneekin pieleen ja joutuu meikkamaan uudelleen. Pomolle ei kehtaa sanoa, että myöhästyin poskipunakokeilujeni takia :D

   Vastaa

   0
 3. Touch of berry on minun silmääni kaikista kivoin. :)

  Itseäni harmittaa kun en ikinä saa ostettua poskipunaa ja kokeiltua sitä. "Ala-asteen disco"-meikit ovat ikuisesti jättäneet minuun arvet kuinka poskipuna osaa olla kamala tuote ;D

  Vastaa

  0
  1. Voin kyllä hyvin samaistua tuohon tunteeseen! :) Itsellenikin poskipuna oli pitkään pelottava tuote, sellainen jonka kuvittelin automaattisesti olevan tiketti ylimeikattuun lookkiin. Mutta sitten opettelin poskipunan "salat" ja tajusin että muutama kevyt veto "makes all the difference". :) Ja onneksi loppujen lopuksi vain harvassa poskipunassa on niin voimakas pigmentti että yhdellä tai kahdella vedolla saisi pelle-lookin. :)

   Nykyään poskipuna on minulle niin ehdoton tuote että kasvot tuntuu ihan keskeneräisiltä jos puna puuttuu. Olen luonnostani niin kalpea että poskipuna todella taikoo minut terveen sävyiseksi - ainakin keskitalvella :)

   Vastaa

   0
 4. Itse oon aina vähän arastellut voidemaisia poskipunia, pelkään että truuttaan niitä kerralla ihan liikaa ja sitten niitä ei saa enää häivytettyä millään nätiksi :D Toisaalta huvittaisi kyllä kokeillakin, nämä saattaisivat olla kestävämpiä kuin puuterimaiset, jotka on hävinneet jo ruokkikseen mennessä (ainakin minulta joka nojaa päätä kämmeniin...) Cherry vaikuttaa näiden kuvien perusteella omalta suosikilta.

  Vastaa

  0
  1. Itse oon aina vähän arastellut voidemaisia poskipunia

   Kyllä ne mun mielestä vähän opettelua vaatiikin jos ei ole aikaisemmin käyttänyt, etenkin annostelun kanssa saa olla tarkkana. Voideposkipunaa kannattaa ottaa vain ihan pikkuinen nuppineulanpään kokoinen pisara kerralla ja lisätä sitten ohuilla kerroksilla haluttu sävysyvyys. Jos punaa ottaa kerralla liian ison kökkäreen se leviää liian laajalle alueelle ja tuloksena voi olla "sain just avokämmenestä" -look :)

   Voidemaiset poskipunat ovat loistavia etenkin kuivalle iholle ja näyttävät puuteriposkipunaa luonnollisemmilta koska sulautuvat ihoon. Kuivaihoinen saa kauniin kasteisen lookin aikaiseksi kun jättää puuterin kokonaan pois ja tekee meikkipohjan vaikka heleyttävällä BB-voiteella ja levittää päälle voidemaisen poskipunan. (Normaali/sekaihoinen ei mieluusti jätä puuteria pois koska meillähän iho tuppaa helposti kiiltämään ilman puuteria...)

   Vastaa

   0
 5. Touch of Berry on kaunein. Täytyy myöntää, että mun suhtautuminen voidemaisiin poskipuniin on jotenkin epäilevä, pelkään, että saan niillä liian rajua jälkeä ja jätän ne siten hyllyyn.

  Vastaa

  0
 6. Oriflamelta löytyy kolmessa eri sävyssä voidemainen poskipuna! Itselläni käytössä on hivenen persikkaan taittava sävy ja olen tykännyt todella paljon :) Hyvä juttu, jos markettikosmetiikkaan ollaan saatu voidemaisia poskipunia :) Itseä kiinnostaisi kokeilla myös Dream Matte Moussen poskipunaa :p

  http://larazonee.blogspot.fi/

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Oriflame-vinkistä! :) Lisäänkin sen tuotevinkki-databaseeni.

   Itseä kiinnostaisi kokeilla myös Dream Matte Moussen poskipunaa

   Minua myös..! :)

   Vastaa

   0
 7. Todella kauniilta näyttää, sopii varmasti hyvin myös meille vaaleille suomalaisille :)En ole koskaan erityisemmin pitänyt voidemaisista poskipunista, mutta Touch Of Berry voisi mennä ostoslistalle!

  Vastaa

  0
 8. Vaikuttaa ihan kivalta poskipunalta, kokeilemisen arvoiselta. Minä en oikein osaa käyttää puuteri poskipunia, yleensä juuri turvaudun tällaisiin vähän erilaisiin ratkaisuihin.

