19.09.2022

Whamisan uudet hoitonesteet ammentavat iholle superantioksidantteja

Käsi ylös, kenelle kelpaa pullollinen syväkosteutta ja tämän hetken kiinnostavimpia antioksidantteja? 😍

Whamisa-perhe on kasvanut muutamilla todella kiinnostavilla hoitonesteuutuuksilla, joista erityisesti toinen saa meikäläisen sydämen sykkimään. Kummatkin ovat ihania, mutta kun kuulette, että toisen the aktiiviaine on levä, saatatte ymmärtää syvän innostukseni.

Disclaimer: olen töissä Whamisan maahantuojalla.

Uutuudet kuuluvat Whamisan vielä nuoreen Fresh-sarjaan, joka teki starttinsa Cactus-linjan myötä viime vuonna.

Fresh on oma kokonaisuutensa, jonka Whamisa erottaa erilliseksi sarjaksi pää-Whamisasta. Asiakkaat täällä Suomessa tuskin mieltävät asiaa näin, eikä ole tarvekaan, mutta jotain Fresh-linjan erosta alkuperäiseen Whamisaan on hyvä tietää. Toisin kuin tavanomaiset Whamisa-tuotteet, Fresh-linjan tuotteet eivät pohjaudu fermentoituihin aktiiviaineisiin. Ne ovat mutkattomampia ja sisältävät vähemmän raaka-aineita, soveltuen normi-Whamisaa paremmin myös herkälle iholle. Fresh-tuotteissa korostuu yksi pääraaka-aine (levä, päärynänkukka, kaktusviikuna), kun perus-Whamisa-tuotteet on rakennettu monen pääaktiiviaineen kokonaisuudelle.

Ainesosaminimalismia Fresh ei kuitenkaan edusta, minkä näkee inciä vilkaisemalla, sillä näissäkin (Cactus-seerumi poislukien) on tähtiraaka-aineen ohella runsaasti muita hoitavia aineita.

Suositut Cactus-tuotteet saavat nyt siis seuraa levästä ja päärynänkukasta. :) Vesimäinen kosteutus kasvovesien ja hoitonesteiden muodossa on Aasiassa ihonhoidon kulmakiviä, ja tätä tarjoavat myös uutuustuotteet.

Hoitonesteiden ystävät, tervehtikää näitä kiinnostavia uutuuksia:

ALGAE – ihoa napakoittavaa kosteuttavaa hoitoa ja puna- ja viherlevän antioksidanttista voimaa
PEAR BLOSSOM – kirkastavaa, kosteuttavaa ja antioksidanttista tehoa päärynänkukista, sienestä ja C-vitamiinista

Nimistä: Whamisa käyttää ilmaisuja Toner ja Essence aika vapaasti - ja päällekkäin. Whamisan maailmassa Toner ei tarkoita kasvovettä vaan hoitonestettä. Päärynänkukka-hoitoneste on nimetty essenceksi, joka Koreassa ymmärretään hoitonestettä hoitavammaksi ja hoitonesteen ja seerumin välimuodoksi. Me täällä Suomessa kutsumme kumpaakin hoitonesteeksi. Iholla kumpikin neste tuntuu yhtä hoitavalta ja kosteuttavalta. Ainakin tämän testaajan iholla.

ALGAE TONER 38,90€ / 120 ml

Nimi ei jätä paljon arvailun varaan tämän tuotteen tähtiaineesta: Algae eli levä. Nyt puhutaan tuotteesta, jossa leväuutetta on enemmän kuin vettä. Tätä on Whamisa: aktiiviaineet juhlivat tuotteissa aina todella korkeilla pitoisuuksilla.

Tämä kasvovesi tuo iholle tiiviimmän tuntemani pitoisuuden viher- ja punalevää, ja niiden myötä ihan hervottoman ”paketin” antioksidantteja kuten maailman voimakkaimpiin antioksidantteihin kuuluvaa astaksantiinia sekä mykosporiini-aminohappoja, jotka ehkäisevät UV-säteilyn vaikutuksia. Juuri UV-säteilyn haittavaikutusten vähentäminen kuuluu levien kiinnostavimpiin ja arvokkaimpiin ominaisuuksiin.