  Vastaa

  0
 9. Ihania! Tuo touch of berry on minun makuun eniten, vaikka kaikki näyttää kivoille. Mä kans ennen pelkäsin käyttää voidemaista poskipunaa, mutta tartuin härkää sarvista ja opettelin ja tykkään kovasti! Minulta löytyy myös Oriflamen voidemainen poskipuna sävyssä Pink Glow. Olen käyttänyt myös huuliin ;) pieni kerros ja saa tosi nätit huulet aikaan :))

  Vastaa

  0
 10. Oon käytelly Pop of Pinkiä koko viikon! Ihana sävy ja hyvin pysyy. Lorkun BB blushkin on ihan kiva, erittäin naturel.
  NYXin voidemaiset on hyviä ja Macilta on saatava se Bamboo.
  Maybellinet on ärsyttävässä purkissa, vaikea käyttää pitkäkyntisenä.

  Vastaa

  0
  1. Maybellinet on ärsyttävässä purkissa, vaikea käyttää pitkäkyntisenä.

   Totta.

   Ainiin, nuo Lorkun BB-blushit olen unohtanut...

   Vastaa

   0
 11. Kaikki näyttää kyllä tosi kivoilta, mutta Pop Of Pink olisi varmaan helpoin suosikki monikäyttöisyytensä vuoksi. Se näyttää juuri sellaiselta raikkaalta ja luonnolliselta, kaikille vaaleille ihonsävyille ja melkeinpä kaikkiin meikkeihin sopivalta versiolta, joista eniten tykkään. En oikein tykkää voimakkaista, viileistä meikeistä, joten marjainen sävy on ehkä vähiten mieleen. Tuo Sunkissed Cherry muistuttaa ainakin sun kuvissa minusta aika paljon Lolon Beach Babea. Sekin on jännästi persikkainen ja pinkki yhtä aikaa, aika korallinen, sellainen terveesti päivettyneen ihon poskirusotuksen näköinen. :p

  Voidemaisen poskipunan idea on kyllä kovasti mieleeni, ja käyttäisin varmasti, jos käytössä olisi nestemäinen meikkipohja. Jotenkin en vaan ole osannut mineraalipohjaan yhdistää. Kokeilen varmasti ainakin, jos ikinä vaihdan mineraalipohjan BB- tai meikkivoiteeseen.

  Vastaa

  0
 12. Minä tykästyin näihin myös ja myös täällä SB oli kuivakka ja levittyi omalla iholla kehnosti. Levitin punan meikkivoiteen ja irtopuuterin päälle ja toimi mielestäni hyvin :)

  Vastaa

  0
 13. Kysysin vielä tarkennuksen, että laitetaanko nesteminen puna todella suoraan kosteusvoiteen päälle ja sitten vasta sen jälkeen mineraalimeikki -pohja? (esim. lily lolo tai bare minerals). Pysyykö poskipuna paikoillaan, jos pyörittää kabukilla?

  Ja nestemäisen meikkivoidetta käyttäessä meikkivoiteen päälle?

  Hassuja ovat varmasti kysymykseni, mutta aloittelija mikä aloittelija :-)

  Vastaa

  0
  1. Kysysin vielä tarkennuksen, että laitetaanko nesteminen puna todella suoraan kosteusvoiteen päälle ja sitten vasta sen jälkeen mineraalimeikki -pohja? (esim. lily lolo tai bare minerals). Pysyykö poskipuna paikoillaan, jos pyörittää kabukilla?

   Kyllä laitetaan ja kyllä pysyy. :) Kun voidemainen poskipuna on imeytynyt ihoon, se ei liiku siitä minnekään (edes kabukin voimasta) ennenkuin puhdistat kasvot putsarilla. Tokihan voit kokeilla punan laittoa myös puuterin/mineraalipohjan päälle, sillä eihän mikään ole kiellettyä :D, mutta meikkipohjasi saattaa mennä punan kohdalta vähän ruttuun ja puna levittyä kuivakasti sekoittuessaan alla olevaan kuivaan puuteripintaan, ja tällöin vaarana on pigmentin jämähdys iholle. Voidemainen puna häivyttyy ja levittyy huomattavasti kauniimmin ja helpommin puhtaalle/voidepintaiselle iholle.

   Ja nestemäisen meikkivoidetta käyttäessä meikkivoiteen päälle?

   Kyllä. :)

   Vastaa

   0
 14. Tuo Touch of Berry on kyllä parhaimman näköinen ja niin kuin sanoitkin, niin sopii ihanasti huulipunan kanssa yhteen! (Muutenkin kivannäköinen meikki) Enpä ollut tätä ennen ikinä tullut ajatelleeksi voidemaista poskipunaa, mutta nyt kiinnostuin. :)

  Vastaa

  0
 15. Aivan mahtavaa!! Olen todella just sellainen kuivaihoinen "BB-tyttö", että en oikeastaan haluaisi käyttää puuteria lainkaan. Silmäluomille tupsuttelen hiukan läpinäkyvää irtopuuteria, mutta siihen se sitten melkein jääkin. Guerlainin aurinkopuuteri levittäytyy mielestäni myös ihan kauniisti, vaikka en olekaan puuteroinut pohjaa. Sen sijaan poskipunan kanssa on ollut ongelmia. Taidan kokeilla tuota sävyä 004. Se vaikuttaa ihanan luonnolliselta!