Whamisan merilevä-hoitonesteen pakkausteksti puhuu huokosten supistamisesta ja ihon liftauksesta, mutta vaikutukset eivät todellakaan jää niihin ja ovat paljon laajemmat. Älä siis ”tartu” pelkästään huokosiin, kun katsot tätä pulloa! :)

Aasiassa laajentuneet huokoset ovat yleinen ihohuolenaihe johon kuluttajat etsivät ratkaisuja, ja siksi huokosia supistava vaikutus korostuu eri tuotteiden lupauksissa laajemmin kuin länsimaissa. Meillä päin laajentuneet huokoset yhdistetään helposti rasvoittuvaan ja epäpuhtaaseen ihoon, mutta oikeastaan ne ovat myös ikääntyvän ihon ilmiö, sillä ihon rakenteen löystyessä myös ihohuokoset alkavat erottua selvemmin.

VAIKUTUKSET PÄHKINÄNKUORESSA

Whamisan Algae-kasvovesi kosteuttaa, napakoittaa ja suojaa ihoa ympäristörasitteilta sekä UV-säteilyn haittavaikutuksilta.

Se on superantioksidanttinen ja tarjoaa iholle erittäin tiiviin pitoisuuden viher- ja punalevää. Leväuutteiden ihoa hyödyttävät vaikutukset ovat niin moninaiset, että oikeastaan en keksi mitään iho-ongelmaa, mihin ne eivät vaikuttaisi. Tietyillä levillä on myös iholta kuona-aineita poistavia vaikutuksia, ja myös näitä ominaisuuksia hyödynnetään Whamisan Algae-hoitonesteessä.

Sanoisin, että tässä on nyt Whamisan kaikkein antioksidanttisin hoitotuote. 🔥

Incin kärjestä:

Codium Fragile Extract - viherlevä
Gelidium Amansii Extract - punalevä
Gloiopeltis Furcata Extract - punalevä
Water - vesi
Glycerin - glyseroli
Porphyridium Cruentum Culture Conditioned Media - punalevä
Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil - rypsiöljy
Althaea Officinalis Root Extract – rohtosalkoruusu (rauhoittaa, kosteuttaa, laskee tulehdusta)
Oryza Sativa (Rice) Bran Extract – riisiuute (hoitaa ja suojaa ihoa)
Rhodomyrtus Tomentosa Fruit Extract – ruusumyrtti (antibakteerinen, kosteuttava)

MERILEVÄNAAMIO 13,50€

Whamisan välillä valikoimasta poistunut merilevänaamio tekee paluun Fresh-linjassa. Kyseessä on sheet mask -tyyppinen naamio, jossa "kangas" koostuu ruskolevästä. Tämä on siis 100% merilevähoito kasvoille!

Merilevä-naamioon on imeytetty kosteuttavaa, rauhoittavaa ja ihoa kiinteyttävää seerumia koostuen ruskolevästä (ecklonia stolonifera ja laminaria japonica), punalevästä (gracilaria verrucosa) sekä Whamisan signature-yhdistelmästä aasialaisista rohtokasveja (rohtosarviapila, sahapalmu, kiinankarhunputki ja siperiannukula).

PEAR BLOSSOM SINGLE ESSENCE 38,90€ / 100 ml

Siinä missä merilevä-hoitoneste kosteuttaa ja parantaa ihon pinnan rakennetta, Päärynänkukka-hoitonesteen päävaikutus on kosteutuksen ohella ihon sävyn kirkastaminen. Tässäkin hoitonesteessä on runsaasti antioksidantteja, mutta erityyppisiä, kuin Algae Tonerissa.

Tässä päärynäisessä kosteuseliksiirissä hyödynnetään sekä päärynän kukkia että päärynän hedelmää. Päärynän kukat sisältävät runsaasti polyfenoleita kuten tanniinia ja päärynän hedelmistä saadaan flavonoideihin lukeutuvaa, tulehdusta laskevaa luteoliinia, kummatkin tehokkaita antioksidantteja.