  Vastaa

  0
 16. Iik! Sain kaverilta Cliniquen Cream Stick -poskipunan, eli puikkomaisen poskipunan. Oon vähän ihmetellyt kun se tuntuu tuovan ihon epätasaisuudet esiin... mutta nyt täytyy kysyä että pitäisikö sekin laittaa mineraalimeikkipohjan alle :D Se on siis semmonen puikkomainen rasvainen poskipuna...

  Vastaa

  0
 17. Omistan Inglotin voidemaisen poskipunan. Ongelmana on ollut se, etten ole saanut sitä nätisti levitettyä. Koostumus on siis sellainen paksuhko voidemainen.
  Voitko vääntää vielä rautalangasta, mitä tarkoitat poskipään korkeimmalla kohdalla? Sekö, joka tulee esiin hymyillessä?
  Ja millaisella liikkeellä häivytys kannattaa tehdä? Pyörivällä liikkeellä olen ainakin saanut sen "ompun" vaan isommaksi ja pyöreämmäksi tai se aloituskohta (olen aloittanut alhaalta ja levittänyt ylöspäin) jää näkymään rumasti.

  Vastaa

  0
  1. mitä tarkoitat poskipään korkeimmalla kohdalla? Sekö, joka tulee esiin hymyillessä?

   No itse asiassa jos tarkkoja ollaan poskipään korkein kohta on siinä silmäkulman alapuolella, mutta tarkoitin tuossa yhteydessä sitä "hymykorkeinta kohtaa" :) En osaa selittää tuota liikettä, pitäisi näyttää tyyliin videolla.... :/ Itse pyöräytän sellaisen kevyesti soikion muotoisen "ompun" sinne ohimoa kohden.

   Vastaa

   0
 18. Voi olla, ettei edellinen kommenttini tullut kun unohdin ehkä nimimerkin?
  Anyway laitan uudelleen (tätä ei tarvi julkaista mikäli ensimmäinen kommenttini tuli läpi)

  Kysyin siis rautalankaohjetta vielä noihin sun levitysvinkkeihin.
  Poskipään korkein kohta = se joka tulee esiin hymyillessä?
  Kannattaako häivyttää pyörivällä vai edestakaisella liikkeellä?
  Mulla on siis Inglotin voidemainen poskipuna, enkä ole sitä onnistunut levittämään nätisti. Joko se aloitus"omppu" leviää vain isommaksi "ompuksi" tekemällä kirjaimellisesti omppuposket tai sitten se aloituskohta jää rumasti näkyviin. Tämä tosin voi johtua myös ihon kuivuudesta, kuten aiemmin mainitsit.

  Vastaa

  0
 19. Minä en käytä tätä nykyä ollenkaan poskipunaa, mutta jos käyttäisin, ehkäpä voidemainen kiinnostaisi eniten, koska sen voi tosiaan levittää meikkipohjan alle. Välttyy räikeydeltä. :)

  Teininä poskipuna kuului perusmeikkiarsenaaliini, mutta nykyään se tuntuu jotenkin hassulta asialta. Että öö, miksi haluaisin näyttää punastuneelta? Tuo tervettä väriä, okei, mutta meikkaan muuten lähinnä mineraalimeikkipohja + ripsiväri -tyylillä (toisinaan myös rajaukset tai pikkuisen luomiväriä), joten poskipuna tuntuu liialliselta. Tämä on kai vain sellainen mielikuvaongelma. :) Muuten kasvojen varjostamista olisi kyllä kiva opetella - pitäisi ostaa hyvä aurinkopuuteri ja aloittaa harjoittelu.

  Vastaa

  0
 20. Olipa taas ajankohtaista asiaa, uusi poskipuna on haussa. Pudotin kesällä lattialle tuhannen päreiksi Laveran puuteripunan ja "korjasin" sen täältä bongaamani desinfiointiaineniksin avulla taas kakuksi vanhaan luomivärirasiaan, mutta ei se koossa enää pysynyt! Siitä saakka on menty pölähtelevän punan kanssa, ei lainkaan helppoa esim. reissatessa.