Päärynän ohella tämän kiinnostavan hoitonesteen tähtiainesosa on sieni: siiliorakas. Itse asiassa sienet ovat hiljalleen nousemassa levän rinnalla uudeksi trendiainesosaksi kosmetiikassa, levän tavoin sienet sisältävät hyvin laajan kirjo erilaisia ravinteita joista myös iho voi hyötyä. Viime aikoina erityisesti adaptogeeniset sienet ovat nousseet parrasvaloihin. Kiitos terapeuttisten vaikutustensa, sieniä kuten siiliorakasta on käytetty lääkinnällisenä kasvina Aasiassa ja kiinalaisessa lääketieteessä. Kuten voi huomata, moni vanha ja perinteinen rohtokasvi nauttii nykyään ”uutta tulemista” modernissa kosmetiikassa.

Siiliorakas on vaikutuksiltaan erittäin antioksidanttinen ja sisältää myös kosteuttavaa beetaglukaania sekä polysakkarideja, jotka parantavat ihossa kollageenisynteesiä buustaavien entsyymien aktiivisuutta.

Lisäksi Päärynänkukka-hoitovedessä on vesiliukoista C-vitamiinia, askorbyyliglukosidia, joka on klassinen tehoaine kirkastamaan ihoa.

Toiset kaksi kosmetiikan luotettavaa klassikkoa, glyseroli ja hyaluronihappo, muodostavat kosteuttavan tehotiimin.

Ei hullumpi cocktail tässäkään pullossa – jonka kauniisti muotoiltu pullo kera aidon päärynänkukan hivelee silmiä..! 😍

Vinkki: Jolien K-Beauty-viikoilla kaikki Whamisa-tuotteet ovat -30% alennuksessa 2. lokakuuta saakka.

Uutuus-hoitonesteet saa nyt hintaan 27,23€ 🙂

14 comments on “Whamisan uudet hoitonesteet ammentavat iholle superantioksidantteja”

 1. Kiinnostavia, mutta hintavia alennettunakin..!

  Tiestitkö muuten,että kaktusviikunan nimellä suomennettua hedelmää saa nyt ainakin Lidlistä? Se on yleinen hedelmä monilla kuivilla aavikkoseuduilla ympäri maailmaa, kuten Meksikossa, Lähi-Idässä jne.. Itse söin tuota hedelmää Israelissa. Maukas piikikkyydestä huolimatta!
  (en bongannut yhdessäkään esittelyn tuotteista ko raaka-ainetta, vaikka mainitsit siitä..)

  Vastaa

  0
  1. Tiestitkö muuten,että kaktusviikunan nimellä suomennettua hedelmää saa nyt ainakin Lidlistä

   En tiennyt..! Kreikassa olen usein kohdannut kaktusviikunan luonnossa ja tietyillä alueilla kaktusviikuna kuuluu paikalliseen kulinaristiseen perinteeseen ja ravintoloissa voi tilata kaktusviikuna-jälkkäreitä, mutta sen lähempänä en ole ollut kaktusviikunan maistamista..!

   (en bongannut yhdessäkään esittelyn tuotteista ko raaka-ainetta, vaikka mainitsit siitä..)

   Joo, koska kaktusviikuna kuuluu Whamisan jo aiemmin ilmestyneeseen Fresh-sarjan Cactus-linjaan, ja tässä postauksessa esittelin Fresh-sarjan uutuudet. :) Mainitsin Cactus-tuotteet ja kaktusviikunan kertoessani yleisesti Whamisa Fresh -tuotesarjasta, johon nämä uutuudet kuuluvat.

   Vastaa

   0
  2. Mahtavaa, että se kuuluu kreikkalaiseenkin ruokakulttuuriin. En tiennyt.. onhan tietty Kreikassakin paljon kuivia seutuja, kuten Kreeta.
   Meksikossa se on kuulemma yleinen ruokien raaka-aine, ja koko kasvi on syötävä - se oli mulle yllätys lukea, sillä Lähi-idän maissa siitä syödään vain hedelmät (jotka kuoritaan hanskat käsissä..)

   Meidän kaupungissa kasvaa upea, vuosikymmeniä vanha kaktusviikuna Kasvitieteellisessä puutarhassa. Muistaakseni lahja Israelista :)

   Vastaa

   0
  3. Mahtavaa, että se kuuluu kreikkalaiseenkin ruokakulttuuriin.

   Vain tietyillä alueilla mutta ei yleisesti. Ateenassa esimerkiksi ei törmää kaktusviikuna-ruokiin, mutta Manin niemimaalla kyllä :)

   Meksikossa se on kuulemma yleinen ruokien raaka-aine, ja koko kasvi on syötävä

   Meksikossa osataan varmasti todellakin hyödyntää kaktuksia..! :D Tämä on varmaan tyhmä stereotypia mutta kun mä ajattelen Meksikoa, niin tulee mieleen kaktukset.... Kai niitä kasvaa siellä todella runsaasti :)

   Vastaa

   0
 2. Hupsistaheijaa, tilasin. 😃 Whamisa on ollut tasaisesti tyytyväisyyttä tuottava sarja. 👍 Iso kiitos intoilusta! 💜

  Vastaa

  0
  1. Algea toner, Pear blossom essence ja vanha tuttu Deep rich toner tuli tilattua. Uskalsin pelkkien kuvausten perusteella ottaa nuo uudet, yleensä yritän käydä tuoksua testaamassa. Luotto on kova, sekä Whamisaan että Karkkipäivään. 🙂

   Vastaa

   0
  2. 🙏🏻

   (Paineita paineita.... 😅)

   Uutuus-hoitonesteiden tuoksut ovat hyvin uskollisia Whamisan tuoksumaailmalle; tuoksuvat kasvi- ja hedelmäuutteille. Tuoksu on aika voimakaskin, mutta tuttua Whamisaa.

   Vastaa

   0
 3. Äh, mä en kestä, haluaisin nämäkin :D mutta en kyllä nyt voi perustella ostoa, vaikka alekin on noin hyvä. On vaan liikaa vastaavia avattuina tällä hetkellä. Millaiset tuoksut näissä on?

  Vastaa

  0
  1. Näissä on hyvin whamisamaiset tuoksut; tuoksuvat kasviuutteilta. Algae on minusta raikkaampi ja jotenkin unisex-henkinen tuoksultaan, Pear Blossomin tuoksu on "klassisempaa" Whamisaa. Minusta Whamisan tuoksua on aina ollut lähes mahdoton kuvailla, on niin omalaatuinen. Joskus olen kuvailuissani maininnut fermentoinnin, kuvitellen, että sarjan erityinen tuoksu tulisi juuri raaka-aineiden fermentoinnista. Mutta koska Fresh-linjan tuotteissa on myös sama tunnistettava tuoksumaailma, eikä Fresh-tuotteissa ole fermentoituja ainesosia, tuoksu ei voikaan liittyä fermentointiin.

   Vastaa

   0
 4. Miten nämä vertautuvat kosteuttavuudessaan Cactus seerumiin? Mikä on kosteuttavin?

  Vastaa

  0
  1. Cactus-seerumi on näitä kosteuttavampi. Toisaalta - Cactus-seerumia ei oikein voi kerrostaa kun taas hoitonesteitä voi, ja kerrostamalla saavuttaa parhaimman kosteuttavuuden. (Ainakin kun käytössä on laadukas kosteuttava tuote, jonkin heikosti formuloidun kasvoveden/hoitonesteen kerrostaminen ei varmaan paljon auta - jos mukana ei ole paljon humektantteja.)

   Cactus-seerumin pääpointti on kosteuttavuus, Algae-hoitonesteen päävaikutus on antioksidanttisuus ja Päärynänkukka-hoitonesteen pääpointti ihon kirkastaminen. :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (67)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)