  Ehkä neljä-viisi vuotta sitten käytin pari rasiaa muistaakseni Rimmelin voidemaista punaa, neliörasiasta, ennen kuin jossain välissä pakkasivat ne vähän toisesta päästä venytettyihin "suunnikasrasioihin". Tykkäsin persikkaisesta ja vähän helmiäisestä sävystä niin kovasti, että kun en sitä enää täällä nähnyt, taisin ostaa viimeisen Lontoosta. Enää en tiedä, onko Rimmelillä voideposkaria.

  Voidemainen puna toimi pintakuivalla iholla tosi nätisti, tosin silloin oli käytössä meikkivoide eikä mineraalipuuteri, kuten nyt. Tiedättekö, onkohan luonnonkosmetiikkasarjoilla voidemaisia poskipunia?

  Vastaa

  0
 21. Hah hah, juurihan tajusin, että esittelyssä ovat nimenomaan Rimmelin voidemaiset punauutuudet! No, pakkaustapa on uusi, toivottavasti helppokäyttöisyys on säilynyt. Mutta, mites luonnonkosmetiikkapuoli?

  Vastaa

  0
  1. mites luonnonkosmetiikkapuoli?

   En tunne yhtään voidemaista luonnonkosmetiikan punaa, mutta joskus mietin että onnistuisikohan sellainen, että sekoittaisi vaikka mineraaliposkipunaa primeriin ja pyöräyttelisi sitä poskille..? Paitsi (d'ough!), eihän se sitten enää olisi kovin luonnollinen voidemainen puna kun primerissa on silikoneja... :P

   Vastaa

   0
 22. Kiitos Sanni! Koko blogistasi, mutta erityisesti tästä merkinnästä. Olin juuri aikeissa pyytää sinulta neuvoa siitä, miten käyttää voidemaista poskipunaa. Olen vasta alkanut käyttää mineraalimeikkipohjaa ja nyt neuvojesi ansiosta tiedän, kuinka käyttää kaappiin jumiutunutta Maybellinen voidemaista.

  Oletko muuten kokeillut uutta ja edullista mineraalimeikkeihin suuntautunutta apteekkisarjaa IDUN minerals? Kiinnostaisi tietää kuinka peittävä/pysyvä/hyvä sarja on muihin mineraalimeikkeihin verrattuna. Ensimmäinen käyttämäni mineraalimeikkisarja niin vaikea itse verrata.

  Vastaa

  0
 23. Ilmeisesti tuon Sunkissed Cherryn koostumus vain on tommonen kuivempi ja kokkareinen, kävin nimittäin tänään itse läträämässä käsiini tuota testeristä, ja tuommoisena samanlaisena se tuli siitä testeristä ulos. Omituista, kun noi kaks muuta on tuubista tullessaan ihanan ohkaisia ja kiiltäviä, ja toi yks tommonen. Tosin, omalle kädelle kokeillessa huomasin, että yksi tippa Sunkissed Cherryä oli paljon pigmenttisempi kuin tipat Pop of Pinkiä ja Touch of Berryä.

  Harmitti vaan ihan älyttömästi, kun olisin halunnut kokeilla Pop of Pinkiä ja/tai Sunkissed Cherryä kotona omaan naamaan, niin en saanutkaan mukaani semmoista pikkuruista kokeilupurnukkaa. Meikki-, BB- ja CC-voiteista, samoin kuin Mádaran sävyttävästä päivävoiteesta ja erilaisista primereista olen kyllä aina pyydettäessä moisen saanut, mutta tuosta en. Jää kyllä ostamatta tuo, kunnes saan sen oman meikin sekaan kokeilla. Ei viitti laittaa rahaa ihan summanmutikassa ostettuun, kun poskipuna kuitenkin tekee meikissä niin paljon. :(

  Vastaa

  0
  1. Tääh, myyjäkö siis kieltäytyi antamasta poskipunanäytettä? Ihme meininkiä...! Missäs kaupassa tällaista harrastetaan?

   Vastaa

   0
  2. Kyllä, myyjä ihan suoraan kieltäytyi antamasta mulle näytettä tuosta. Kohautteli olkapäitään, kun ihmettelin, miten osaan valita kasvojeni ihoon ja omiin meikkisävyihini sopivan poskipunan kokeilematta. Lähinnä jäi kuva, ettei sopiva poskipunasävy ollut todellakaan hänen ongelmansa.

   Kyseessä oli Tampereen Sokos, mikä teki asiasta vieläkin harmillisemman. Yleensä Sokkarin meikkiosastolta saa aivan ihanaa palvelua.

   Vastaa

   0
  3. Onpa ikävä kuulla tuollaisesta palvelusta. :/ En ymmärrä miten se on myyjältä pois tarjota asiakkaalle mahdollisuus testata sävyä pois...? Ne testerit on kuitenkin tarkoitettu myynninedistämistä varten, ja kyllä niitä riittää valmistajalla lähettää lisää että ei ole tarvetta myymälällä niitä pihtailla.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)